Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łubudubu

chętnie pomogę w pisaniu prac z języka polskiego...

Polecane posty

Gość łubudubu

Gość łubudubu
nikt nie chce mojej pomocy????

Gość .... .... .....
za darmo?:)

Gość jesteś polonistką

Gość jesteś polonistką
studiujesz polonistykę??? czy jesteś już po?

Gość łubudubu
juz po...

Gość jesteś polonistką
a piszesz prace na studia? Chodzi mi oczywiście o studia polonistyczne

Gość łubudubu
moge sprobowac, podaj tamat...

Gość jesteś polonistką
tematu jeszcze nie wybrałam. Praca ma być z Młodej Polski. Pytam tylko, czy jak coś to byś mogła no i za ile?

Gość łubudubu
oczywiście nie napiszę za was prac, ale jakieś wskazówki chyba wam sięprzydadzą..

Gość jesteś polonistką
wskazówki moja droga to ja dostane na konsultacji, literature i wszystko wybieram ja, mi chodzi właśnie o napisanie bo tak się składa, że nie będę mogła tego zrobić w podanym terminie. A do tej pory sama wszystko pisałam to jest tylko wyjątkowa sytuacja.

Gość łubudubu
jasne, ze pomogę. moga zaoferowac jakis konspekt... no i oczywiscie za darmo. chce pomoc a nie zarobic

Gość jesteś polonistką
ale ja nie potrzebuje konspektu tylko żeby ktoś mi napisał, jak ja już wybiorę temat, literature i przybliże co chciałabym zawrzeć. Czy mogłabyś właśnie podjąć się napisania pracy, nie konspektu?

Gość łubudubu
a takim razie napisze ci a prace. jak juz bedziesz wiedziala na jaki temat to napisz a potem skontaktujemy sie na jaki adres e-mail ci przeslac

Gość jesteś polonistką
pisz na julka0261@wp.pl

Moj temat to relacje pomiędzy ojcem a synem. Jako literature podmiotu wybrałam Antygone, Skąpca, Przedwiośnie. Potrzebuje jeszcze przykład ksiażki gdzie relacje pomiędzy ojcem a synem sa dobre. Masz moze jakąs propzycje. I jak uważasz czy wybór tych lektur jest odpowiedni do tematu?

Gość łubudubu
w takim razie "jestes polonistka" czekam na tamat...

Gość łubudubu
Kalkaaa-może warto dodac postaci Dedala i Ikara? Mysleze toe przyklady ktore wybralas beda dobre, musisz tylko je dobrze uzasadnic. niebardzo tylko rozumiem, dlaczego chcesz u wykorzystac "antygone"...

bo sądze, że tu jest dobry przykład surowego ojca- Kreona, do którego nie przemawiają argumenty syna....itd :p ogólnie ojciec ponad dobro dziecka stawia swój autorytet..

kalkaa, w "Sklepach cynamonowych" Schulza masz taki pozytywny przykład... w "Królu Olch" Goethego też jest troskliwy ojciec. A z nowszej literatury gorąco polecam "Cień wiatru" Zafona, pasuje a i książkę świetnie się czyta, więc przyjemne z pożytecznym... łubudubu, możesz tu się wysilać, produkować, pisać że pomożesz, wytłumaczysz, a i prawie każdy woli gotowe... "Mam plan, bibliografię, pomysł tylko niech mi ktoś napisze bo nie mam czasu", no litości, trzech godzin nie ma, sierota jedna... A skoro wie co pisać to po co pisać w ogóle jak może powiedzieć? Czwarty rok piszę matury a dopiero teraz kilka osób pytało czy coś wytłumaczę czy podpowiem- a proponowałam to zawsze, nawet tym co kupić chcieli...