Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy ja przesadzam

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach

Polecane posty

Co 28-letni facet widzi w 17-letniej dziewczynie, która bez oporu i wahania wchodzi w związek z starszym, rozwiedzionym facetem i od razu idzie z nim do łóżka? Czy to może być poważne? Czy raczej dla niego fajna zabawa i urozmaicenie?

Gość graham masala
jak to co, jedrne, mlode cialko, przeciez nie inteligencje:D

Gość
A co ta dojrzała kobieta może takiego dać? :o Oczywiście poza wymaganiami wszelakimi, naciskami na zaangażowanie się, wzięcie na siebie obowiązków etc?

Gość o_bella_bella
czemu 17-latka nie może być inteligentna? mam siostrę w tym wieku i mimo, że jest troche roztrzepana to niejedna dziewczyna starsza ode mnie moglaby jej pozazdroscic mozliwosci intelektualnych. mysle, ze widzi w niej potencjal. albo cialo.

Gość
Młodziutkie kobietki mają w sobie jakąś dziewczęcość swoisty, słodki nieco niezgrabny wdzięk osoby niedawno dojrzałej... Niezwykle pociągający ;)

Młoda dziewczyna nie będzie chciała zaciagnąć go do ołtarza. Nie chce jeszcze dzieci, nie musi przy niej myśleć o kredycie mieszkaniowym i masie innych rzeczach. Jest młoda, patrzy na niego jak na półboga, a jego była żona pewnie jawi jej się jako jędza (którą ona przecież nigdy nie będzie). Przy niej może być beztroski. Nie tylko ciało, też jeszcze ta ciągła naiwność w wierze w ludzi. Powiedziała dziewczyna, która spotykała się z mężczyzną 9 lat starszym w wieku 17 lat.

Gość
a jakiego masz kutasa => stare torby szybciej dają :P

ta starsza naprawdę go kochała, dawała dużo przestrzeni, była gdy potrzebował wsparcia w trudnych chwilach, potrafiła zrozumieć... ale to fakt na pewno więcej wymagała - a jednak to młodsza na dzień dobry dostanie więcej, że tak powiem ta starsza - to niestety ja...

Gość megraf
Dziewczęcość, młode ciało, głupie dziecko które zawsze można rzucić a ta będzie szaleć z miłości..... Generalnie nic nie widzą i to czysta zabawa dla nich.

Gość graham masala
o bella, dojrzaly emocjonalnie dorosly facet nie bedzie interesowal sie nastolatkami, nawet jesli sa inteligentne:O

Gość graham masala
Czy ja przesadzam, ciesz sie, ze pozbylas sie nieodpowiedzialnego palanta i zapomnij o nim.

wiecie, a ja teraz z tym czuję się podle, bo czuję się gorsza, że to co ja mogłam dać dla niego nic nie znaczyło na to, że już nie mam tej świeżości, dziewczęczości nie mam przecież wpływu, ale to mnie boli

Jeszcze wesołe wyluzowane chętne do zabawy, i moje koleżanki z liceum oraz byłe się wkurwiaja że masz taką mlodą laskę i Naprawdę warto sobie taką znal4źć

Gość
czy ja przesadzam => domyślilić się nie ciężko. Wiele kobiet twierdzi, że dużo dawało, kochało etc. Dziwne tylko czemu facet nie był szczęśliwy? Szczerze powiedziawszy ta cała miłość to głównie łańcuchy, wymagania etc. Baba chce żeby wszystko było po jej wyobrażeniu, albo płacze, odstawia fochy i zatruwa życie na 1001 sposobów. Przy tych młodszych, abstrahując od ładniejszych ciałek, człowiek czuje przede wszystkim luz. Rzeczy toczą się nieśpiesznie, na wszystko jest czas...

Gość megraf
Myśle sobie że dojrzały facet nie weżmie na serio znajomości z nastoletnią panną ... pobawi się tylko, nacieszy oko, i tyle...

inteligantny facet który wie czego oczekuje od kobiety (np tej dziewczęcości luzu ) będzie się z taką spotykal i dojrzalość emocjonalna nie ma nic do tego.

kot Behemot - po części pewnie masz rację - przede wszystkim z tym luzem, ale nie z tym, że nie był szczęśliwy - jestem pewna, że był... A poza tym, czy Wy faceci będąc z kimś nie macie w takim razie żadnych wymagań? To tylko my kobiety jesteśmy takie uciążliwe?

Nie czuje się głupim dzieckiem. Moja sytuacja była diametralnie inna. Autorko, przykro mi. Sądzę, że jesteś przed 30. Nie jedna kobieta właśnie rozwija skrzydła, robi karierę, podróżuje, inwestuje w siebie. Kurczę, szkoda żebyś najlepsze lata przeoczyła przez dupka. Pomyśl o sobie. On ma małolatę, która też może dać mu w tyłek, a Ty zycie przed sobą. Masz szansę zacząć od nowa. Chcesz..?

hehe Ostatnio też tylko 17 i 18 wyrywam, czasami jeszcze dziewicę można znaleźć ...Czysta przyjemność mimo że ma 27 lat :D

Gość lostka
Im facet ma mniej do zaoferowania, tym mlodszej partnerki szuka. Przy takiej 17stce nie trzeba sie wysilac, nie trzeba mowic nic blyskotliwego, bo ja kreci sam fakt, ze facet jest o tyle starszy i niby taki dojrzaly. Jesli facet zostawil Cie dla takiej dupodajki, to tylko sie ciesz, ze teraz, a nie za 10 lat.

moja "koleżanka" ma 17 lat i też już poważnie kręci z facetem 27letnim, on ma dziecko... ale wygląda bardzo młodo..

U mnie identyczna sytuacja: narzeczony też gówniarę sobie znalazł a ma prawie 30 ona 18. A mi powiedzial jak probowalam naprawić ten związek który z powodu drobnych problemow rozpadl się to powiedzial mi że przy niej jestem zerem.

Byliśmy razem ponad rok. Skończyłam ja, ale nie z powodu różnicy wieku. Notorycznie się spóźniał. Wada, która po pewnym czasie daje w kość. Nawet cierpliwej, zakochanej małolacie. Nie miał żadnych zobowiązań. Nie był żonaty, nie miał dzieci... Teraz utrzymujemy kontakt. Dalej z nikim nie jest. Żadna nie wytrzymuje. A szkoda bo pomijajac ta jedną wadę dobry partner był. Autorko, nie porównuj się do nastolatki. Czasu nie da się cofnąć. Kiedyś mam nadzieję, że docenisz to co się stało. Nie żyj przeszłością. Ja M. dziekuję. Nawet za spóźnienia. Każda sytuacja czegoś uczy...

casertana ja mam dokładnie 30 lat i robię karierę, podróżuję itp. problem w tym, że teraz nagle tak mi spadło poczucie własnej wartości - jako kobiety to raz, a dwa nie potrafię przestać tęsknić i pozbyć się żalu, że tak łatwo skreślił to wszystko co było...

Gość lostka
w 17-letniej dziewczynie, która bez oporu i wahania wchodzi w związek z starszym, rozwiedzionym facetem i od razu idzie z nim do łóżka? A jak nazwac takie cos? Szanujaca sie mloda kobieta?:O

Gość pddsdsds
a ja nie wiem po co ty sobie takimi glupotami glowe zawracasz :) szukaj do zwiazku normalnego faceta a nie jakiegos kurwiarza. ja bym sie brzydzila byc z kims kto tak robi jak ty opisalas :) to malo wartosciowy facet, dno dla mnie. nie zadawaj sie z takimi i po problemie