Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralnyyyyy

dlaczego tak wiele wysokich dziewczyn ma kompleksy a te niskie nie

Polecane posty

Gość neutralnyyyyy

tzn dziwi mnie bo czytajac kaffe te wysokie maja kompleks wzrostu w niskie chyba ani jedna tutaj a dziewczyny od 170 wzwyz sa niezadowolone nie rozumiem

Gość grunt to zaakceptować siebie
bo faceci to korki

Gość a ja swojego ojca nie miałam
niskie też mają ;) Generalnie to chyba największe kompleksy maja te, które nie maja faceta, bo uważają, że są brzydkie. Przy czym zaznaczam, że jak od każdej reguły, tak i tu pojawiają się wyjątki.

Gość matyldaaaa
ja mam 169 i tez wolalabym byc nizsza :(

Gość obierek
dlatego ze jednak niewielu jest wysokich facetów:o w dodatku jakas ich czesc woli niskie dziewczyny wiec tym wysokim trudniej jest znaleźć odpowiedniego partnera i popadaja w kompleksy🖐️

Gość konsultantkaaaa
Hehe chyba cie boli, ze jakas malutka cie nie chciala....;p Coz nie oszukujmy sie ze te male maja cos w sobie, delikatosc, wyzwalaja w mezczyznie potrzebe opieki nad taka istotka. Mowie to ,nie tylko dlatego ze tez jestem mala, ale znam opinie facetow. Zreszta mezczyzni ktorym sie podobam to zawsze dobrze zbudowani, z prawdziwymi cechami meskimi ...wiec cos w tym jest.

Gość 123354566
konsultantkaaaa fajnie sobie wmawiasz rownie dobrze te wysokie moga powiedziec ze sa ladne zgrabne mala dlugie nogi co podoba sie facetom i tez sa delikatne od kiedy delikatnosc zalezy od wzrostu?:P

Gość mam 172cm
I co zauważyłam - wysoki facet ZAWSZe woli niskie dziewczyny, bo wyglądają słodko a to ciekawe bo moj ma 190 i wolal mnie 172 :P poza tym glupie jestescie pzrechwalaljac sie swoim wzrostem po co przechwalacie sie jakie to slodkie i malutkie jestescie? co wam to daje te wysokie tez maja inmne zalety dyskusja be zsensua a osoby tutaj sie wypowiadajace puste do kwadratu

Gość mam 172cm
przeciez napisalas zawsze z duzych liter nawet no i po co mnie obrazasz ulzylo ci? masz jakis problem? widze ze inteligencja nie grzeszysz 🖐️

Gość konsultantkaaaa
do 12345666 nie wiem czy jestes facetem czy kobieta... czlowieku chyba niezdajesz sobie sprawy jak wygladam;-p Zadna kobieta nie chcialaby byc porownana do mnie bo polegla by w tym starciu;) Zawsze tak bylo, dla mnie to tak oczywista jak to ze rano wstanie slonce.. wiec przykro mi ze jstes 175 centymetrowa kobyla z rozmarem stopy 42 hehe. Kazy facet ci to powie. Pozdawiam bardzo seksownie wszystkich prawdziwych facetow;-)

Gość ja tam lubię
kobiety smukłe, więc wyższe. niskie o wyglądzie umalowanego dziecka średnio :/

a mi się podobał chłopak ok 190cm..każda panna na uczelni się śliniła na jego widok, ja mam 176cm i byłam pewna że jestem za wysoka dla niego..jakie było moje zdziwienie kiedy się okazało że ma dziewczynę duuużo wyższą ode mnie..czułam się przy niej jak miniaturka

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ale po co wy niskie obrazace te wysokie? macie jakies kompleksy?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
dlaczego dziewczyno wyzywasz inne od dziwek? idz sie lecz!

Gość omega3.
Przeciez to oczywiste, ze male karlitki wiedza, ze ichwzrost to wada i probuja zdolowac wysokie, aby sie dowartosciowac:D

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
nie zauwazylam aby jakas dziewczyna obrazala te niskiemowiac ze sa dziwkami:P

Lepiej para olbrzymów niż para kurdupli :) Dużo śmieszniej to wygląda ;) Ale korzyść dla niskich jest taka, że mogą znaleźć ubrania na dziale dziecięcym ;) mam 179 :)

hahaha, moje szpilki są rozmiaru 39 :) i wcale nie rozpaczam, wiesz, modelki powinny mieć powyżej 175 cm i wyglądają dużo ładniej niż kobiety poniżej 1,60 m :)

