Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróźniczką chciałabym być...

był ktoś w HISZPANI???? język? jedzenie? ceny? barcelona? czy warto? OPOWIADAJCI

Polecane posty

był ktoś w HISZPANI???? język? jedzenie? ceny? barcelona? czy warto? OPOWIADAJCIE jak tam jest? wszystko mnie interesuje? np. czy dobra jest hiszpańska kuchnia, co sie tam je, jacy są ludzie, drogo tam jest? głownie chodzi mi o barcelone i wybrzeże.. czekam na opowiesci i pomoc w tej kwestii..

Hiszpania jest super. Bylam tam kilka razy w okresie zimowym. Uwielbiam ten jezyk, nie ucze sie go(jeszcze nie ;), ale lubie sluchac hiszpanskiej muzyki, chociaz znacznie rozni sie ona od naszej ;) Jadalam tam raczej polskie i chinskie dania, nie typowo hiszpanskie ;) Ale wiem, że nie mają tam dobrego miesa ani chleba. Hiszpanie sa fajni., zwlaszcza ci mlodzi faceci ;) Czasami sobie przechodzilam a oni po prostu krzyczeli za mna jakies komplementy :P Nie lubie tylko muzulmanow - oni potrafia stanac kolo ciebie i cie wyzywac :o Alkohol tani, jak barszcz ;) Bylam w Almerii, na poludnie od Barcelony :)

dzieki straszne, moze ktos jeszcze cos powie ciekawego, strasznie prosze!!! ceny, jedzenie, kultura, zabawy wieczorne, siesta, powiecie cos wiecej chce byc przygotowana jak tam pojade w maju;]

Gość bajgus
Podaje kilka cen z tego roku z Barcelony: Bochenek chleba 2,20 zł, kg sera żółtego ok 58 zł, snickers 2,8 zł, dwulitrowa Coca Cola 5,68 zł, paczka malboro 14,5 zł, benzyna ok 5,2 zł za litr, diesel 4,9zł, ścięcie włosów mężczyzny u fryzjera to ok 44 zł, obiad dla 1 os ok 40, Big Mac 10zł. Co do cen to ostatnio w sieci widziałam ciekawą stronkę odsyłam http://jakieceny.pl