Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotkass

Proszę podajcie strony, gdzie można zamawiac naturakne kosmetyki.

Polecane posty

Proszę podajcie strony, gdzie można zamawiać naturalne kosmetyki.Czy Jest jakiś kosmetyk, z którego jesteście bardzo zadowolone i polecacie go? oczywiście chodzi mi o kosmetyki jak najbardziej naturalne.

Pollena - aroma.Kosmetyki w miarę naturalne, ale niestety nieduży wybór.

Gość podaj dalej
www.mazidla.com biochemia urody

Tak mało dziewczyn zamawia naturalne kosmetyki przez internet??????????????????????????????????????????????????/

Zajmuję się wyrobem biżuterii srebrnej z kryształami Swarovskiego i kamieniami półszlachetnymi. Oferuję biżuterię wykonaną na zamówienie a także gotową, którą wystawiam na Allegro, bardzo konkurencyjne ceny, wysyłkę gratis. Jeśli coś Ci się podoba, chciałabyś w innym kolorze lub szukasz prezentu, który Cię nie zrujnuje skontaktuj się ze mną. Na pewno dogadamy się co do ceny http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=10623441

prosiłam o strony z naturalnymi kosmetykami a nie z biżuterią. A tak po za tym, to ceny sa niemal takie jak srebra a to chyba sztuczna biżuteria, czyż nie?

Gość oto moja aukcja na allegro
www.blendamed.aukcja/glosy/.pl

Gość Nigdy nie wierzcie kobietom...
Nie wiem nic o ich stronie, dostępni w aptekach firma NUXE Paris. Mam krem na pierwsze zmarszczki, składniki wyłącznie naturalne, zero podrażnień, zarzutów!

Gość wyższy stan ducha
ja zamawiam na www.apmp.natura.xip.pl (logona, lavera) www.biolander.com (mydełka, minerały Rhea) www.helfy.pl (Alepia, coś z ajuwerdy) www.ecospa (oleje, masła przede wszystkim) www.mazidla.com (rozmaite pólprodukty, hydrolaty)

Gość alepia sie popsula

Gość ekooke
www.ekologiczny.pl to moja ulubiona

ekologiczne, naturalnie kosmetyki: szczegolnie polecam mydełka sodasan, produkty eco cosmetics, lavera - kremy, szampony mleczko pomaranczowe i cytrynowe, ziemia wulkaniczna z paczulą rewelacja, tanic i wszechstronna ponizej link do sklepu, w ktorym ja i moje znajome robimy zakupy: www.zdrowekosmetyki.pl ponadto super gratisy!

pollena aroma nie jest naturalna firma, ani tez farmona, ani tym bardziej bielenda ta ich jadna seria niby naturalna, nie prawda! oczywscie tołpa tez nie jest, bzdura nad bzdurami, jedyną z polskich firm, ktora ma certyfikat ekologiczny ecocert! jest ava laboratorium seria eco linea 7 ma produktow tylko, i UWAGA ostrzegam bo sama sie złapałam, ze taka firma co sie w necie reklamuje jako naturalna ceny owszem ma dobre i to wlasnie mnie skusiło, nie podaje calych skladów kosmetykowy tylko to co chce, to HIMALAYA!!! porazka straszliwa, oszustkwo jakich malo! ma praktycznie w kazdym produkcie - zakupilam ich o boze drogi ze 20 szt :( parabeny, propylene glikole, SLS, minetal oil i inne swinstwa! szczerze przestrzegam przez zakupami i nieswiadomoscia...

tak jak podalam wyzej www.zdrowekosmetyki.pl lub www.zdrowekosmetyki.com.pl z dwoch stron mozna sobie tam trafic.. pozdrowienia!

