Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polska rosjanka

pogadajmy na wesolo, bo jestem piekielnie chora

Polecane posty

i juz lezec nie moge, spac nie moge, a doslownie schodze z tego swiata. co tam u Was?:) przedstawie sie:classic_cool: jestem ruda zolza:classic_cool:

Gość ja to myślę
Nic nie pomoże Smierć czai się za firanką, niedługo anioł ciemności ucałuje twe spierzchnięte wargi a lodowy jeździec utuli twe wstrząsane konwulsjami członki.

Gość chorujecie
? :>

Gość koza wie
niesabaldzo -odżywiam się dośc zdrowo -1 jabłko dziennie i zero chorób

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nelly, to Ty?

nie mow tak o tej smierci, niedobry Ty, Ty tygrysie Ty :P kurwa, mam dosc, moze znacie jakies kawaly? ja moge jeden powiedziec (werble) Pani w szkole do dziewczynek: - dziewczynki, jesli Jasiu bedzie was obrazal, wychodzcie po prostu z klasy. wchodzi Jasiu i mowi: -e, widzialyscie?...burdel buduja. dziewczynki obrazone wyszly z klasy. a Jasiu: -kuuuurwy, dopiero fundamenty stawiaja. dobra, wiem, takie sobie, ale to tak na rogrzewke:classic_cool:

Wiejski proboszcz daje się ogolić lokalnemu golibrodzie. Ten przez swoją niezdarność i trzęsące się ręce zacina księdza kilkakrotnie. W końcu Sługa Boży nie wytrzymuje: - Mój synu, i tak to właśnie wygląda, gdy się non stop chleje! Fryzjer przytakuje: - Zgadza się, proszę księdza, skóra się robi przez to taka porowata...

Przybiega dzieciak na stację benzynową z kanistrem: - Dziesięć litrów benzyny, szybko! - Co jest? Pali się? - Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa

- Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Złote rybki - rypią jak złoto. 5. Słomiane - rżną się jak sieczka. 6. Pobożne - najchetniej leżą krzyżem. 7. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 8. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 9. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 10. Domatorki- byle komu, aby w domu.

Gość dziewczya na wrotkach
A CO NAS OBCHODZI żeś chora:O zebys zdechla

Gość bez ryzyka
Kiedyś istniały misje, które dawały pieniądzę, jak ktoś chciał się ochrzcić i trzech młodych biednych Żydów zastanawiało się, czy na to nie pójść. W końcu postanowili wysłać najodważniejszego. Po powrocie pytają się go, jak było. "Ee, nic strasznego. Ja powiedziałem, że chcę, oni mnie wykąpali, coś mamrotali i nic więcej się nie wydarzyło." - "Ale czy ci zapłacili?!" - "Wy, Żydzi, to tylko o pieniądzach myślicie!"

Po kilkumiesięcznej, namiętnej znajomości dziewczyna pyta swojego wybranka: - Znamy się już tak długo. Czy nie powinieneś przedstawić mnie swojej rodzinie? - Jak sobie życzysz. Ale w tym tygodniu jest to niemożliwe. Żona z dziećmi wyjechała do teściów.

Gość koza wie
czuje pustkę jeśli chodzi o żarty -przed imprezami wchodzę do netu i wkukwam 3 najlepsze kawały.....

Gość bez ryzyka
Pewien rabbi sprzecza się z księdzem na temat wyższości swojej religii. Mówi rabin: - A u was jak jest w tej hierarchii, jesteś księdzem i jakie masz perspektywy? - Mogę zostać biskupem. - A potem? - A potem arcybiskupem. - A potem? - A potem kardynałem. - A potem? - A potem papieżem. - A potem? - A potem jest już tylko Bóg, a Bogiem zostać nie można. - A widzisz - mówi rabin - a jednemu z naszych się udało.

- Słuchaj stary! Wczoraj jak jechałem z Twoją żoną samochodem, to opowiedziała mi taki dowcip, że spadłem z łóżka.

- Żyję z tobą jak Kopciuszek! - skarży się młoda żona mężowi. - No widzisz, obiecywałem, że będzie jak w bajce.

Do sypialni wpada mąż i woła do leżącej w łóżku żony: - Ubieraj się szybko! Pożar !!! Z szafy przerażony męski glos: - Meble! Ratujcie meble!

Facet podczas podróży samochodem poczuł, że chce mu się siu-siu. Przy drodze nie było żadnego parkingu i po dłuższym czasie gdy nacisk na ścianki pęcherza się zwiększał postanowił zatrzymać się przy drodze. Tak zrobił, wyszedł z samochodu i poszedł do lasu. Rozpiął rozporek i z ulgą zaczął siusiać. Po kilku chwilach mówi do swojego penisa "No widzisz kiedy ty chcesz to ja zawsze staję".