Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczka26......

nie umiem sie kochac z facetem na trzezwo

Polecane posty

Gość zabeczka26......

ba, nawet calowac! mam 26 lat i jak jakis sie chce zblizyc mam na mysli nie seks ale jakaa blizsza relacje typu zwiazek mimo iz chce uciekam i zrywam znajomosc seks pocalunki sa ale musze wypic:( co mi jest??????????

problemy emocjonalne o których powinnaś porozmawiać z psychologiem.

Gość zabeczka26......
emocjonalne? tzn?

nie jestem psychologiem, poza tym przyczyn może być bardzo wiele, a trzeba by podać nieco szczegółów osobistych, więc forum to nie jest najszczęśliwsze miejsce. Polecam porozmawiać o tym z psychologiem, ewentualnie seksuologiem.

Gość zabeczka26......
jakie szczegoly? i tak nikt mnie tu nie zna wole na forum niz twarza w twarz z seksuologiem

traumatyczne wydarzenia w dzieciństwa i młodości, relacje rodzinne, odczucia w czasie spotkań z facetem, relacje z innymi ludzmi i wiele wiele innych. Do ginekologa też nie chodzisz tylko sprawdzasz swoje zdrowie na forum??

Gość omg2188899876
chyba kazdy woli sie kochac po procentach, lepsze doznania :) mysle ze powinnas sprobowac pare razy na trzezwo-nawet sie zmusic az wkoncu nie bedziesz widziala roznicy. Swoją drogą , tez tak mam, na trzezwo czuje sie spieta i skupiam sie na swoich niedoskonalosciach, po paru piwach czy drinkach nie mysle o tym, poprostu odlatuje. pozdraiwam :)

Gość zabeczka26......
na trzezwo czuje sie spieta i skupiam sie na swoich niedoskonalosciach, po paru piwach czy drinkach nie mysle o tym, poprostu odlatuje dokladnie tez tak mam

Gość omg2188899876
a moze nie robmy z tego problemu tylko poprostu uprawiajmy sex po pijaku :) trzebabyloby wtedy powiedziec naszym facetom ze bez 2 piw sexu nie ma haha :):):) a serio to tez nie wiem dlaczegotaksie dzieje

a może wcale nie masz niedoskonałości tylko sobie je wmawiasz??

Gość omg2188899876
no pewnie ze sobie je wmamiamy, przeciez to kwestia psychiki . Kazda baba ma kompleksy . Ale skoro nasi mężczyźni nas kochają i uwazają za piękne to musi tak być. Tylko że z psycha nie wygrasz.

i dlatego warto przejść się do psychologa:) Podobnie jak z grypą idzie się do internisty, wypryskami skórnymi do dermatologa, a nadżerką do ginekologa

Gość omg34758303
psycholog hmm... oni sa tylko od dennego gadania , w łóżku ci nie pomogą !!!! też wymyśliłeś :):):):):)

a dermatolodzy wypisują tylko śmierdzące maści- na cerę ci nie pomogą:D:D:D

Gość siedze_i_mysle
niektorym po alkoholu zwieksza sie libido np mi:) i tez wole sie kochac po paru drinkach ALE nioe mam oporów kochac sie na trzezwo, orgazm jest inny ale jest, nie mysle cały czas o tym że mi się fałdka na brzuchu robi kiedy mam nogi do gory:) tylko czy u Ciebie to na pewno sprawa kompleksów? bo z tym całowaniem na trzezwo to troche przesada, moze faktycznie jakies traumatyczne przezycia?

Gość zabeczka26......
nikt mnie nie zgwalcil ani nie wykorzystal seksualnie nie wiem

mogą być kłótnie albo rozwód rodziców, toksyczne relacje w domu itp itp moim zdaniem to co napisałaś w pierwszym poście to ewidentny problem nie tyle z seksem co relacjami emocjonalnymi, i moim zdaniem powinnaś porozmawiać z psychologiem. Jest to jednak moje zdanie z którym zgadzać się nie musisz.

Gość trzezwa
To nie twoja wina. To ci faceci z ktorymi sie zadajesz jacys slabi sa.

Gość Pantera pijana
Też wolę nieraz kontakt z butelką niż z niektórymi ludzmi. Wszystko gra,chodźmy na jednego.

Gość Magda18181
Zgadzam się z (Witkacym)...nie jest to normalne abyś tylko po pijanemu robiła takie rzeczy...jezeli chcesz to zmienic to nie czekaj tylko porozmawiaj o tym z kimś..problem tkwi głębiej...