Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26ka

szumiało wam w uszach po imprezie, ale tak dłużej? kiedy to minie???

Polecane posty

Gość domi26ka

już kurcze 6 dzień mi tak szumi :( załamana jestem. oczywiscie mniej ale nadal szumi... macie jakies sposoby ? mojemu facetowi 2 dni temu dopiero świsty mineły po koncercie.

Gość firaaaanaTraararaaa
spoko hehe, mi 2 miesiace szumialo. podraznione uszka sie tak szybko nie regeneruja jak bys chciala. 2 miesiace mnie trzymalo, przestan o tym myslec a nawet nie zauwazysz jak minie :P zajmij mózg czyms innym

Gość FarancoApolloHieHie
a ja jestem Dj'em to sobie kurva wyobraźcie ;D popieram przedmówczynie, że jak przestaniesz zwracac uwage minie o ile nie bedziesz nagminnie w takim halasie przebywac i dasz uszom sie zregenerowac. taki poimprezowy tinittus trwajacy nawet kilka miesiecy (szczegolnie po koncertach) chyba kazdy imprezowicz zna

za czasów młodości (haha jak to brzmi) imprezowało sie ciągleeeeeee i żadnym tinitrinitusem nie przejmowało;) po pół roku dzwoneczków mineło, potem znów po koncercie mi świszczało..teraz juz okres imprez sie dla mnie skonczyl, szumi mi w uszach tak \"naturalnie\"... nie wiem czy kazdy tak ma czy ja juz do tego szumu tak przywyklam ze mi nie przeszkadza;) nie ma co sobie tym zycia zatruwać. 3maj sie i nie denerwuj! buźka;*

Gość domi26ka
tylko łatwo napisać nie denerwuj:(

Gość wlasciciel pieknej żony 37
to trzeba było nie wystawiac uszu w klopie jak na strasznym filmie i słodko szeptac zrob to jeszcze raz

Gość szumiało się...oj szumiało...
W czasach mojej młodości, kiedy "szumiałam" mocno i jeździłam z kolegami z kapeli rockowej na koncerty, to szumiało mi regularnie - bo zawsze ggdzieś w okolicy nagłośnienia się plątałam :P A nie była to bele jaka kapela - łoili aż miło... :D Zawsze mijało po paru dniach ;)