Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Kur... znowu mi źle...

Polecane posty

ktos tu kiedys napisał, że na kafe przychodzi sie jak sie ma jakis problem, potem ewentualnie zostaje sie z przyzwyczajenia albo odchodzi... miał racje rok temu o tej porze byłam zdołowana czyms co na dzien dzisiejszy nie jest juz dla mnie takie wazne, ułozyło sie, jest ok tyle ze mi na tym juz tak nie zalezy... dzis wiem że przez tamte głupoty i myslenie o kims kto nie jest dla mnie starcilam osobe, na ktorej naprawde mi zalezy i chyba zawsze zalezalo. Docenia sie cos jak sie to starci... moja głupota i slepota była straszna a mogło byc tak pieknie... musiałam cos napisac, moze ktos mnie jeszcze tu pamieta

Gość weronisiax
Nie da rady tej osoby jakos" odzyskac"?.......Życie jest pokrecone,i im jestem starsza, tym bardziej si e o tym przekonuje:(

Ja nie pamiętam twojej historii, ale pamiętam Twój nick. Ja też tu ciągle wracam. Od prawie 4 lat.

chyba nie... jak jemu zalezało to ja opowiadalam mu o innym, wystawialam, nie bralam pod uwage jako faceta, a jak narobilam mu nadzieji że cos moze byc wkoncu to zaczelam sie spotykac z jego najlepszym przyjacielaem z ktorym spalam, na oczy przejrzalam za pozno:O

Gość mawronka na odwyku
pamiętam sam nick tylko ; szkoda, ale wiesz , że ten'' przyjaciel'' że cię nie kocha, że nie zależy mu na tobie??

jesli nawet cos jeszcze czuje to duma mu nie pozwoli, chcialam odnowic wszytko i bylo tak ze 2 dni dobrze na nastepny jak cos powiedzial to odechcialo mi sie zyc, wkoncu powiedzialm mu ze zalezy mi na nim bardzo to uznal ze sobie jaja robie:Odlugi czas udawal ze mnie nie zna, byl niemiły, czasem sam dzwonił np. z reguły jak był po alko :O ale do niczego to nie prowadzilo, chciałam porozmawiac na spokojnie, zgodzil sie a w dniu spotkania odwolal (nie to ze byl zajety bo w tym czasie siedzial na gg) ile mozna:O po tym dalam sobie spokoj:O

Gość weronisiax
chlopak pewnie sie boi;( Ze znow to bedzie tylko zabawa.

Gość weronisiax
Ludzka natura jest nieprzewidywalna i 100% racji jest w tym,ze doceniamy dopiero gdy stracimy...

Gość AgaSR
Ja powiem tak banalnie "jak macie być ze sobą to będziecie" i teraz to nie rób nic, musi mu trochę przejść, musi zapomnieć o swojej zranionej dumie. Jak naprawdę kocha to wróci. Na pocieszenie dodam, że ja była z facetem 4 lata,, mieliśmy się zaręczać itd. i go zdradziłam, rozstaliśmy się , ja wyszłam za mąż urodziłam dziecko, rozwiodłam się i po 9 latach się zobaczyliśmy i to było jak w głupim romansie: czas się cofnął, wszystkie uczucia wróciły, a może one były tylko nie chcieliśmy o nich myśleć? I wiesz co bierzemy ślub

Gdy nie wiemy, na czym stoimy. Mamy nadzieję przeplataną milionem wątpliwości, nie umiemy normalnie funkcjonować. Najgorsze jest to, że często nie doceniamy tego, co mamy, póki jest to w naszym zasięgu. Jak coś mamy, to nam powszednieje, dopiero gdy to tracimy, zaczynamy to doceniać.

Sarah.... nie mysl o nim... nie warto jezeli facet nie ma czasu dla Ciebie to znaczy,ze mu nie zalezy. Nic juz nie zrobisz - najwyzej osmieszysz sie.... staraj sie (wiem ze to trudne)nie myslec i nie rozpamietywac tego co i jak bylo...bo to nic nie pomoze,a tylko jeszcze bardziej doluje. Przytulam cieplutko 🌻