Nie rozumiem dziewczyny, po co siebie nawzajem próbujecie przekonać, jaki wzrost jest lepszy. Przecież oczywistym jest, że gusta są różne i każdemu podoba się co innego... A większość do upadłego będzie twierdzić, że wzrost jaki posiada jest tym najlepszym. Ocieniać urodę kobiety po wzroście? -- głupota... Co to za odzwierciedlenie? Zarówno wysoka, jak i niska mogą mieć idealną figurę. A chyba figura jest większym wyznacznikiem urody niż wzrost czy nawet waga. Przede wszystkim najważniejsze to czuć się dobrze we własnej skórze i rada do wysokich dziewczyn - jeśli macie niskie koleżanki, nie próbujcie się dostosować. Zawsze bądźcie wyprostowane, nie nachylajcie się do nich za dużo;)

ja mam 170 i wcale nie uwazam sie za wysoka...poprostu wiele osób takiego wsrostu mnie otacza kompelksów nie mam i za nic w swiecie nie chciałabym byc nizsza !!! smieszny temat :) mam faceta ma 190 :) i jest super :) jestem szczupła zgrabna lekka i ładna a do tego mam idealny wzrost :) dziękuję :D

Gość wysoka 19
ja tam lubie z mojego 1,77 spogladac na małe istotki typu 1,50 z góry... mam długie zgrabne nogi, moge sobie pozwolic na spodniczki, spodenki, a te małe rubensy wygladaja juz duzo gorzej, zreszta tak jak ktos tu kiedys madrze powiedzial- małe wzbudzaja chec opieki u facetów? a czy faceci potrzebuja dzieci czy KOBIET? dodam ze moj partner jest tylko o centymetr wyzszy i jakos wygladamy normalnie, w ogole to cale wysoka czy niska.. albo ktos ma powodzenie albo nie jeszcze zalozcie temat blondynki czy brunetki:P

Dziwne towarzystwo :) Jeżeli jesteś zadowolona z tego jak wyglądasz to gratuluje, bo to bardzo trudne. Żyj sobie w swoim świecie i bądź "słodka" Ja będę się poruszać po ulicy mając w butach grubo ponad 180 cm :) Poza tym.. Jakby ktoś przy takim wzroście miał nogę jak karzeł to by było "słodkie" :) No cóż wysocy faceci zajęci przez wysokie kobiety, nie dzieci ;)

Gość omega3.
Ja nie mam nic do niskich dziewczyn, bo wiem, ze to niech ich wina, ale prawda jest taka, ze wysoki wzrost to atut i nie wierze, ze karlitka 160cm nie chciala miec 10cm wiecej:D

a ja uwazam ze niskie drobne dziewczyny sa przeurocze i rzeczywiscie wyzwalaja w mezczyznach chec otoczenia ich opieka, wysokie a nie bardzo wysokie a ladnie proporcjonalnie zbudowane tez sa urocze wiec nie rozumiem waszych klotni

Gość omega3.
*nie chcialaby

Gość wysokie maja kompleksyo
Klaralala - ale nigdy w zyciu nie poczujesz sie jak mala kobietka w silnych ramionach męzczyzny...HAHAHA !! To piękne uczucie... Faceci uwielbiaja male kobietki... :) Przy nich moga poczuc sie jak HEROS ;) A to im odpowiada ! Traktują jejak delikatne bezbronne istotki i opiekują się nimi ;)

"do 1223 itd..." wiesz co ja widzę, że wysokie dziewczyny nikogo tutaj nie obrażaj, a Ty jesteś strasznie defensywna i próbujesz wszystkich przekonać do swoich racji. 39 ogromne stopy, jak słoń?:D Dobry dowcip:D

gratuluje punktu widzenia ;D Skoro mężczyźni opiekują się tylko małymi dziewczynami widocznie traktują je jak dzieci, ważne żeby byli czuli, delikatni, co do wzrostu niewiele się ma :) Akurat mam jeszcze wyższego od siebie chłopaka i jestem malutka przy nim :) a on nie musi się wiecznie schylać żeby mnie pocałować :)

Gość do 123 itd...
Ja mam 37, uwielbiam swój wzrost(159) i stópki.. Wyglądam UROCZO !!!! Moze powiesz ze 39 to malenkie stopki ??;o

mój mężczyzna jak juz wspomniałam ma 190 cm , wiec dzieli nas 20 cm :) jest dobrze zbudowany bo ja jak i on pracujemy w szkole fitnessu wiec spokojnie czuje sie przy nim malutka i drobniutka ...moja głowa siega jemu do połowy szi a nie znajduje sie na poziomie rozporka :) :D oj zartuje :)