Gość Badz Blizej Natury
Swietne kosmetyki naturalne www.beautynature.pl , nowa marka Alep Nature www.alepnature.pl - olej arganowy - olej z czarnego kminku - czarne mydlo - mydla Aleppo - dezodorant naturalny Alun Wysoka jakosc i estetyka gwarantowana. Polecam, wyjatkowe kosmetyki wszystkim kobietom. Efekty rewelacyjne !!! Pozdrawiam www.beautynature.pl www.alepnature.pl

Gość iwonaewas@o2.pl
nie ma jak to samoreklama.. ;P

Hej, myślę że mogę śmiało polecić kosmetyki z www.morzeurody.pl . Oczywiście jest to moje zdanie, ale firma naprawdę ma bardzo dobre kosmetyki naturalne. Ceny też nie są wygórowane jak na w pełni naturalne. Sama stosuję kosmetyki od nich i naprawdę są ok. :) Co do samego sklepu. Wysyłka za każdym razem szybka, dobrze opakowana, szczególnie jak się zamawia kosmetyki do wizażu. Bardzo konkretny.

Gość shiraz81
Ja polecam www.crafterie.pl - kosmetyki są mega naturalne i BOSKIE ;)

Gość Bogna1
Zapraszam wszystkich do nowego sklepu. 100% olej lniany Golden Omega3, esencja SuperOwoców i ziół... oraz naturalne kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała, do wyszczuplania, odmładzania, włosów Po zarejestrowaniu 10% rabatu na cały asortyment sklepu http://www.vivetia.com/sklep

Gość Stecunia
Polecam: www.aromatic.aromagroup.pl pozdrawiam:)

Ja zakupiłam ekstra szampon w sklepie internetowym z mineralami z morza martwego i odzywka gdzie do tej pory nie mogłam stosowac szamponow 2 w 1 bo odrazu mialam tluste wlosy . Po nim poprawiła mi się kondycja włosów i sa mocniejsze nie wypadają ....poprostu super a i dostałam 10 % rabat przy pierwszym logowaniu więc jest super. Mają również dużą ilośc mydeł i innych rzeczy naprawde fajny sklep :) http://www.swiatmydel.pl/ polecam kobietki :) a co za tym idzie szybka wysyłka !

jestem slala klientka www.estien.pl nie tylko ze bez barwnikow konserwantow ale dostaje gratisy:) a to zawsze cieszy no i oczywiscie skutecznosc i cena zadecydowala ponizej opisuje swoja moetode na cellulit: w tamtym roku walczylam i masazami zawiajniem maseczakmi stracila w obwodzie ud 5 cm w ciagu miesiaca, teraz wracam do tych zabiegow idzie wiosna:) kupuje http://www.estien.pl/na-cellulit-rozstepy-c-1_17.html i stosuje tak 1 dzien peeling korundem, splukuje natepnie smaryje olejem z ag nogi bodra brzzuch i robie masaz baanka chiska -gumowaa, latwiej regulowac sile "zasysu" i po pol godzinki ubieram sie (super poprawia krazenie i omijam pajaczki, na drugi dzien zawijzam sie aalgami slim do ktorych dodaje odrobine kawy rozpuszczlnej robie rzzadka papke smaruje i owijam sie w folie w tesco spozywcza za 1,50 wystarcza na 2 zabiegi i robie mazaz odkurzaczem z zasyska ktora nie przylega zbyt scisle do cial aby nie spalic (juz tak jeden zalatwilam:))) potem splukuje na trzeci dzien to co w 1 i tak na zmaine po doch trzech razach juz widac poprawe a po miesiacu jezeli omijam slodycze jest super po 7 tygodniach gladko zmaiast 42 lat to 20 sportsmenki:))

www.colltea.com - sklep z kolagenem naturalnym. Opłaca się pytać o zniżki!

nie chce byc nieuprzejma ale firma viveti istniala kidys pod nazwą ATW i o ile dobrze mi wiadomo a wiadomo, są podobnie "naturalnie" jak oriflame.. niestety krem za dwadziescia pare zlotych nie moze byc naturalny jest zbyt tani aby nie bylo w nim chemii. wiem co piszę, tak jak naturalny krem oliwkowy ziaja - sklad tragiczny a i swego czasu nie wiem jak teraz cena rzędu 6-7zeta..Dlaczego na stronie producenta nie ma PEŁNYCH skladow produktow, tylko aktywne skladniki... kosmetyk nie zawiera tylko AKTYWNYCH sskladnikow bo byl by MEEGA drogi.