Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manifest samca

Kobiety, czy wy naprawdę nie dostrzegacie że...

Polecane posty

Gość Manifest samca

... niema nic bardziej aseksualnego niż kobieta- nawet najpiękniejsza, w spodniach? Co z tego, że wydacie fortunę na fryzjera, makijaż, pedicure jeśli zakrywacie pod jeansami swoje największe atuty, jakimi obdarzyła was natura- talia i nogi? Skończcie wreszcie z tym reliktem feministek, bo już nie mogę się patrzeć na te wszystkie kobiety, które same siebie oszpecają. Zacznijcie być kobiece- NOŚCIE SPÓDNICE!

Gość mozart
a obcisłe mega seksowne spodnie z dresu mogą być??

Gość mozart
oczywiście podkreślące pośladki i bioderka:P

ja uwielbiam spodnice... Chodze w nich praktycznie caly rok. Mam więcej niż spodni, czuję się bardziej kobieco w nich.

Gość Samcze
z powodu chorych nerek dwa razy byłam w szpitalu i nie wspominam tego zbyt miło... Jak dla mnie chodzenie w kusych spódniczkach w taka pogode jest po prostu IDIOTYCZNE. Poza tym kim Wy jesteście, ze miałybyśmy się dla Was stroić?

Kto ci każe chodzić w kusych spódniczkach w ciągu zimy??? To chyba nie jest inteligentny pomysł. Poza tym jeśli ie chces się stroić dla facetów to tego nie rób, ale też nie wywyższaj się. "kim wy jesteście" Są naszymi partnerami, wspierają nas w trudnych chwilach, są z nami, kochają nas, dają dużo ciepła i radości.