Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki123

Nie wiem co o tym sądzić....pomóżcie!

Polecane posty

Gość fiki miki123

Dziewczyny mam pytanie, otóż w 22dc współżyłam z narzeczonym dwukrotnie bez zabezpieczenia ale bez finału w środku , cykle mam średnio 30-33-dniowe. Mierzyłam temp. od 9dc do 23dc i wahała się między 36,5-36,7.ale 24dc była już 37,1 i wychodzi na to, ze 23dc była owulacja. Wiem, ze głupio zrobiłam, ale myślałam, że jestem już po owulce, a tu 23dc pojawiły się bóle owulacyjne i typowy śluz. Wychodzi na to że ta owulacja nadeszła ze sporym opóźnieniem, zwykle była w 17-18 dc. Nie pozostaje mi nic innego jak poczekać te kilka dni do terminu okresu (5.03) i przekonać się co z tego wyniknie. Czy znacie może sytuację podobną do mojej, w której dziewczyna zaszła w ciążę? Od razu mówię, ze jeśli byłabym w ciąży to nie byłoby źle, ale wolałabym jeszcze chociaż ze 3 miesiące poczekać, (dopiero po ślubie).

Gość fiki miki123
Kurcze, może to wina tego, że 2 tyg. temu sporo sie denerwowałam i może ze stresów owulacja się przesunęła...jak myślicie? Miała któraś z Was podobnie i było OK?

Gość syska899
no mozliwe ze jestes w ciazy... bo zaplodnienie wypadlo Ci w dni plodne. a przez ster rzeczywiscie owulacja sie przesowa. Duzo dziewczyn zaszlo w ten sposob a 3 miesiace to jeszcze nic takiego nikt nie zauwarzy tylko nie bedziesz mogla pic alkoholu:)

Gość fiki miki123
Może jeszcze któraś z was była w podobnej sytuacji do mojej? Piszcie z jakim skutkiem.

Gość fiki miki123
?

Hej mam dwoje dzieci i teraz ci napisze kiedy zaszlam w ciaze Z pierwszym mialam dostac miesiaczke 3 stycznia 2003r ale nie dostalam z badania usg i terminu z usg wyszlo ze zaplodnienie bylo 26grudnia 2002!!! Z drugim bylo tak 15 wrzesnia dostalam okres trwal 7 dni a 23 wrzesnia zaszlam w ciaze-takze przemysl sama:) Pozwodzenia:)

Gość fiki miki123
nie mam żadnych objawów ani na zbliżajacą się @ ani na ciążę, tylko od kilku dni w pachwinie z prawej strony(wcześniej podczas owulacji bolał mnie prawy jajnik) mnie ciągnie lekko i tak jakby łaskocze dziwnie, nie przypominam sobie żebym odczuwała kiedyś coś podobnego. Jak do piątku nie przyjdzie @ to chyba zrobię chyba test.

Gość mcmer
Ja na twoim miejscu już z testem byłam w ręce bo trafiłaś w sam środek owulacji to się nie dziw ze w ciąży możesz być

Gość fiki miki123
No w sumie tak owulacja była, ale nie było pełnego stosunku, więc raczej nie jestem w ciąży, bo już miałabym jakieś objawy chyba, a tu nic. Nawet mnie brzuch nie boli jak przed @ ani piersi, nic a nic:( A dzisiaj mija termin @.

Gość zrob test

Gość wierzyc
myslicie ze moge byc na 100% pewna ze nie ma ciazy po 3 testach roznych firm?? ostatni byl robiony w domniemanym 3 meisiacu wszytskie negatywne....

Gość fiki miki123
wierzyc- nie martw się po takim czasie jak testy nic nie wykryły to na 100% nie ma ciąży! A u mnie dalej nic, ale testu na razie nie robię poczekam do poniedziałku, bo nie mam żadnych dolegliwości.

Gość fiki miki123
Mam pytanie, czy któraś z Was jak była w ciąży czy może jest dopiero to odczuwała takie dziwne smyranie w pachwinach i w jajnikach, bo ja juz jestem kilka dni po terminie @, ale żadnych innych bólów brzucha jak na @ nie odczuwam,czasami tylko piersi a raczej sutki mnie lekko zabolą tak jakby mi drętwiały, tzn. taki dziwne kłucie jakby mrowienie? Nie wiem czy ja sobie coś wmawiam, ale raczej nie nastawiam się na ciążę, a nigdy tak nie miałam. Nie mam też typowego ciągnięcia w dole brzucha i strasznych bólów piersi i wrażliwości jak dziewczyny będąc w ciąży opisywały.

Gość skoro ci sie juz okres
spoznia to zrob test i bedziesz wiedziala

Gość fiki miki123
A u mnie dalej bez zmian:(

Gość fiki miki123
Wczoraj zrobiłam test, wynik negatywny.

Gość fiki miki123
A dziś dostałam okres:(