Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catarinka71

Bulimiczka w ciąży

Polecane posty

Ogląda któraś teraz rozmowy w toku? kurde czekałam na taki odcinek i za późno włączyłam:( Jak przebiegała jej ciąża w tej chorobie?? A może któraś z was sama ma doświadczenie z ciężarną bulimiczką?

Gość w szpiltalu leżała

ja mam w rodzinie dziewczynę, która ma anoreksję bulimiczną - na zmiany epizody anoreksji i bulimii. w tej chwili A. jest w 26 tygodniu ciąży. wszyscy się dziwią, jak w ogóle udało jej się zajść w ciążę i "dohodować" dziecko tak długo - jej organizm to wrak, ale jak na razie o dziwo jest wszystko ok. dziecko jest mniejsze niż powinno (o ok. 2 tygodnie za małe), i długo jej doskwierały nudności, wymioty i zgaga. a tak poza tym wszystko jest ok - stara się pilnować.

całą ciąże? pytam bo moja siostra ma bulimie. Teraz jest w ciąży, termin ma na kwiecień. O ciąży dowiedziała sięprawie w 4 msc! bo z objawów lekarze podejrzewali grypę żołądkową:/ Ostatni cały miesiąc spędziła w szpitalu bo organizm nie wyrabiał. Musiała już teraz podpisać zgodę na CC w razie czego. Teraz wypuścili ją do domu, maż cały dzień w pracy a ona sama siedzi:( Twierdzi że nie wymiotuje ale już nie raz tak mówiła a później do szpitala trafiała. Zastanawia mnie czy bulimiczce można wierzyć ze na prawdę dba o siebie w ciąży i powstrzymuje się od wymiotów

zayrafa-dluga dzięki za odpowiedź Moja sis właśnie tak samo, z dzieckiem z badań jest wszystko ok tylko ona nie wyrabia A na prawdę stara się pilnować? Moja siostra mieszka w Niemczech i jedyny kontakt między nami to tel. Gdyby nie to że moja jest malutka to sama bym tam pojechała i na cały czas ciąży ją pilnowała:)

Ta w rozmowach w toku w ciąży jadła normalne rzeczy, żeby uspokoić sumienie, ale specjalnie za to się przejadała, żeby same się wymioty prowokowały :( Trzy razy była w szpitalu w czasie ciąży, teraz karmi piersią, jej dziecko ma anemię.

Gość polskie najleiej
mamy takie pacjentki na oddziale i zwykle rodza mniejsze dzieci