Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyladylady

prosze błagammmmmm!!!

Polecane posty

Gość ladyladylady

bardzo sie boje:( uprawialismy petting z chlopakiem on byl w spodniach ja tez on mnie dotykal normalnie ja go dotykalam tylko przez spodnie nie mial wytrysku bylo tylko malo tego plynu ktory pozostal tylko na majtkach(a on byl w spodniach) wiem ze dla was to wydaje sie smieszne ze pytam o takie rzeczy ale w tej chwili 6 dzien spoznia mi sie okres strasznie sie boje a okresu nie widac od tygodnia tak sie stresuje ze juz niemoge zyc!!wiecie czego sie obawiam!! ostatnio przechodzilam kolke nerkową ja nie wiem co robic nie wymiotuje ani nie mam zawrotow glowy tylko schudlam strasznie nie wiem no;(

Gość ladyladylady
niech mi ktos doradzi ;(

Gość stylowaa
już wczoraj o tym pisałaś i z tego co pamiętam,odpowiedziano Ci ,że w ciąży nie jesteś-ja to podtrzymuję, jeśli się tak bardzo boisz to kup test ciążowy i po kłopocie

Gość ladyladylady
aa i mialam robione w szpitalu rozszerzone badania krwi bo nie wiedzieli co mi jest:((( czy tam mozna bylo wykryc jakis hormon?juz sama nic nie wiem:(((

Gość ladyladylady
tak pisalam bo bardzo sie boje i juz nie wiem co mam robic;(

ciąży z tego nie będzieokres spóźnia się z innego powoduplemniki nie latają, nie skaczą, nie są też supermenami

Gość stylowaa
okres pewnie się spóźnia,bo się stresujesz jednak powód może być inny(na pewno nie ciąża) więc powinnaś iść do ginekologa,żeby Cie przebadał

Gość ladyladylady
eh zrobie test dzis:(

Gość ladyladylady
aha i najwazniejsze kłuje mnie po lewej stronie na samiutkim dole kolo pecherza moczowego:(

Gość ladyladylady
:(

Gość ladyladylady
czuje lekkie bole jakby zblizal mi sie okres ale nie wiem czy to to a nie chce sobie tak wmawiac:(

Gość dasssssssssss
moze bedziesz miala zapalenie pecherza a wciazy nie ejstes strasznie glupia jestes az przykro poczytaj co to jest zaplodnienie stresujesz sie i sama opozniasz okres

ni jestes w ciazy, bo niby jak? to przez stres, mi tez sie czesto okres spoznial, a kola nerkowa beeee wspolczuje mam to samo.... pij skrzyp pewnie masz kamienie tak mjak ja

Gość o kurde .
nastepna idiotkA an forum , migdali sie a pozniej na forum pisze co myslicie , co sadzicie jestem w ciazy ALEZ MNIE TAKIE IDIOTKI DENERWUJA!

Gość fajna i nie..
zaraz napisze zebyscie jej nie bluzgali bo 2 lata temu ktos ja zgwałcił i znowu sie boi ze jest w viazy tak jak kiedyś aha i ma 17 lat