Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiiaaaa

kolezanka mnie doluje..pomocy!!!

Polecane posty

Gość gosiiaaaa

mowi ciagle ze nie mam faceta bo jestem za wysoka ( 172cm) nie mam szczescia i nigdy miec nie bede:O pza tym ciagle mi mowi ze baba bez chlopa jak dm bez plota i ciagle powtarza zeona mimo iz sie rozwodzi to przynajmniej na dziecko a ja sama:O mamy po 25 lat zawsze jestem zalamana po jej wizycie i rycze

Gość i co z tego.....
ja mam prawie 30 lat i facet mi nie potrzebny. Faktycznie rozwód to powód do dumy, a do tego samotna matka...

Gość gosiiaaaa
jej matka to samo przychodza do mnie i truja jak to mi zle samej jak tomoj brat ma dziewczyne a ja ciagle sama i ze nawet nie ma mi kto w domu pomoc przy meskich pracach:O

Gość i co z tego.....
Nie wspominając o biednym dziecku, które jak dorośnie to matka się od niego nie odczepi

dziewczyno powiedz jej,ze nie zyczysz sobie takich komentarzy, 172 cm to za wysoka????swietny wzrost jak dla dziewczyny,jeju ale kretynka, daj sobie spokoj z taka kolezanka

Gość gosiiaaaa
nie jedyna ale jedyna w moim miescie:O znamy sie juz 10lat ja do niej juz nawet nie chodze ona mnie odwiedza dosc rzadko ostatnio ale jak przyjdzie co 2 dni mnie glowa boli po tych pesymizmach

Gość gosiiaaaa
ona tez ma 172cm i ciagle biadoli ze wlasnie przez to ma pecha bo afceci wola niskie itd i mnie wciaga tez w taki tok myslenia

Gość gosiiaaaa
i jej matka taki tekst zawsze Madzia Ty przynajmniej masz corke a nie biedna ansza Gosia sama:O

Kurcze przecież jesteś młodą kobietą ! Daj spokój...dzisiaj kobiety nie chcą tak szybko wychodzić za mąż, a rodza dzieci też o wiele później niż nasze mamy... Koleżanki to są mocne, coś o tym wiem - mam jedną taką co tylko czyha, żeby mi się noga podwinęła, więc jej leję wodę na młyn :P niech ma kobita troszkę frajdy :)

Gość gosiiaaaa
nie rozumiem po co te zlosliwsci z jej strony co ja obchodzi moje zycie ale jej mamusia sie nade man uzaloa ze teraz ciezko mi bedzie kogos znalezc zemoglam sie nie uczyc w LO tylko meza szukac:O

Gosiu zapamiętaj sobie moje słowa :) Ludzie złośliwi zazwyczaj leczą swoje kompleksy ...

Gość gosiiaaaa
szkoda zemoim kosztem:( ja pozniej sie strasznie zle czuje po takiej wizycie glowa mnie boli no i..ciagle slysze na wstepie rozmowy moglabys wreszcie sobie chlopa znalezc:O:O probuje byc uprzejmna i nie chce byc zlosliwa wobec niej ale juz nie wytrzymuje

Więc bądź złośliwa wzajemnie. Powiedz jej np. , że : mnie nie ciągnie do szybkiego zamążpójścia i rozwodu, cenię sobie wolność i jest mi z tym dobrze - więc daruj sobie te uwagi. musisz mieć cięty język kochana , bo inaczej będzie sobie po Tobie jeździć jak po starej kobyle...a tak zauwazy, że potrafisz jej dać kontrę i odpuści...

:) To oczywiście zazdrość. Ona czuje sie po twojej wizycie wspaniale, jest dumna. Czerpie satysfakcje z tego, uwalniają się jej hormony szczęścia. Nie koleguj sie z takimi osobami, wiem ze to trudne bo ja miałem taka sama sytuacje. Kolega miał dziewczyne, ja nie. Przyznam, się, że mu troche zazdrościłem. On opowiadał, że jakie ma piersi, jaka miła itp. No cóż okazało się, że waży 66 kg/160 cm i paszczur :P To było wtedy kiedy miałem 16 lat :P Mimo wszycho trudno zerwać przyjaźń, możesz poprostu nie rozmawiać z nia na takie tematy :)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
powiedz jej tak: bo nie chcemiec dziecka i byc rozwodka w wieku 25 lat jak TY!

nooo :) albo spytaj ironicznie :) czy ty mi przypadkiem czegoś nie zazdrościsz ????

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
taka kolezanke to ja bym od razu zgasila nast razem bedzie cos mowic zlosliwego ze nie masz faceta zapytaj a jak twoja sprawa rozwodowa? albo powiedz ja wciaz mam szanse poznac wyjatkowego faceta i wyjsc za maz za takiego a TY niestety juz nie bo nikt nie zechce rozwodki z dzieckiem:P badz dla niej zlosliwa suka tak jak ona dla ciebie

Gość kleszczyk
Naprawde nie rozumiesz? Ona po prostu zdaje sobie sprawe w jakiej beznadziejnej sytuacji sie znalazla, zostala na lodzie z dzieckiem i probuje cie zdolowac, abys tez czula sie przegrana, tak jak ona. Po co utrzymujesz z nia kontakty?:O

Gość gosiiaaaa
juz do niej nie chodze zawsze mowie ze nie mam czasu ona sama przychodzi musze przyznac ze dosc rzadko ostatnio

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
Izuchnaaaa :D dokladnie! jak kuba bogu tak bog kubie! poza tym co to za kolezanka?:O

Gość toksyczna kolezanka

Gość gosiiaaaa
no i ciagle narzeka jak to jej zle w pracy:O a ja jestem bezrobotna juz 3 mc a ona mi takie zale wylewa:O