Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fufciakoko

Jak przygotowac sie do ciąży?

Polecane posty

Gość Fufciakoko

Po letnich wakacjach zamierzam rozpoczac starania o dzidziusia. Jak mam sie do tego najlepiej przygotować? Od kiedy brać kwas foliowy? Ćwiczyć miesnie pochwy? Dbac o elastycznosc skóry? Odpiszcie prosze :D Wiem jeno musze kilka kilogramów zrzucic:)

Gość Fufciakoko
No pomóżcie mi na pewno wiecie :)

ja się starałam ale tylko w łóżku z partnerem ;) nie myśl o tym za dużo bo czasem nie wychodzi jak jest za duże parcie na ciążę

Gość Fufciakoko
dzieki:D ale mi chodzi ogolnie o to zeby mój organizm po ciazy nie wykitowal zebym jakos wygladala i zeby mój dzidzius dobrze sie we mnie czul i zeby mu nic nie brakowalo

a poza tym ty chesz dziecko czy mieś ładny wyglad??? bo niestety te dwie rzeczy czasem nie idą w parze

Gość Fufciakoko
slyszalam tez ze warto zadbac o skóre i o zeby bo niektore kobiety jak nie wylacza ich to po ciazy strasznie im sie niszcza wiem po mojej kuzynce miala piekne biale zabki teraz ma zółto czarne :( serio

Gość Fufciakoko
chce miec dziecko :) nawet kosztem wygladu bo to nie jest takie wazne ale jezeli moge chociaz cos zdzialas zeby po ciazy nie wygladac az tak zle to bede sie starac ale jezeli nic z tego nie wyjdze to trudno dzidzia górą. Sorki ze nie ma znakóa ale pisze to z takim podnieceniem :D

Gość Fufciakoko
tam mialo być o zębach i jak ich nie wyleczą * :P