Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradził mnie

Zdradził mnie...

Polecane posty

Gość Zdradził mnie

Boże... Mój jedyny.. moj Ideal mnie zdradził....................

nie Ty pierwsza i nie ostatnia.. no cóż ideałów nie ma a Ty sobie taki kreujesz a potem masz babo placek.. zdradził Cię z przypadkową? Czy kochankę ma? Czy z koleżanką jakąś?

Gość Zdradził mnie
Portal fotka. pl, weszłam na jego profil.... a tam jednoznaczne wiadomości...

omg:O fotka.pl :O no ale jakie te wiadomości? wklej tu jedną chociaz

Gość Zdradził mnie
Weszłam na jego profil na fotce, podał mi kiedyś hasło.... Kiedys zawsze moglismy wchodzic na swoje wszystkie profile, bo ufalismy sobie.. Jak mu powiedzialam ze byłam na jego fotce, to powiedział ze go sprawdzam i ze z nami koniec. a ja go nie sprawdzałam... wysyłałam wiadomość.. weszłam w wysłane, a tam niespodzianka..

Gość gzed
a to chuj

Ale moze lepiej, ze dowiedzialas sie, ze on idealem nie jest, a Ty znajdziesz sobie kogos lepszego ;)

Gość Zdradził mnie
Nie ma teraz zdjecia ;) Wiadomosci typu "Poznajmy sie blizej, jestes taka sliczna i zajebista laska" Bardzo chce Cię poznać i spotkania umówione...

matko ale fotka?:O dla 15 latków.. no ale co tam było w tej wiadomości?

Gość Zdradził mnie
Dziekuje za współczucie ;):*

prosze bardzo ;D tylko nei użalaj się tak odwal sie i pokaz mu co stracił to oni powinni cierpieć a nie My:p Z UŚMIECHEM POMIMO ŁEZ:)))))

Niestety Faceci czesto nie potrafia docenic prawdziwej milosci, a mi ich zal, sam jestem facetem, ale nie wyobrazam sobie jak moglbym zdradzic kogos kogo kocham, a Ty autorko ulozysz sobie wspaniale zycie :)

Gość Zdradził mnie
19, wiem, ze to mało i pewnie uznacie ze gówniarze i w ogole, ale bylismy razem od 4 lat..

Ja tez mam 19 lat to nie swiadczy o braku pewnej dojrzalosci autorko :)

"dziękuję za współczucie;):*" o rety:O ile masz lat..? i pojęcie zdrady Twoim zdaniem to pisanie "spotkajmy się?" bez sensu:O trochę wrzuć na luz.

Trzeba było nie mówić i iść na takie spotkanie :/ Miałam kiedyś podobną sytuację. Dziewczyna, z którą rozmawiał ten artefakt przesłała mi całą rozmowę z nim, bo dowiedziała się, że jestem jego dziewczyną. Umawiał się z nią na opalanko kiedy ja byłam za miastem :) Wypierał się wszystkiego dopóki nie przesłałam mu rozmowy - to najśmieszniejsze, bo do końca myślał, że może go podpuszczam.. Do ich spotkania nie doszło, bo napisała mu, że jest zajęta. Byłam głupia, więc powiedziałam mu, że wybaczam i spotykaliśmy się nadal... Ale potem sama go rzuciłam i to on był zraniony. Zaczął mnie zapraszać w fajne miejsca, kino, obiady, parki rozrywki... Nawet kilka razy się zgodziłam - jako koleżanka. A jak się dowiedział, że mam nowego chłopaka, to z żalu i wściekłości rozdziewiczył 3 nastolatki w jeden tydzień :) To taki typ widocznie. A głupie nastolatki się dały rozdziewiczyć :) Żeby Cię pocieszyć dodam, że każda z nich miała imię na "M" i specjalnie ustawiał sobie opis "M :*" albo "kocham Cię moja M", żeby do wszystkich pasowało... Był inteligentny ;)

tym bardziej, że byliscie tak długo.. zostaw go. Bądź dla niego obojętna. Albo sam wróci z podkulonym ogonem, albo znajdzie sobie inną. Jednak jeśli bedzie chciał wrócic to tak od razu mu nie wybaczaj. Powinien przemyśleć sprawę.

Gość Zdradził mnie
Hehe ;) No zobaczymy jak to bedzie, tak czy inaczej jestem załamana.. pytałam sie dlaczego to zrobił i w ogole to jesgo odpowiedz "Nie bede sie tłumaczyć". pitus166 --- ;)

Na serio to ten? Raczej nie miał by w wymarzonym partnerze "Jestem zbyt nieśmiały żeby o tym pisać ech..." - tak pisze tylko koleś, który chce się umawiać z laskami i jest singlem...

Gość Zdradził mnie
Co zamierzam z tym zrobić ? Narazie oboje traktujemy się jak powietrze.. Powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle, a on, ze mam spadać ..

powiedział CI , że masz spadać?:O a to skurwiel. Weź go olej.. ale po 4 latach?:O współczuję faceta-kretyna

że masz spadać?, litości zablokuj go gdzie tylko można, byłaś z nim długo, ale takim odzywaniem się udowadnia, że mu nie zależy na tobie, bo piszesz, że on Cię zostawił, po tym jak Cie \"zdradził\", nie będzie sie tłumaczył? bo ma to w nosie