Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfmk

byl już ktoś na filmie oszukana

Polecane posty

Gość pfmk

prosze napiszcie mi jak sie skonczyl ten film. Takie krótkie streszczenie. Bardzo mnie zaciekawił, a nie stac mnie na bilet do kina :(

Gość jak cie nie stać na bilet to
ściągnij sobie ten film:)

Gość pfmk
mam net w play wiec jak sciagne film to mi przestanie dzialać :(

a dlaczego? Net ci przestanie dzialac po sciągnięciu filmu?

Gość pfmk
bo jest tam ograniczenie do sciagania danych i jaks ie przekroczy ( a kiedys udalo mi sie przekroczyć wiec wiem) to dziala tak ze jedna strona pól dnia sie wgrywa wiec zeby sobie nerwow nie szarpac lepiej nie wlączac wtedy netu wcale i czekac do nowego miesiąca. Pozatym czesto sie sam wylącza także naprawde nie mogę nic sciagnac. To jest super sprawa do sprawdzania poczty i ewentualnie gg forum jakies inf na google, a jak chce sie sciagac cos to odradzam. wtedy trzeba zainwestowac w neostrade (na ktorą rownież mnie nie stać)

no to nie fajnie. A nie mozesz poprosić kogoś ze znajomych żeby Ci ściągnął ten film?

Gość pfmk
nie moge bo akurat tak sie sklada że wszyscy mamy tutaj tego play. Prosze jak ktos byl na filmie niech napisze mi tylko czy ten maly okazal sie jej synem, a jesli nie to co sie naprawde stalo z jej synem.

Gość oooala
film swietny, trzymal mnie w napieciu caly czas..i to maxymalnym! ten chlopiec przywieziony przez policje nie byl jej synem. co stalo sie z prawdziwym? do konca sie nie dowiedzielismy. ale matka caly czas probowala

Gość pfmk
buu szkoda. Myślałam, ze to się jakoś wyjasni. Troche mnie irytuje jak coś się konczy bez wyjaśnienia co się naprawdę stalo bo czuje niedosyt. Może na niektorych taki niedosyt pozytywnie wplywa, na mnie przygnębiająco.