Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa

ROSSMANN - za i przeciw

Polecane posty

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa

Jak wyżej. Co Wam się ta podoba. A co wkurza. To drugie mile widziane. Mnie wkurza to, że ochroniarze i ekspedientki patrzą na mnie jak na złodziejkę i łażą krok w krok i na wszystko się gapią. Np. kupowałam lakier do paznokci. To maleńka buteleczka. Baba stała ode mnie o 20 metrów przy takiej kasie na kosmetycznym. Włożyłam lakier do koszyka. Przechodziłam obok tej dodatkowej kasy a ona halo, halo, tu płacimy takie rzecz. Ja myślę co jest? I mówię że jeszcze nie kończę zakupów. A ona ze mam tu płacić. JAK ta baba musiała się gapić ze widziała jak wkładam tą małą buteleczkę do koszyka? I to od strony, której nie mogła widzieć! Straszne natrętni! Wnerw na maxa! Ciekawe jakby ta rzecz kosztowała 80gr i powiedziałabym, że chcę płacić kartą, bo to nie całe zakupy, tylko za całość chcę zapłacić jak będę wychodzić :/ Nie mówiąc o nowości życia nr 1 jak kasjerka poprosiła mnie o dowód osobisty przy zakupie prezerwatyw. Śmiech na sali! Żadna prowokacja.

Prezerwatyw sie nie kupuje w takich sklepach, tylko w aptekach. Wiesz, jakie \"zarty\" sobie sprzedawcy robią w wolnych chwilach?

Gość ///ss
w moim mieście jest 5 rossmanów ale w jednym to baba z ochrony przechodzi samą siebie. Poszłam kiedyś z przyjacółką bo chciałyśmy kupić jakieś perfumnki swoim chłopakom. Patrze a jakaś półka z przecenionymi kosmetykami i żadnego testera. Chciałam tylko zobaczyć jak wygłada flakonik z perfumkami. a ona do mnie: nie dotykać. Chole... jasna! przecież to sklep samoobsługowy. A ona znów: to ja Ci pokaże. A co ja jestem jej koleżanka że mi po imieniu mówi? No 15 lat to ja miałam kilka/kilkanaście lat temu ;/ Ja tam przychodzę robić zakupy a nie kraść i to jeszcze rzeczy z przeceny!!!

Gość majeczka*
ja mialam to samo .... patrza jak na zlodziejke a jak psiknalam dezodorantem zeby zobaczyc jak pachnie to powiedziala baba ze by to byl oststni raz bo bede za nie placic, sorry mam na oslep kupowac co mi w rece wpadnie? powiedzialam jej ze jak jej sie nie podoba to zeby na policje zadzwonila tylko szybko bo zaraz wychodze hehe;) raczej unikam tych sklepow :P

rossman ma fajne promocje, czasem mozna naprawde dobre ceny złapac ale faktycznie te same odczucie co do ochrony!

Gość koala maja
ja tam nie chodzę własnie dlatego że tak pilnują nie ma tam jakis rewelacji bez których nie moge sie obejść wole w supermarkecie - łażę sobie i nikt mnie nie pilnuje najwyżej patrzą przez kamerę ale nie jest to dokuczliwe jak ochroniarz łazi za mną i strasznie sie boi żeby nie utracić widoku moich rąk bo musi wiedzieć co robię

Nigdy nic w tym sklepie nie kupiłem więc nie jestem ani za ani przeciw. :classic_cool:

Gość jakajaka
to ja tez sie wypowiem nie lubie chodzic w ogole do tego sklepu, kiedys jak bylam po zel i jakis balsam i przy okazji chcialam kupic tampony to ochroniarz za mna stał, dosłownie mi za plecami, sie wkurzyłam i spytałam czy pomoze mi wybrac:) odszedł tak szybko jak sie znalazł niespodziewanie za mna:D

Po za tym Rossamann to jakieś żydowskie nazwisko. :o :P

Gość ajajajaj
jakajaka - dobre...aż mi humor poprawiłaś tymi tamponami... :):)

