Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nody nody

Gdzie kupię maskotke Nodyego

Polecane posty

Gość Nody nody

Tylko takiego wielkiego? Na allegro nie ma, albo źle szukałam.

Gość w smyku

Gość nody nody
a napiszcie mi tak obiektywnie czy dalybyście za taką maskotkę 150 zł? (tyle mnie wyjdzie w smyku, albo w internecie z przesyłką)

To zależy,dla mojej córki nie(nie przywiązuje wagi do jednej zabawki na tyle aby sie bawić nią cały czas),dla syna tak.Nie psuje zabawek i potrafi się bawić jedna przez kilka lat.

Gość nody nody
moje dziecko jest małe, ale nody jest jej wielkim fanem. Ma ksiażeczke nodyego i kilka plastikowych postaci z tej bajki i naprawde je lubi. Ale nie do tego stopnia, zeby bawić się nimi caly czas. Jak je akurat znajdzie to się pobawi. Myślę, ze ta przytulanka bylaby głównie do spania i wieczornego wtulania się w nią.

Gość nody nody
mam dylemat bo 150 zl to dla mnie naprawdę sporo i moglabym jej za to kupić inną przytulankę i jeszcze by zostalo na kurtkę czy buciki. z 2 strony ona wlaśnie chce nodyego. Nie wiem co robić.

Gość krucyfiskus
"moje dziecko jest małe, ale nody jest jej wielkim fanem" ale noddy jest jego idolem. ale (ono) jest fanem noddy'ego. uważam, że ludzie którzy nie potrafią wypowiedzieć się we własnym języku i obsługiwać google nie powinni mieć prawa do rozpłodu.

Gość nody nody
oj przepraszam chcialam napisać : "ale jest jego wielkim fanem" ale ogladam te maskotki na allegro i pisze bezmyślnie. Przepraszam