Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frajer ze mnie i tyle..

glupi zdradziłem ja....

Polecane posty

tak, pisałem do innych dziewczyn. Podrywalem, umawialem sie.. nie wspomnialem o tym ze mam dziewczyne. Nie wiem czemu to robilem. Pisałem im duzo rzeczy ktore ją bolały.. Ona sie o tym dowiedziala.. Spytała mnie o to, poiwiedziala zebym powiedział prawdę, bo wtedy wybaczy, bo kocha. A ja twardo udawalem glupiego i powtarzałem ze cos sobie wmówiła. Teraz ona nie chce ze mną gadac.. mowie ze ją kocham ze jest jedyną.. taka jest prawda, przeciez oswiadczylem się jej.. za rok mielismy razem zamieszkać. A teraz ona ma mnie gdzies, mowi ze to tylko słowa i ze w nie juz nie wierzy..

Gość VSDS

Gość VSDS
mądra kobieta :) a ty masz za swoje

Gość b.starykawaler
NIE PEKAJ PEWNIE BYLA DO NICZEGO TAK JAK INNE ZAPATRZONE W SIEBIE LALE A JA LALE WALE!!!!!

ona jest inna. wlasnie to mnie w niej ujęło. Naturalna, kochana. Idealna. A ja głupi jej to zrobiłem. prawie 4 lata razem.

Gość VSDS
hi, hi może i walisz, a le tylko głupie, bo ta była bardzo mądra :) a on teraz ma to chciał - dużo głupich lal

Ona jest tą jedyną. Tylko ja dla niej juz niestety nie. Wiem, jestem facetem ale nie umiem sobie poradzić po stracie tej kobiety.. Tamte nic nie znaczyly, ale ona nie chce tego słuchac. Moze i ma racje.....

Co mam zrobić zeby mi wybaczyła? Te słowa sa prawdziwe, ale ona w nie nie wierzy. Byłem idiota.. zawróciły mi w głowie puste lalki....

Nic dziwnego, że nie wierzy w Twoje słowa. Są nic nie warte. Tak samo jak zapewnienia o miłości. Mówisz, że to ta jednyna a za jej plecami świrujesz coś z dziewczynami, które nic nie znaczą. "Świetnie!" :O

Gość bóg wybacza zawsze ja nigdy
ja na jej miejscu nawet jak bym cię kochała za chuja bym ci nie wybaczyła..no widzisz jak byś nie myslał fiutem to byś miał poukładane życie a teraz przez wlasna głupta wszystko rozjebałeś będzie głupia jak do ciebie wróci bo jak już raz to zrobiłeś to i zrobisz następny...rozwaliłeś swój związek na własne zyczenie więc niestety z mojej strony nie licz na wsółczucie ..

Chwila zapomnienia i zaluje tego !

Gość bóg wybacza zawsze ja nigdy
a wiidzisz..dobrze że chociaz zalujesz lae skad wiesz ze nie skusisz sie i nastepnym razem?/pomysl sobie jak ty bys sie czul postaw sie na jej miejscu

Gość b.starykawaler
TO JEST TZW PRAWDZIWIE ZAPOWIETRZONA LALA

kiepska i ciezka sytuacja, to tak jakbys uderzajac ja w twarz mowil "kocham" , dziewczyna nie kojarzy tego slowa z czyms pozytywnym i prawdziwym Twoje zachowanie po prostu kłoci sie z tym co jej mowisz dlatego Ci nie wierzy musisz sie zmienic i wiedziec czego chcesz, jesli ona Ci wybaczy a Ty znow bedziesz robil to co robisz zafundujesz jej niezly uraz pokaz jej ze sie zmieniles , udowodnij jej to

Gość Ty chyba żartujesz
"chwila zapomnienia" ?????? chwila zapomnienia to może być raz. A Ty sam piszesz: "pisałem do innych dziewczyn. Podrywalem, umawialem sie" Więc nie wciskaj tu ciemnoty o chwili zapomnienia :O Zachciało Ci się wyrywać inne laski to teraz masz za swoje. Brawa dla niej, mam nadzieję że Ci nie pozwoli wrócić.

