Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradził mnie

Zdradził mnie...

Polecane posty

Gość Zdradził mnie
female version of a hustler -- hehe, rozumiem ;) Zostawił mnie po tym jak powiedział, ze go sprawdzam i wchodzę na jego profil.

ale dał Ci swoje hasło wcześniej!~i teraz Cie zostawia bo tam zajrzałaś?, nie bądz naiwna:)

Gość Zdradził mnie
Zle mnie zrozumial bo wcale go nie sprawdzała, bo do tej pory mu ufałam... Wczesniej nie robił takich problemów

Gość Zdradził mnie
Oczywiscie ze dał... i jakoś wczesniej nie robił problemów z tymm ze weszlam na jego profil

Gość zmieniłam zawód
Cztery lata z debilem, który używa do kobiety wyrażeń typu 'spadaj'? O cztery za dużo. Autorko, jak to świadczy o Twojej zdolności racjonalnego wyboru faceta???

Gość Zdradził mnie
Kiedys nie był taki. Pozniej zrobił sięnerwowy.. Ale zrozumialam , wspierałam go.. Bo wiedzialam ze są jakies problemy, ale miarka zaczęła sie przebierać. Rozumiem, ze nerwowy, ale nie musi odreagowywać na mnie.. Ale starałam się go zrozumieć. I wybaczyłam.. a teraz takie coś;.

Gość 2 i 3 wywal d0 smieci
ja tez tak miałam weszłam na fote a tam lalunie pisza pod tytułem jestes taki sliczny itp myslałam ze ze złosci wyjade,laska była tak beszczelna ze pis ała nawet na yt napisał wypierdalaj głupia kurwo do niej to sie uspokoiła ale cień watpliwosci został

Wiadomo, nigdy nie poznasz na wylot drugiego człowieka, on sam siebie nie zna.Teraz podrywał inne laski i umawiał się z nimi a Ty miej dume i kopnij go w dupsko, jak mu odpuścisz, oleje Cie za chwile, albo będzie robił to samo-bo sama dajesz mu przyzwolenie na to tolerując takie bezczelne zachowanie(czyt.odzywki)

Gość Zdradził mnie
Bede starac sie byc twarda :) chociaz wiem ze to bedzie trudne, bo nadal go kocham.. Wiem, ze jezeli sie odezwe to bedzie oznaczało ze nie mam szacunku do samej siebie..

Gość monia26M
mnie tez zdradzil...z 7 lat młodsza;( po 5 latach...i napisal sorki ale jednak nam nie wyjdzie i tez kazal spadac...a ja wielokrotnie wybaczalam i ludzilm sie ze moze cos zozumie

Gość cubea
Wydaje mi się, że do każdej zdrady trzeba podchodzić inaczej. W tej książce znajdziecie sporo historii zdradzonych kobiet, niektóre są naprawdę niesamowite: http://alehistorie.pl/poradniki_literatura_faktu_prawdziwe_historie/jego_zdrada_historie_prawdziwe.html Można tam też znaleźć porady, w jaki sposób radzić sobie w tej sytuacji. Na pewno jest pomocna lektura dla każdego, kto był w takiej sytuacji.