Gość jakajaka
no bo mnie wkurzaja tacy ludzie przy stoisku z tamponami jest zaraz kasa, no to chyba kasjerka by widziała a nie jakis ochroniaz mi za dupa łazi:O

Gość zaciekawioona87
od kiedy jak sie chce kupic prezerwatywy to trzeba dowód poakzywać;/ pierwsze słysze

Ale wy macie problemy :O Nie pasuje wam sklep to do niego nie chodźcie i po kłopocie. Nie mam nic na sumieniu więc może koło mnie chodzić nawet 10 ochroniarzy, to ich praca i jak ktoś coś ukradnie to oni za to pierdną :O

Gość koala maja
chinka - a co to za usprawiedliwianie sie ? ja nie kradne więc może koło mnie chodzić 10 ochroniarzy sugerujesz że my kradniemy ? walnij sie w łeb idiotko chcę b ć taraktowana jak dama, kilent a nie jak pospolita złodziejówa którą trzeba pilnować - ten sklep nie zasługuje na takich klientów jak ja

Gość jakajaka
chinka po twoich wypowiedziach wątpie zebys byla dama:O wiec nie mysl ze innych nie ma:P

Gość koala maja
chinka - a na ciebie mogliby napluć i też by ci to nie przeszkadzało :-D

dla kretynek o takim poziomie jak wy powinien być zakaz wstępu do sklepu prezentujecie poziom szamba za mną jakoś ochroniarze nie chodzą, może za porządnie wyglądam, żeby posądzali mnie o kradzież :D

Gość jakajaka
chinka twoja moralnosc nie obliguje do konstruktywnej konwersacji ze mna:O

Gość majeczka*
moze od ciebie smierdzi i dlatego za toba nie chodza :D

Gość koala maja
chinka szczególnie po twoim słownictwie widać jaka jesteś porządna :-D chyba cię nawet z więzienia wcześniej wypuścili za dobre sprawowanie :-D

Gość koala maja
chinka przyznaj sie że pracujesz w Rossmanie jako pilnowaczka i tak cie zabolała ta krytyka :-D dzisiaj popołudniowa zmiana ?

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa
No nic, pokazałam dowód, bo nie wyglądam na pełnoletnią a mam 21 lat. Nie chciałam się kłócić. Ale pójdę jeszcze raz i będę. Pani Chinko, czy zdaje sobie Pani sprawę z tego, że kradzieży dokonują najczęściej "porządnie" wglądające osoby? Ciotka moja widziała nagrania z kamer i kradną same odpicowane paniusie. Poza tym nowobogackie moim zdaniem do Rossmanna nie chodzą, bo nie ma tam tak drogich rzeczy jak np w Douglasie czy Sephorze, gdzie średnio perfumik kosztuje 300zł.

Gość onanananananannanana
upupupuppupu

Gość ewelka321
A ja pracuje w rossmannie, rozumiem was bo kiedyś robiąc zakupy tez czułam się dziwnie, zaczęłam ochroniarzom mówić ,,dzień dobry"- głupie ale podziałało ;p a teraz wiem, że pilnowac trzeba każdego- przykład: chłopak dobrze ubrany, miły kupuje drogie perfumy damskie, po kilku dniach kradnie drogie perfumy męskie i teraz powiedzcie jak odpuścić i przestac pilnować??? Kradną naprawdę porządnie wyglądający ludzie, dzieci, starsze osoby, matki z wózkami. A to niestety nasza odpowiedzialność materialna i nasze premie. P.S. Dziada od perfum złapalismy ;)

Gość fffffffffffffffllllllllllll
TOWAR W ROSSMANNIE JEST SUPER ALE OCHRONA TO JEST PORAŻKA

Gość pilnuj złodzieja
A ja mam znajomą, która pracowała w Rossmanie i ona opowiadała, że najwięcej to właśnie kradną sami ochroniarze i starzy pracownicy, tacy cwaniacy. Wszystkie promocje zamiast ludziom to najpierw sobie biorą, wszystkie próbki darmowe znikają dla swoich. A za ludźmi łażą, że mało w d... nie wlizą.