Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efekt odwrotny niż zamierzony

musze wam sie wyżalić. ja łądniejsza, faceci znikają

Polecane posty

od dwoch miesiecy lecze trądzik i jest juz prawie idealnie :) długo się męczyłam przedtem no wiec do rzeczy, czuję sie łądniejsza, z usmiechem patrze w lustro a z facetami kiepsko :( jest taki jeden, ktorego poznalam pod koniec listopada a potem rozmawialismy ale ciagle odmawialam spotkania :( z powodu stanu skóry wlasnie, nie chcialam byc odrzucona potem urwal sie kontakt, bo chyba poczuł ze go olewam, a wcale tak nie bylo, poprostu chiałam go "przetrzymac" teraz ja się odezwalam po tym czasie, chce sie z nim spotkac, ale niestety juz 2 razy wyszło ze odmowil. dzis drugi. niby "jestem padniety po i mam szew na polickzu wiec nie chcialabys mnei zobaczyc. spotkamy sie w niedziele " juz nie wiem czy on naprawde chce sie spotkac, czy poprostu rzuca wymowki ale po co moglby powiedziec wprost chyba.. co myslicie ja juz nie odezwe sie, jesli chce niech sam sie odezwie jak bedzie miec czas

Gość fghjkm
hahah :D mam tą samą sytuacje !! identyko :D ile masz lat? i jak wyleczyłas ten trądzik? cholera mi znowu wyskoczyly syfy jakies.. i mam czerwone od wyciskania;(

20, bralam azimycin tragedia z tymi chlopami :( jak juz czuje sie pewniej to kicha a wczesniej i tak nie moglabym z nikim sie spotykac, caly czas myslalabym o tym ze zle wygladam, ze mnie oleje itp

Gość fghjkm
ee ja mam 17;P ale tez z tego powodu nie chcialam sie spotykac.. mimo,ze wszystkie pieknie i ładnie,ale jak widze swoj ryj :D too głowa mala.. a u chlopakow mi nie przeszkadzaja pryszcze//

dokladnie tak, chocby sie rozmawialo swietnie, choby nie wiem co, to zostaje ta twarz.. :P a teraz jak mam spokoj i nie musze sie martwic czy mi widac pryszcze, czy mam tapete okropna, to i tak nic z tego :o

Gość
Ło matko, jak w Twoim wieku to pewnie chłopię ma jeszcze przeczulicę, albo honorek, albo jedno i drugie. Nihil novi sub sole. :P