Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko on.....

jak przestac kochac!!!!!

Polecane posty

Gość tylko on.....

Jak w tytule....jak przestac kochac kogoś kto bardzo nas skrzywdził?Powiedzcie mi proszę!

Gość lolitka_4
sa osoby,których nigdy nie przestanie się kochać, jestem tego przykładem :) wybaczyłam ale nigdy nie zapomnę

Gość rada dobrej ciotki.....
Tylko czas pomoze a do tego pozytywne myslenie, jezeli cie skrzywdzil to nie byl wart Twojej milosci.

Gość lolitka_4
po latach mija zal a zostaje sentyment

Gość miałam załozyc podobny temat
Jestem teraz w szczesliwym zwiazku i niczego juz nie załuje, choc kiedys bardzo przez kogos cierpiałam, skrzywdził mnie i zranił. Nigdy bym do niego nie wróciła nawet gdyby o to błagał, choc to raczej niemozliwe ;) Nie potym jakim okazał sie człowiekiem dla mnie, ale..... no własnie. Czesto łapie sie na tym, ze mysle o nim... w sensie, ze wciaz czuje zal... chciałabym odzyskac spokój i raz na zawsze zapomniec o złych chwilach. Chciałabym ,zeby załował, ze mnie zranił i nadzwyczajnie w swiecie powiedział ...przepraszam. Tylko tyle i ...az tyle, choc to rowniez raczej niemozliwe :(. Dlaczego nie potrafimy zapomniec o ludziach którzy nas skrzywdzili, nawet jesli w obecnej chwili nic dla nas nie znacza??

Gość lolitka_4
no ja Wam powiem,że mój chciałby znów spróbować być razem, najpierw myslałam o tym, ale jestem pewna , ze nie chce, może być moim kumplem ale nic więcej

Gość miałam załozyc podobny temat
lolitka 4 , a czujesz cos do niego jeszcze???

Gość lolitka_4
no niestety tak, ale boję się, nie wiem czy bym mu zaufała chyba nie

Gość lolitka_4
Chciałabym ,zeby załował, ze mnie zranił i nadzwyczajnie w swiecie powiedział ...przepraszam. mój mi to powiedział,że żałuje,że mnie zostawił, że tylko mnie tak naprawdę kochał, itp itd, eh...

Gość rozdarta01
Hej. Pisze tutaj, bo muszę się wygadać. A nikomu ze znajomych nie mogę tego powiedzieć. Pół roku temu zerwałam z chłopakiem, raczej to była nasza wspólna decyzja. Po jego zdradzie nie mogłam mu zaufać i wszystko się rozsypywało. Od rozstania minęło pół roku. I jestem w kolejnym związku. Lecz nie mogę zapomnieć o wcześniejszym. kontakt z eks utrzymuje, pewnie zle, ale nie mogliśmy tak po prostu go zerwać. Kocham go i on mnie tez. Choć nie możemy być ze sobą bo nie ma zaufania takiego jakie powinno być. Przynajmniej z mojej strony. Powiedzcie jak się odkochać, jak nie wracać do tamtego związku?

Gość dzielna_niedzielna
i ja... zdradzona pobita oszukiwana zwyzywana zeszmacona... dziwie sie samej sobie ze mam z nim w ogole jakies mile skojarzenia chce by wziela mnie ohyda i obrzydzenie... byloby mi o wiele latwiej

Gość jedno dodam
czas nie leczy raz , czas przyzwyczaja do bolu

Kochasz go za to, że Cię skrzywdził ? Jaka to romantyczna miłość :D

Gość dzielna_niedzielna
a jednak czas leczy rany :) nie mam zamiaru przyzwyczajac sie do bolu, mam jedno zycie i nie bede go tracic na jakiegos aspolecznego palanta. tego kwiatu to pol swiatu :) wszystkim skrzywdzonym zycze odnalezienia sie, wiary we wlasne sily i determinacji w dzialaniu. jesli ktos nie jest wart, to trzeba go pogonic. szkoda zycia. pozdrawiam...

Gość ooo po ponad pol roku weszlas
tu.co sie zmienilo?poznalas kogos dzielna?opowiedz cos co podniesie na duchu :D

Gość Czarna0508
11 lat temu byłam z kimś była to pierwsza taka prawdziwa miłość. Po rozstaniu przez te 11lat próbowałam ułożyć sobie życie. Miałam męża mam 2wspaniałych dzieci lecz nigdy o nim nie zapomnialam. Teraz znów go spotkałam wróciło wszystko wspomnienia marzenia miłość . Dla niego odeszłam od męża zmieniłam swoje życie o 360stopni dużo mówił obiecywał widać że kocha że mu zależy więc co jest nie tak? Wiem że go kocham i że już nigdy nie przestanę. Czas nie leczy ran ale też nie przyzwyczaja do bólu jeśli to prawdziwą miłość to nigdy nie przestaniesz go kochać