Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

gumki....

Polecane posty

Gość majeczka*

znalazłam u swojego chłopaka gumki w kieszeni a my tego jeszcze nie robiliśmy .... o czym to świadczy? zdradza mnie?

Gość tralalalalalalla
moze i Cie zdradza, a moze jest po prostu zapobiegliwy i odpowiedzialny? Albo planuje seks niedlugo [tzn. ma nadzieje;p]. Raczej jakby zdradzal, to by sie bardziej kryl

Gość majeczka*
obyś miała rację :)

Gość erxetrcyvuyui
myśle,że nosi,bo mu potrzebne!

Gość majeczka*
jestesmy ze soba od stycznia zeszlego roku... jest miedzy nami bardzo dobrze wiec moglby mi zrobic cos takiego ?

Oj no macie problemy. Może chce to robic z tobą albo robi z kimś innym. Zależy ile macie lat. Niektórzy faceci a raczej chłopcy dla szpanu noszą gumki w portfelu . Słyszałam o takich co mają ponad 20 lat i tak robią. Zapytaj go po prostu albo jakiś "przypadek" zrób żeby to wyszło wtedy ci odpowie.

Gość studentkaaaaaaaa
A nie możesz sie go zapytac po co je nosi przy sobie?

Gość heheheheheeee
dla szpanu nosci gumki, wez przestan... gumki nie problem kupic, a kupuje sie kiedy sa potrzebne...

Gość majeczka*
ja mam 17 a on 18:)

mój też dla szpanu nosił gumki to juz takie zboczenie niedorosłych chłoptasiów chyba

Gość on chce
porpstu ciebie wyruchac i jest przygotowany na to

Gość majeczka*
noszenie gumek dla szpanu?? dziwne... mam nadzieje ze te gumki nosi z mysla o mnie a nie o jakis innych ....

Gówniarze dla szpanu noszą. Tak samo jak mówią że już to robili wiele razy mimo że to ich pierwszy raz. Taka męska (czyt. dziecinna) duma.

Gość majeczka*
właśnie sie nad tym tez kiedys zastanawialam ... kiedys gadalismy o tym i powiedzial ze nie jest prawiczkiem ale o nic wiecej nie pytalam bo nawet o przeszlosc jestem zazdrosna hehe ;D

Gość hahhahahaahhhh
u mnie koleżanka kiedyś miała taką samą sytuację i pytała się mnie co o tym myśleć, więc jej powiedziałam : widać że rozsądny z niego gość bo jak skacze z kwiatka na kwiatek to tak żeby nie zostać tatusiem. Miała minę jakby mnie chciała zabić :D ale powiedziałam jej tylko to co myślałam

Tani gówniarz bez obrazy oczywiście!! Uważaj na niego bo jak zajdziesz to możliwe że cie zostawi. Nie jest w stosunku do ciebie szczery a to podstawa w związku

Gość majeczka*
chcial zebym mu dala tela z kurtki i w tej samej kieszeni byly...

chcial zebym mu dala tela z kurtki i w tej samej kieszeni byly... Moze chcial Ci dac do zrozumieia , ze jest juz na to gotowy.....

Gość Lion Oldwitch
no to jasna sprawa - on CHCIAŁ żebyś je znalazła. Chce się pukać a ty mu nie dajesz.

Gość majeczka*
nie pomyślałam o tym ... odrazu spanikowałam myśląc o zdradzie..

Gość alinka1
ale masz problem spytaj go o to i bedzie po kłopocie... ps to ,że Ci powiedział, że z kimś juz spał to nie musi być prawda w tym wieku faceci często tak mówią ale jak przyjdzie co do czego to inna bajka...

Gość majeczka*
dobry patent :) ale jak cos pojdzie nie po mojej mysli to chyba ja sie zalamie :(

Gość L.................
Jesteście razem i nie rozmawiacie o seksie? Gdyby chciał z Tobą sypiać, nie sądzisz, że powinien porozmawiać z Tobą o tym? Ewentualnie romantycznie zamówić pokój w hotelu , stworzyć intymną sytuację/ tak filmowo/ .. ale dać CI to do zrozumienia pokazująć gumki? i nie zapytałaś go po co je nosi w kieszeni? Chcecie / tudzież On chciałby / uprawiać seks, a nie rozmawiacie ze sobą?