Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka22222222

Jak nie chodzisz do koscioła to wszystkie kłopoty to kara boska

Polecane posty

Gość krawatka22222222

Tak twierdzi mój facet.On chodzi do kościoła w każdą niedzielę,ale sam ,moja noga tam nie postanie.Wierze i nie wierzę w boga ale to moja sprawa.On nawet jak jego matke coś spotka zawsze tłumaczy jej to tym że to winw tego że nie chodziła do koscioła i teraz ma.Chore to zaczyna byc

Gość 124 płacisz

Gość krawatka22222222
Najgorsze jest to że takim gadaniem wzbudza poczucie winy i przygnębienia u swoich najbliższych,bo ja to mam swoje zdanie

Gość krawatka22222222
No Moher jak moher,niech sobie chodzi do kościoła.Tylko po cholerę to osadzanie innych.Mnie to wkurwia tak żew niewiem

Gość deprechaaa
moja śp+ babcia też tak mówiło:o

Gość krawatka22222222
Ciągle mi zarzuca że jaka ze mnie wierząca osoba jak nie chodzę do kościoła.Ja mu mówię że jeśli będę miała potrzebę rozmowy z bogiem to napewno nie w fałszywym kościele z zakłamanym ksiedzem

powiedz mu raz i stanowczo ze sobie nie życzysz komentarzy. chce to niech chodzi i niech pozwoli ludziom żyć po swojemu

Gość moja teściowa była bardzo
wierząca, chodziła do kościoła, przyjmowala kolędę i co z tego, umarła przedwczesnie na raka, niedoczekała sie nawet wnuka, który był juz w drodze, no i co? Nijak ma sie to do tego co mówi twój facet.

Gość bazienka
to sie fanatyzm nazwya i tyle zastanów się czy chcesz tak do końca życia... bo pewnie twój "religijny": facet nie pozwoli ci nawet na antykoncepcje...

Gość krawatka22222222
Taaaaaaaak,chcę odejść nie tylko zpowodu kościoła ale innych pogladów które mnie dobijają.Oj a tak go kochałam

Gość bazienka
samemu tez rzadnej nie stiosując a ze stosunku przerywanego czy kalendarzyka to będziecie miec min 5 dzieci... i wyrzuty na każdym kroku

Gość za co go kochałas
Ładny wygląd to nie wszystko, jak sie ma wredny charakter to nawet wygląd nie pomoże

Gość krawatka22222222
No i coś wam powiem,antykoncepcja jak najbardziej wchodzi w gre bo wtedy mozna na całego i to jest przyjemne nie jest przeciwko

Gość krawatka22222222
Tak ładny to on nie jest taki do końca.Jest dobrym człowiekiem i za takiego go wszyscy uważają,potrafi jednak zawsze spaść na cztery łapy,nawet jak zawini. W tym roku przyjełam kolędę bo mnie prosił mimo iz nie mamay slubu.

Gość bazienka
o to jakiż on bogobojny skoro anty ok? przecież to bóg decyduje, czy obdarzyć człowieka potomstwem... ;p