Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna133

Ropiejące oczko

Polecane posty

Gość sympatyczna133

Witam 3 tyg temu mojej corci ropialo oczko okulista przepisal jej krople i kazal masowac, oczko juz nie ropieje ale zrobila jeje sie zmarszczka na lewym oczku na prawy nie ma takiej co to moze byc pediatra wczoraj powiedziala ze to nic ale na lewym ma normalna podkowe a na paym ta podkowa jest przecieta ta zmarszczka na pol ????

Gość sympatyczna133
hallo??????

Gość sympatyczna133
naprawde nikt z was nie moze mi pomuc??

Witam. Ja radzilłabym isc z dzieckiem do okulisty. nie wiem w jakim wieku jest dziecko. Mój synek jak miał kilka miesiecy też strasznie ropialy mu oczka, Wieczorem(celowo wieczorem bo przychodnie pozamykane sa już :) ) podjechaliśmy z nim do szpitala na oddział okulistyczny (musza Cie przyjac, jeśli cos sie dzieje )Tam go obejrzała okulistka, przepisała odpowiednie leki i było oki. To jest oczko, wiec nie zawsze pediatra musi sie znac Pozdraiwam

czytam jeszcze raz co napisałas i podejrzewam, ze moze to byc podrażniona, wysuszona skóra ale zawsze lepiej "dmuchac na zimne" i pokazac specjaliscie. na noc mozesz posmarowac to miejsce kremem natłuszczjącym, napewno sie zaszkodzi

Gość sympatyczna133
kremem natłuszczającym?? tzn po tych kroplach jej przeszlo mala ma 3 mieisace dopiero, teraz jej taka zmarszczka pod tym oczkiem zostala niby zejdzie ale nie wiem od tamtej pory jest