Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my last wish

Dzisiaj facet ode mnie odejdzie, jak sie przygotowac do rozmowy?

Polecane posty

Gość my last wish

O 20 spotykamy sie, wiem ze odejdzie ode mnie, wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja.Spotykamy sie raptem 4 miesiace .Facet ma jednak zasady, nie zrywa przez komorke, wczesniej go znalam i wiem jaki jest.Jak sie przygotowac? ps osotatnio kompletnie sie nie dogadywalismy jak trzymac nerwy na wodzy?

Gość my last wish
Sprobuje spokojnie do tego podejsc ale nie wiem czy sie uda...moze byc przeplakana noc

Gość odstaw sie
jak ta lala, pozwol mu sie wypowiedziec przy czym patrz prosto w oczy, a potem podaj mu reke, powiedz godnie-adijos i otworz drzwi

Gość odstaw sie
pozn iej mozesz plakac do oporu

Gość my last wish
mam zamiar bardzo ladnie sie ubrac i trzymac nerwy na wodzy a potem najwyzej wyrycze wszystko ale juz nie przy nim

Gość rrraqqq
mi sie wydaej,ze facet tez dzisiaj ze mna zerwie. jestemy razem 6 miesiecy :( ... jednak ostatnio cos dziwnego sie ze mna dzieje,caly czas placze, mam dosyc wszystkiego i wszystko mnie przerasta,a gdy on pyta o co mi chodzi mowie,ze nic, ze nie chce o tym mowic. poprostu nie umiem mu tego wytlumaczyc i widze,ze on ma dosc

Gość jp2 miał pecha
strzel sobie sznapsa a jego kopnij w jaja na powitanie, niech wie że z miłością się nie żartuje, i z pipką.

kurcze dziewczyny ja tez mam takie dni jestem ze swoim 2 lata i 8 mieisacy i tez mamy takei chwile ale wystzko sobie wyjasniamy i jest zawsze lepiej niz było trzymam kciuki ze wystzko sie uda 🌼🌼

Gość my last wish
pewnie szybko wroce z tego spotkania i bede wyla tu na forum ,ale coz...takie zycie:(

Gość my last wish
obydwoje 26

Gość podryw na hiphopowca
ja miałam tak ze pwoiedziała ok potem zaczałpisac bo godnie pozwoliłam odejsc bez scen ,podziekowałam za to co dobre chociaz byłam w takim szoke ze pózniej zemdlałam ,ale wiesz opłaciło si,e bo wrócił po tygodniu i skamlał zeby byc,powiedział ze zyc nie umie a teraz jak cos sapie to mowie to zerwij ze mna na luzie chociaz sie gotuje w srodku ale nigdy juz wiecej nie pokaze facetowi ze mi zalezy na nim

Gość Ciezki...
Temat...szczegolnie jak Ci na nim zalezy...Musisz myslec, ze i bez niego dasz sobie rade, bedziesz wtedy silniejsza, plakac bedziesz na 100% ale to minie...tylko zeby on byl tego pewien a nie, ze odejdzie ty sie z tym oswoisz,pozbierasz sie a po kilku tyg bedzie chcial wrocic:\ Zaakceptuj jego wybor i tyle, nie ma co sie pchac tam gdzie Cie nie chca...Bedzie dobrze;)