Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaka

Poradzcie mi prosze z jakiej firmy ubezpieczeniowej mam skorzystac

Polecane posty

Gość jakajaka

Kupiłam sobie samochód, moj pierwszy:) no i tu sie zaczynaja schody bo nie wiem gdzie miałabym najtaniej i najsolidniej OC i AC dodam ze mam prawko 5m-c i nie wiem co mam zrobic licze na Was;)

Gość jakajaka
nie wierze ze nikt nie wie:(

Gość jakajaka
pozwole sobie podniesc;)

Gość jakajaka
no nie badzcie tacy i podpowiedzcie mi, prosze;)

Gość ekati
mogę ci doradzić jedno, poszukaj sobie kogoś w rodzinie, kto ma juz 60% zniżek. i dopisz ta osobe na współwłaściciela. , nie wiem ojca, matkę. wystarczy że dasz w darowiźnie 5% samochodu.inaczej bez zniżek i ze zwózką za krótki czas posiadania prawa jazdy zapłacisz majątek.

Gość marta30*
osobiscie polecam Axa mozna przez internet wniosek wysłać, ja wczesniej miałam w pzu ale strasznie drogo chociaz teraz dostałam oferte i przyznam ze zmiejszyli troche ale za pózno juz bo mamy w AXA

ja ubezpieczam tylko w PZU...do innych firm nie mam zaufania...

Gość jakajaka
dzieki za odp;) z PZU mam dosc przykre doswiadczenia z polisa na zycie:) a własnie chodzi o to ze nie chce sie do nikogo przypisac bo chce byc jedyna włascicielka tego auta i nie chce na nikim żerowac;) a tak poza tym moja mama nie ma prawka, moj brat ma tez niewielkie znizki...

Gość marta30*
to zalezy też jakiej pojemnosci jej samochód i w jakim rejonie mieszkasz to też niektórzy ubezpieczyciele biora pod uwage a co do tego co wyzej to nie radze bo znizki ci nie beda rosły ,lepiej zapłacić i miec co roku znizki mój mąz ma prawko 7 miesiecy wczesniej ja miałam na siebie teraz jejs na niego OC i płaci tylko 500 zł jak na początek

Gość jakajaka
a co myslicie o Link4? silnik ma poj 1.6 w gazie, jestem z mazowsza

ja od zawsze mam ubezp.w PZU i nigdy nie było zadnych problemów...i nie radzę brac kogoś na współwłasciciela bo lepiej już sama zbieraj zniżki...

Gość jakajaka
no własnie z tymi znizkami to jest dobre, zbierałaoby mi sie co roku po iles tam %

Gość marta30*
po roku masz 10 % znizki ,czasmi oferują tez znizki 15 % jak maja jakies promocje

Gość marta30*
a co do link 4 ponoć też mają fajne promocje

Gość jakajaka
a nie wiecie moze ile bym zaplaciła w link4 za OC i AC? moze jakis przedstawiciel by sie znalazł i mi powiedzial?;)

zadzwoń na infolinię link4 to ci powiedzą...

Gość jakajaka
ok, jutro zadzwonie

Gość dona9898
jeśli masz ukonczone 25 lat to tylko i wyłącznie pmz nie mylić z pzu za krótki okres posiadania prawka u nich nie ma zwyżki a u innych 50 a nawet 100% jestem agentem 11 firm ;-)

AC jest uzależnione jaki masz samochód?..ile on jest wart i na ile chcesz go ubezpieczyć?...i czy na cały pakiet czy tylko np.od kradzieży

Gość dona9898
a ten kupiony sam ma aktualne oc?

Gość dona9898
a ten kupiony sam ma aktualne oc?

Gość jakajaka
tak ma aktualne oc, ktore konczy sie 15.03 serwisowany w aso, samochod to daewoo nubira 1998r, kupilam go za 6000zl, a chcialabym na calosc go ubezpieczyc, nie tylko od kradziezy 25lat jeszcze nie mam;)

Gość AC za 11 letni
samochód to juz chyba gra nie warta swieczki(chyba ze bierzesz go na raty?), w tym wypadku tylko OC bo jest obowiązkowe, no chyba że ci chodzi że chcesz wykupic pakiet, bo w niektórych firmach ubezp. tak sie tylko opłaca no i ida ci już znizki, my mamy np. VW Passata 2.0 TDI. i jedynie gdzie nam sie opłacało wykupic pakiet to AXA, w Link 4 wychodziło drożej nie wspominając o PZU bo tam najdrożej, przy AC jest ważna tez marka samochodu i jego wyposażenie(klima, Alufelgi...itp)