Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta sz29

Co uwielbiacie w waszych facetach?

Polecane posty

Gość aneta sz29
dalej dalej:P

Gość Lelouch Lamperogue
Zwodniczy Aniołek: - Przebojowość - Śmiałość - Oddanie - Kaloryfer na brzuszku Heh... :D a czy to nie ten sam zwodniczy Aniołek który w innym temacie uparcie twierdził i próbował udowodnić ponad wszystko "A ja wygrałem życie" oraz Ofermie, że powyższe cechy się nie liczą? Przepraszam za ew. błędy... po prostu nie mogę się przestać śmiać :D

Gość
I źle wpisałem login :D

Gość pepea
-za milosc i uczucie ktore mi daje -za poczucie stabilizacji i spokoju psychicznego -za jego wewnetrzny spokoj -za pomoc w gotowaniu -za troskliwosc -za herbatki do lozka -za okazywanie uczuc przy innych -ze otwarcie mowi przy wszystkich ze mnie kocha ponad zycie -ze im bardziej wstawiony tym bardziej nie moze sie odemnie odklaic hehe -za to ze od roku nie bylam sama na zakupach, zawsze chodzi ze mna:) -za to ze dba o siebie -za to ze jest indywidualistai potrafi bronic swojego zdania -za jego usmiech i dziubek:) -za jego tance na golasa jak widzi,ze mam zly humor hehe -ze potrafi przyznac sie do bledu -ze powtarza mi ze jestem piekna i inteligentna -ze akceptuje moje cialo:) -za jego niebieskie oczka i dluuuugie rzesy -za to ze mopaga mi w dobiorze ubran, czasami mnie czesze! -za jego roztargnienie -za stosunek do rodziny -za dobre serce -za delikatnosc,subtelnosc,zaradnosc i kulturalnosc:) moglabym tak jeszcze i jeszcze

Gość asdf 122333
* za to że mnie wspiera w trudych chwilach * za to,że nigdy nikomu nie odmówił pomocy * za uśmiech i poczucie humoru * jego klate i mękki brzuszek * za czułość * intelogencje * za to ,że mnie uwielbia * wdzięczność * potrafi przyznać się do winy ( czasem) * wrażliwość * ze zrobił by dla mnie wszystko *zrobi dla mnie coś na co nie ma ochoty

Hmmm... wszystko :-) Nawet to, co mnie czasem wkurza (ale tego mu nigdy nie mówię, niech trzyma swoje skarpetki na wodzy)

Gość i co jeszcze

Gość wuz
uwielbiam go za to ze jego zarost na twarzy jest delikatny,a nie taki jak moj ostry to slodkie :) uwielbiam jak bawimy sie w kolejarza, roz on lokomotywa raz ja :) kocham cie misq :*

Gość tatata
za to że jest , za jego upór, spokój, i to w jaki sposób mnie przytua

Gość suti90
Szczerze? Ok ... Nie ma co sie klamac wszystko sprowadza sie do zamoznosci pacjenta, nie ma kasy, nie ma samochodu zeby lansowac moje piekne cialo po miescie hihi xD nie zabierze nas do restauracji w ogole jaka moze zapewnic przyszlosc rodzinie ktora chce zalozyc. I to by bylo chyba na tyle bo inne cechy jak kaloryfer na klacie ;p czy jakis stalowy prent mozna znalezc na pierwszej lepszej dyskotece :))) Taka prawda, jesli cos jest do wsyzstkiego to jest do niczego, jeden finansuje, drugi stuka puka, trzeci hmm dolacza sie do drugiego? xP I nie klamcie sie dziewczeta ze jest ktos taki jak idealny facet, albo sie trafi na el jebake albo na jakiegos kierownika w nowym golfie hihihih vw ;p

Gość UStronianeczkA
do facetów- zauważcie że kobiety lubią wiele rzeczy u was :) a wy tylko dupa cycki SEX ..załosne

Gość Henryk42342343243
Tak, tak, ale jak facet nie interesuje się tym to piszecie, że wam seksu brakuje a wasz facet np ogląda mecz ;) hehe