Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gruszka

jak wygladają Wasze listy motywacyjne? nie mogę znaleźć pracy i chyba przyczyną

Polecane posty

Gość zielona gruszka

kiepski list, co poprawić, jak go inaczej sformułować, nie mam żadnego pomysłu..może jakieś porady? W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w Biuletynie Informacji Publicznej z dnia 25.02.2009 roku, chciałabym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko starszego referenta w Wydziale Finansów. W czerwcu 2008 roku ukończyłam Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydział Nauk Ekonomicznych z tytułem magistra w zakresie ekonomii menedżerskiej. Od czterech lat do dnia dzisiejszego pracuję jako akwizytor do spraw sprzedaży w x. Moimi cechami osobowościowymi są sprawność organizacyjna, komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole. Cechuje mnie również odpowiedzialność oraz pełne zaangażowanie w wykonywanie powierzonych mi obowiązków. Moim atutem jest zdolność szybkiego uczenia się. Ponadto jestem osobą rzetelną i dyspozycyjną. Jestem przekonana, że moje predyspozycje oraz wielka chęć do pracy pozwolą mi na efektywną pracę. Uważam, że jestem odpowiednią kandydatką na to stanowisko. Mam nadzieję, że zainteresowałam swoją osobą i będę miała przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności.

Gość zielona gruszka
nie wypisywałam moich obowiązków jakie obecnie wykonuję bo są w cv. Więc skupiłam się na cechach osobowości, ale czy to jest wystarczające?

Gość zielona gruszka
a wymagania do tego stanowiska to: komunikatywność, umiejętność prawidłowego formułowania zdań w mowie i piśmie, umiejętność obsługi urządzeń biurowych

Gość powinnaś napisać jeszcze
dlaczego interesuje Cię praca w ich firmie? Dlaczego właśnie ona, nie inna.

Gość ten list jest zwyczajny oklepa
ny wymysl coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zielona gruszka
a może ktoś wrzuci swój list? który odniósł sukces??

Gość zielona gruszka
pięknie proszę 🌻

Gość ja to myślę
1. Wykształcenie to w CV, list to nie twoja historia tylko zachęta. 2. NIe podam Ci swojego, bo każdy list jest inny, zależnie od profilu stanowiska.

Gość zielona gruszka
ale Twój list mógłby być spojrzeniem na mój w inny sposób. A więc jeśli możesz to proszę udostępnij. czyli co lepiej tu usunąć: "W czerwcu 2008 roku ukończyłam Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydział Nauk Ekonomicznych z tytułem magistra w zakresie ekonomii menedżerskiej." ???