Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka12334

rodzina wazniejsza czy partner zyciowy?

Polecane posty

Gość szatynka12334

jw gdybyscie musieli wybierac co jest dla was nr 1

Gość według mnie...
rodzina, bo jest unikalna, a partnera zawsze można wymienić :p

Gość chyba za bardzo
inteligentna nie jesteś???? Co jest ważniejsze - to zależy od konkretnej sytuacji.... Kobieto, może włączysz do użytku rozum...

Jeżeli partner zapewni ci dostatek i bezpieczeństwo to czemu się nie poświęcić. Rodzina z czasem zrozumie.

jak dla mnie to głupio postawione pytanie. partner życiowy to przecież najbliższa rodzina!

Gość b.starykawaler
to Ty jeszcze dziecko jestes nie odstawione od piersi jezeli takie pytania zadajesz wspolczuje Twoim "partnerom" moga na Ciebie liczyc mozesz liczyc na kogos licz na siebie-partner

jeśli byłabym postawiona przed wyborem to na pewno nie wybrałabym strony, narzucającej wybór. wybrała bym siebie i swoje dobro.

Gość chyba rozumiem o co chodzi
mam podobne watpliwosci... poznalam cudownego obcokrajowca. ja mieszkam w polsce z rodzicami a poznalismy sie w jego kraju. chce do niego jechac, to jest cos wyjatkowego, ale boje sie co bedzie z rodzicami. zostawie ich tutaj samych (mamy tez dalsza rodzine), beda mieli pretensje do mnie, zreszta roznie im sie uklada... ale ja chce jechac do Niego. Chce stworzyc swoja rodzine, nie chce byc ciagle zalezna od czesto toksycznej matki. zastanwiam sie nad tym czy dobrze robie... w koncu to moi rodzice a faceci raz sa raz ich nie ma.. milosc to nie wszystko! ale chce sprobowac! z Nim

Gość chyba rozumiem o co chodzi
poza tym pamietaj ze rodzice sa zawsze twoimi rodzicami ale zycie musisz sobie ulozyc sama! ty masz byc szczesliwa i ty najlepiej wiesz co jest dla ciebie najlepsze. nie jest mi latwo tak myslec poniewaz mojej mamie nigdy ni epodobaja sie moje pomysly ale wiem ze to moje zycie, ze nie chce byc samotna stara panna. rodzice to nie wszystko

Gość ciekawa jes
ciekawa jestem co wybrac