Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygfryd de lowe

jak zwiększyc poczucie własnej wartości u kobiety

Polecane posty

Gość zygfryd de lowe

Powiedzcie jak zwiększyc poczucie wartosci u kobiety ktora ma niskie takie poczucie. Uważa się za nieatrakcyjną, przeciętną i nie wierzy jak staram się przekonać ją inaczej. Do tego uważa ze wszystko jest ważniejsze o niej i akceptuje to, uważa że nie jest dość dobra dla mnie i że zasługuje ja na kogoś lepszego. A ja ją kocham i ona jest dla mnie jedyna i najważniejsza i najpiękniejsza. Jak mam pomóc jej zaakceptować siebie.

jesteś szczęściarz;).... Ano to trudne jak w nej zwięksyć wartość siebie samej - musi tego samachcieć praw jej komplementy /tylko szczere- jesli zauważysz w niej coś dobrego lub fajnego to jej to powiedz/, najlepiej aby jej kumple i kumpele tez ja tak dowartościowali, moze jak będziesz cierpliwie jej powtarzał to w to uwierzy...

Gość ciężko będzie
i jedyną radą na to dla ciebie będzie cierpliwość. widzisz, takie poczucie nie wzięło się z nikąd. to długi proces, w którym ono powstaje, i jeszcze dłuższy jest potzrebny, aby choć w części się tego poczucia pozbyć. Lecz wbrew temu co się mówi-potrzeba jest do tego ta druga osoba, taka jaką jesteś ty w chwili obecnej,która pomimo wielu wątpliwościach jakie będą się pojawiały-nie zrezygnuje. potrzebny jest ktoś, kto pomoże przełamać ten mur . osobiście mam ten sam problem co twoja dziewczyna, i przez to nie potrafię już zbudować normalnego zdrowego związku, niszcząc to co wydaje się piekne, w poczuciu że i tak zostanę porzucona , że przecież nie nadaję się , że nie jestem na tyle atrakcyjna( i nie chodzi o fozyczność ) aby przy mnie na dłużej zostać. niestety, męzczyżni raczej uciekają od takich stworów :( ale tobie życzę wytrwałości, abyś nie zrażał się, i na każdym kroku pokazywał jej że nie jest taką osobą, za jaką się uważa. uda się, napewno, ale to będzie cięzka i mozolna praca. powodzenia.

Gość i to jest dobry
do kobiety najbardziej docieraja ogladajacy sie za nia faceci. nic lepiej nie wplywa na nasza samoocene:D ooo ktos tu widze zwial z mamra:P

Gość zygfryd de lowe
Trochę drgnęło, bo mówi mi że jestem jej szczęściem ale za często powraca do tych swoich wątpliwości. Ja jestem cierpliwy i będe dawał jej swoje ciepło i miłość ile tylko i mogę. Mam nadzieje że zmienię ją trochę.

Nom jak będziesz cierpliwy to barzdiej zaangażujesz sie w związek i nie będziesz miał potem nic sobie do zażucenia...Jak Ci na niej zalezy Kochaj ja i bądź przy niej

Gość a po co zwiększać
??? tak to przynajmniej możesz być pewny, że jest wierna, a jak ty zrobisz sobie skoki w boki, to kobita też to zrozumie a jak ją przekonasz, że jest atrakcyjna, to w chałupie nie utrzymasz i będziesz rogaczem :)

gorzej jak zacznie szukać własnej atrakcyjności w oczach innego faceta:/ Bądź dla niej czuły i namiętny, nic tak nie zapewnia kobiecie poczucia bycia piękną jak dotykajcy ją z miłością i pożądaniem ukochany:)