Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Pytanie o allegro

Polecane posty

Dziewczyny,czy jest mozliwość sprawdzenia e-maila sprzedającego jeżeli nie ma on strony o mnie i podanego tam adresu?Chodzi o to,że podejrzewam sprzedającego o podbijanie swojego konta z innego nicku.Czy jest sposób na sprawdzenie tego?

Jeśli podejrzewasz sprzedawce o oszustwo to zgłaszaj to do allegro. Niestety dane sprzedawcy zobaczysz dopiero po kupnie towaru.

Tak myślałam................kurde.Nie jestem pewna wiec nie chce robic zamieszania.

biuro cbs rusza ponownie wiesz jak mozesz spr jego e-mail? napisz ty pierwsza do niego tzn np zadaj mu jakies pytanie i on ci odpisze i albo wyswietli ci sie w mailu tylko jego nick allegro albo caly adres e-mail;-)

Dlatego liczyłam,że princpolo odpowie......:P A tak poważnie,to mam napisać do tego podszywacza?Z jakim pytaniem?

Jaki tam znowu dym :D Jeśli rzeczywiście oszukuje to wycofają jemu aukcje lub zawieszą konto na czas określony/nieokreślony.Troli trzeba tępić :D Nie dwanoz dziewczynami z kafe ,,wytępiliśmy"taką oszustkę z allegro :D -efekt zawiesili jej konta :D Daj jego namiary to przynajmniej posprawdzamy co i jak :)

Nie no .bez jaj.Moge się mylić,ale myślałam,że jest szansa chociaż na pocztę.

E,tam jaja:D Mówię serio :D :P Tylko często osoby podbijające ceny zakładają sobie osobne konto tak dla niepoznaki :D

Zgłoś do Allegro przez formularz zgłoszenia naruszenia zasad. Opisz dokładnie problem, napisz, że oczywiście 100% pewności nie masz, ale prosisz o sprawdzenie tej sytuacji. To ich zasr........... obowiązek to sprawdzić, a tam już sobie dojdą - nawet jak ma inne konto,tojeśli operacje wykonywane są z tego samego komputera to oni to widzą. I nie bój się, że dymu jakiegoś narobisz - takich cwaniaczków trzeba bezwzględnie prześladować. Pozdrawiam

Wyślę jak tylko otworzy mi sie allegro.....juz sama nie wiem czy to mój komp nawala...?Możecie wejść na allegro?

Gość bhf
nie

Gość hulahopka
czy ktos ma "pod reka" linka o zuzance, ktora podbijala ceny?

Gość moj ma 56 az
allero za pol godziny ruszy

Gość upsa

Gość vbxfxfbf
nie sprawdzisz tego bo wystawiajacy mogl znajomego poprosic a do tego nie dojdziesz. ja tak czesto roie ze prosze znajomych zeby pobijali i mam to gdzies, po to sprzedaje zeby zarobic