Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

gumki....

Polecane posty

Gość majeczka*
rozmawialismy kiedys o tym ale ja mu powiedzialam ze nie jestem na to gotowa chyba powinien to zrozumiec skoro dalej ze mna jest... chyba ze on kocha mnie ale sowje potrzeby zalatwia z innymi...

Gość majeczka*
..

Gość L.................
Powiniście sie zastanowić, czy gumki są najlepszym rozwiązaniem dla pary w stałym związku...? bardziej kojarzą się z przygodnym seksem.. W moim przypadku, gdy zaczęliśmy planować pożycie / czy też mój chłopak zaczął/ stwierdził,że to ja powinnam kupić gumki :) i to będzie znakiem dla niego że jestem już gotowa :). Ale i tak wybrałam wizytę ginekologa i tabsy, co zaoszczędziło nam późńiej wielu stresów!

Gość majeczka*
tez uwzam ze tabsy sa lepszym rozwiazaniem ... a na seks nie jestem gotowa chyba tylko dlatego ze boje sie ciazy ...

Gość majeczka*
..

Gość L.................
Nic na siłę! Jeśli mu zależy, to poczeka :) Z drugiej strony facet też powiniec czuć się odpowiedzialny i zdawać sobie sprawę z konsekwencji i umiejetnie Ciebie przekonać i rozwiać Twoje obawy

Gość majeczka*
tak by bylo najlepiej:) ale czekam jeszcze wasze komentarze co do tej sytuacji :)

Gość L.................
A czy Twój chłopak często imprezuje bez Ciebie? Czy macie dużo wspólnych znajomych? Czy zauważyłaś coś podejrzanego w jego zachowaniu? Bo może faktycznie te gumki to tylko tak dla szpanu?

Gość majeczka*
rzadko imprezuje sam i mamy tylko kilku wspolnych znajomych....wlasnie nie zauwazylam nic podejrzanego .. oczywiscie ja jestem zadrosna o wszystko ale nie pokazuje mu tego zawsze niech sobie nie mysli ... najbardziej sie wkurwiam jak raz na jakis czas (rzadko) uczy sie z kolezanka raz ta raz ta po nocy ale pisze do mnie smsy wtedy...

Gość aaaa ciekawska
żarujesz teraz czy to może prowokacja? Jesteście ponad rok ze sobą, nie sypiacie, facet nosi gumki, a po nocach "uczy " się z koleżankami??

Gość majeczka*
to nie jest prowokacja.... istna prawda ... sorry co mam zrobic? zabronic mu ?jestem mlodsza z nim sie nie bede uczyc chyba ze on mi ma cos pomoc.. a co do sypiania to nie wiedze nic dziwnego..nie kazda para musi uprawiac seks od poczatku... a z ztymi gumkami to wlasnie dlatego tu napisalam...

Gość majeczka*
,,

Gość majeczka*
.

Gość majeczka*
.....

Gość dziwa
ja myśle że cie zdradza