Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skubaczka

skuubie skórki

Polecane posty

Gość skubaczka

mam mega problem.juz z rok - poltora skubie skorki wokol pazokci.nie zębami , tylko druga reka ;p wyglada to okropnie, boli jak cholera , czasem leci krew.mimo to nie moge przestac ! jak jestem w domu obklejam sobie wszyskie palce plastrami i pomaga, ale w szkole nie bede tak chodzic... mial ktos podobny problem ;>? z gory dziekuje za odpowiedzi ;*

Gość 4erf443
up

Gość jakajaka
ja tak miałam przez pare lat skubałam i tez leciała mi krew, mimo to dalej skubałam az moja mama zaczeła mnie upominac i w koncu przestałam bo naprawde wygladały okropnie, wstydzilam sie ich strasznie teraz mam ładne paznokcie ale z tego nałogu przeszlam na skubanie ust:O

Gość a ja mam poobzerane
zebiskami plus odrywanie ich druga lapa. boli, krwawi, mam praktycznie non stop dziury w skorze. wyglada paskudnie :( przyczyna? nerwy. nerwica. stres. XXI wiek kurna mac :O

Gość lokataa
pewnie masz przesuszone i temu skubiesz kup sobie witamine B complex i olejek do pilegacji skorek z Inglota

Gość jakajaka
ja tez proponuje nie obcinac tych skórek wokół paznokci tylko je odsuwac za pomoca paznocia drugiej reki takim sposobem zaschna i nie beda odstawac a co z tym idzie denerwowac zeby obgryzac dalej;)

Gość ambiwalenccja
to jest taka nerwica. Mam to samo tylko, że masakruje sobie rece albo wyciskam twarz i wygladam potem strasznie... Tu chyba jest potrzebna przede wszystkim silna wola

Gość skubaczka
ja i twarz i skroki i usta..porazka.cala jakas dziurawa jestem :( ale twarz naszczescie coraz mniej, a palce poobwijalam plastrami i tak siedze

Gość kateto
mi pomoglo zalozenie tipsow