klakowska84 1 Napisano Luty 26, 2009 jak czytam te niektore topiki, mam 25 lat i rozumie te wszytskie mlode dzoewczyny, ktore panoicznie boja sie ciazy, pamietam jak sama majac 18 lat zrobilam to pierwszy raz, pamietam te schizy, zabezpieczylam sie oczywiscie ale i tak bylam w 100 % pewna ze zaszlam w ciaze.... i tak za kazdym razem, wtedy to byl wstyd chodzic w ciazy, teraz to juz co innego, najbardziej balam sie rodzicow, jak ja bym im to powiedziala, zawsze mialam jakies glupie mysli, ze bede sie musiala zabic, ale przychodzi wkoncu ten czas na dziecko tak jak umnie, dlugo sie stralam o dzidzie bo rok i nic! w ciaze nie zachodzilam, wtedy smialam sie ile kasy wydalismy na gumki skoro i tak nie moge:DD ale to juz nie bylo smieszne, pierwsza ciaze poronilam w iweku 23 lat, dzis mam wspaniala 9 miesieczna coreczke i Bogu dziekuje za taki skarb, mlode dziewczyny troche wiecej wiary w siebie, uwazajd=cie na siebie, seks to zoobowiazanie do czegos, trzeba ponosic swoje konsekwencje, a strach zawsze bedzie..... ale nie wypisujcie tutaj ze ze do zaplodnienia doszlo bez wytrysku i to przez spodnie:)) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samaniewiem 0 Napisano Luty 26, 2009 a najlepsze jest to ze ciagle zakldaja nowe topiki albo przylaczaja sie do innych i opowiadaja swoja historie np. 5 dni temu kochalam sie z chlopakiem mielismy prezerwatywe i final byl na zewnatrz....ale boje sie ze jestem w ciazy ciagle boli mnie brzuch ...pomzcie co o tym myslecie???? jezu!!!!!!!!!!!!!!! to mnie bai do lez....i te powiesci znam juz na pamiec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klakowska84 1 Napisano Luty 26, 2009 kazdy ma zawsze jakiegos stersa, ale niech pomysli zanim zaczyna juz sie bawic penisem:DDDD moze seks oralny? ale nie pozniej napisze polkenalm sperme jestem w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samaniewiem 0 Napisano Luty 26, 2009 nie lepsze jet...uprawialam seks ze swoim chlopakiem pod prysznicem ale seks oralny ...czy moge byc w ciazy...prosze pomozcie bo juz wariuje:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samaniewiem 0 Napisano Luty 26, 2009 na poczatku mialo byc " nie lepsze jest to" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumiem a nie rozumie Napisano Luty 26, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedz Napisano Luty 26, 2009 no to fakt albo jak muz robic loda ,albo jak wygladac powinien ten pierwszy raz ratunku takie tez sa dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach