Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giermek

czy ktos tak mial

Polecane posty

Gość giermek

witam czy to zdrada bylem z laska jakies 2 lata potem rozstalismy sie ...na jakies 3 miechy ona poszal z kolesiem do lozka czy to jest zdrada???? czy poprostu natura teraz chce do mnei wrocic ...dac jej szanse ...????

Gość paczka paczuszka
glupie pytanie. ta laska to zwykla szmata, poszukaj wartosciowej dziewczyny. pozdrawiam

Gość skoro sie rozstaliście
to była wolna jaka zdrada ??? kogo niby miała zdradzić jak była wolną osobą ????

Gość paczka paczuszka
ale jakby naprawde kochala tego chlopaka to nie poszla by do lozka z innym :o choc rozumiem, ze na tym forum ejst juz totalny upadek jakichkolwiek wartosci i takie zachowania juz nikogo nie dziwią, a nawet są normą, ale ludzie troche ruszcie glowami. czy dziewczyna ktora po zwiazku z jednym, nie minelo 3 miesiace ajuz sypia z innym jest wartosciowa?

paczuszka - buhahahaha życia nie znasz, widocznie nigdy potrzeb nie miałaś, mogła kochać i nie widząc nadziei na dalszy związek z żalu chociażby pójść z innym....a poza tym ciekawe skąd autor wie, że spała z innym?

Hmmm .. Ja kochałem byłą .. Rozstaliśmy się na jakiś rok.. Spałem w tym czasie z paroma dziewczynami ale nic do nich nie czułem. Po prostu się zaspokoiłem. Nie uważam tego za zdradę bo i tak dalej kochałem ją. Potem się znowu zeszliśmy.

Gość wg mnie nie jest to zadna
zdrada. ze mna zerwal chl,jakis mies pozniej zaczelam inny zwiazek i sie przespalismy,teraz jestem sama i jakby teraz eks sie odezwal (rzucil mnie dla innej wiec chyba w szachy nie grali?) i chcialby wrocic i ja glupia bym wrocila(nie chce nawet,tak tylko gdybam) to napewno nie uznawalabym tych seksow z innym jako zdrade i nie czulabym sie winna.