Dzisiaj miała być nasza rocznica. Mówię jej, prosze ale ona powiedziała "Ze nawet jesli kiedykolwiek bym Ci wybaczyła, w co wątpie, to już NIGDY nie będzie tak samo. Zbyt wiele złego zrobiłeś.. Kocham Cię, ale to nie zmienia faktu, że nie chcę mieć z Tobą nić wspólnego"

Gość nic nie wiem nic nie wiem
bez jaj! gogusiu, mam nadzieję, że nie uda Ci się jej zmiękczyć... traktujesz kobiety przedmiotowo i nareszcie ktoś zobaczył w Tobie śmiecia, a po cholerę zawracałeś głowę innym lasom, tym które nic nie znaczą jak piszesz... a może Ty dla którejś z nich coś znaczyłeś gnoju! spadaj na szczaw

Gość b.starykawaler
NIECH NAJPIERW ONA POSTAWI SIE NA JEGO MIEJSCU KOBIETY NIE SA DO TEGO ZDOLNE JEST TYLKO JEDNA I JA TRZEBA UWIELBIAC ONA MUSI BYC UWIELBIANA BO JEST NIEKOCHANA

Gość no i żałuj powinno cie to
tak zaboleć zebyś zapamiętał to do końca życia a ,,ukochana ,, no może wybaczy a może nie faceci to swinie

Gość Ty chyba żartujesz
A niby co by to zmieniło gdyby ona się postawiła na jego miejscu? :O

Gość jakbym czytala mojego bylego
hehehehe frajerzy z was, to fakt!!

daj sobie spokoj, nie wroci do ciebie. i nawet jakby wrocila to juz nigdy ci nie zaufa wiec odpusc a ty masz nauczke, wiecej moze sie nie zachowasz jak taki totalny palant

Dzisiaj miała być nasza rocznica. Mówię jej, prosze ale ona powiedziała "Ze nawet jesli kiedykolwiek bym Ci wybaczyła, w co wątpie, to już NIGDY nie będzie tak samo. Zbyt wiele złego zrobiłeś.. Kocham Cię, ale to nie zmienia faktu, że nie chcę mieć z Tobą nić wspólnego" ja Ci nie doradzę, zraniłes ją i to bardzo, daj jej trochę czsu, i udowodnij że jestes w stanie z milosci do niej sie zmienic- na stałe moze kiedys ona Ci wybaczy, ale nie zapomni...

Gość jakbym czytala mojego bylego
biala koszula - a Ty bys wybaczyla????????????

Gość Nie wiem co moglbys zrobic w
takiej sytuacji, bo ja w takowej bylam i tez goscia wywalilam, mimo, ze kochalam . Z perspektywy powiem, ze pokochac mozna ponownie, ale czasem zaufania sie nie odbuduje. Mysle ze za pare lat Ci wybaczy, ale chyba nie sadzisz, ze jakakolwiek sensowna kobita chcialaby z Toba byc? Pozostaje Ci wyciagnac wnioski na przyszlosc.

Gość do b.starykawaler
niestety, madry nie postawi siena miejscu idoty, bo nie umie sie wen wczuc

moze nie wiem, nie jestem w Jej sytuacji, jesli sie kochaja oboje, jesli on sie zmieni, jesli nigdy wiecej nie zdradzi jestesmy tylko ludzmi, popelniamy bledy, cale mnostwo bledow moze bym wybaczyla, ale nie zapomniala bym nigdy, i pewnie czesto chodzily by mi po glowie mysli , ze może On ... ze kiedys znowu to zrobi albo co gorsze robi tak czy siak kazdy zasluguuje na druga szanse

ona tych szans dawala mi zbyt wiele....

Gość trititimjdd
mój flirtował przez net nie spotykał się, ale co ztego? flirtował pisał jakie są cudowne itp wybaczyłam ale nie jest już jak kiedyś co chwile pojawiają się obawy itp mam dostęp do jego komputera, skrzynki itp wiem, że nie pisze już, jak napisała jedna do niego z propozycją, żeby się spotkac, ze tylko jeden raz itp odpisał, że jest mi wierny i NIE ale co z tego... zaufanie nie jest już takie jak kiedyś no i nie czuję się już tak bardzo tą jedyną jak kiedyś... jesli wrocisz do niej to pamietaj, nie bedzie juz tak samo wiec moze zapomnij o niej, ona znajdzie kogos komu bedzie ufac i bedzie szczesliwsza