Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy ja przesadzam

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach

Polecane posty

Gość takatam18nastolatka
widać nie ... a przecież takie piękne, takie dobre, takie inteligentne i co najlepsze nie jakieś tam małolaty-dupodajki.

Gość
takatam18nastolatka => tia, żebyś wiedziała jak mnie i moją lubą obgaduje osiedlowa rada starszych :P Do której zaliczają się 40stoletnie samotne. :P Żal tylko, że dziewczyna tym się trochę przejmuje... :o

Gość takatam18nastolatka
acha czyli ty masz młodszą dziewczynę ? :D No się dziewczynie nie dziwie, bo ogólnie nie ma się czym przejmować, ale sam chyba zauważyłeś że te właśnie dojrzałe kobiety, potrafią po prostu, bo tak, bo ma starszego faceta, nazwać dziewczynę dupodajką, ale i gorsze wyzwiska słyszałam. No i to nie jest miłe jak pół osiedla patrzy na ciebie jak zwykłego ruchacza małolat, jakiegoś pedofila, a na nią jak jakaś z pod latarni. Niestety tak sobie to te kobiety wyobrażają.

Gość
Ja 27, ona 18cie. Prawie rok razem. Wiesz, to stary motyw przewijający się na tym forum co jakiś czas. Gdzieś na innym wątku jedna rozgoryczona baba po 30stce napisała jakiejś nastce chwalącej sobie na topicku swoje pożycie ze starszym od niej o 10 lat gościem: "To przez takie jak ty, nie mogę sobie teraz znaleźć facet" + życzenia oczywiście. To się nazywa zawiść jedno z tych typowo ludzkich uczuć, które sprawiają, że wolę się identyfikować raczej ze zwierzętami. Czyżbyś była w takiej sytuacji?

Gość takatam18nastolatka
Nie nie jestem, mój chłopak jest w moim wieku, ale założę się że jak by mi przyszło co do czego to wiek by mi nie przeszkadzał zupełnie, nawet jak by miał być nieco młodszy. Mi się wydaje że raczej wiek najważniejszej roli w związku nie gra. No nic odezwe sie później musze do szkoły spadać, na razie :)

Gość KazdyFacet
Czas na mlode dziewczyny dla starszych facetow jest jak samemu sie jest mlodym, ale kobiety / dziewczyny same na to nie pozwalaja. Ile razy slyszy sie od kobiet od dziewczyn, ze "Nie interesuja mnie faceci w moim wieku tylko starsze", no i co ? Kogo wina to jest ? nie jest to wina facetow. Duzo bedzie takich co tylko na seks z mloda pojdzie ale to naprawde tylko seks, ale to beda takie ktore nie mieli wczesniej mlodej dziewczyny bo jak oni sami mieli 17 / 18 lat to dziewczyny ich nie chcieli tylko starszych. To wracam do tego ze to Wy Kobiety tak sobie nastawiliscie, nikt inny.

Gość
KazdyFacet => Łaj tam. To niczyja wina. Całe to wyklinanie to tylko urażona miłość własna + strach przed przemijaniem i samotną starością :P (ewentualnie rozczarowanie obecnym partnerem i cicha nadzieja na innego). Gdyby te baby opuszczono dla blondynki to topik byłby o blond-kurwach, gdyby dla strszej to o gerontofilach, gdyby dla czarnej to o negrofilach, a gdyby dla kozy to o zoofilach :P Małoż to facetów poszło do starszej baby? Bo nie patrzy zupełnie na kasę (ustawione finansowo), bo niczego w seksie nie odmówi (bo cieszy się, że jest w ogóle ktoś do rżnięcia), bo umie gotować (tak, tak :P ), bo pomatkuje etc. Tutaj odzywa się po prostu syndrom złej (bo starzejącej się) królowej z "Królewny Śnieżki".

Gość KazdyFacet
Zgodze sie kot Behemot, Tak to jest ale w tym wypadku to kobiety samy sobie nastawili, w moim wypadku, chcialem zwiazek / seks z dziewczynamy w moim wieku jak sam mialem 17 - 18 lat ale prawie ze kazda to z starszym, to gdzie my mamy szukac po 14 15 lat ?? Pozniej jak mialem 25 to szok ile sie interesowalo a teraz jak 33 to jeszcze bardziej a mi sie chcialo naj bardziej jak mialem okolo 18 - 20 a gdzie kobiety wtedy ? Z starszymy, a teraz narzekaja, to nie My faceci tak sobie ukladamy tylko kobiety.

Gość
KazdyFacet => Gościu, przeciętny chłopak lat 18ście to zakompleksiony szczeniak - prawiczek, bądź po pierwszym razie. Z dziewczynami gadać nie umie, kumplom chce zaszpanować więc nieraz z siebie zrobi idiotę, w kieszeni 5 zł z ostatniego kieszonkowego... W sumie nie ma się co dziwić, że małolatom podobają się starsi faceci. To nie jest "ich" wina, że tak wybierają. To kwestia wyboru tego co lepsze. Starszy facet jest już w miarę poukładany, który wyszalał się był, z jakimiś tam pieniędzmi (nie bądźmy hipokrytami - dziewczynom na pieniądzach u faceta zależy, ano już tak się utarło, że za wszystko facet płaci). Przyjmujemy oczywiście, że mowa o stabilnych związkach bo takie, co dają równo każdemu to i w moich licealnych czasach można było znaleźć i teraz tak samo. Zastanowiwszy się szczerze to tych dupodajek jest nawet ten sam odsetek co dekadę wstecz, czyt 75% :P Czyli nie ma co idealizować pokolenia ludzi obecnie 30stoletnich. Zarówno ze względu na kobiety i na facetów. Bo palantów odsetek też był taki sam 75% :P

Gość kim26
Moj M jest starszy ode mnie o 20 lat i nie przypominam sobie zebym na kase leciala

Gość
kim26 => Często słyszałaś ten zarzut, co?

Gość kim26
Na poczatku tak.Teraz dali nam spokoj

Gość
kim26 => Pratchett pisał kiedyś o człowieku, jako o miejscu gdzie upadły anioł spotyka małpę. Osobiście muszę Ci powiedzieć, że małp ci u nas dostatek, tylko z tym anielskim pierwiastkiem dość ciężko :P

Gość KazdyFacet
To wychodzi na to ze mlodzi faceci nie maja szanse na seks, a do mlodych kobiet swiat nalezy. Dobrze, niech tak bedzie ale niech ktos nie wmawia nam ze jest innaczej.

kot Behemot---pieprzysz 3/3 nie ma w Twoich postach szacunku do kobiet Ok starsi lubią młodsze,no i co z tego...pytam?kobieta jak sie postara+dobre geny wygląda dobrze do 40-stki. Facet 30-letni biorąc sobie 18-stkę ile lat bedzie dla niej atrakcyjny?10,max 15 a potem znajdzie sobie młodszego:P głupi topik jeszcze durniejsze wywody:O żal pl Jak możecie uogólniać facet starszy pociąga młodsze-pozycją ,doś zyciowym+seks młodsze pociągają starszego---ciało.,próba przedłużenia młodości,poczucie bycia potrzebnym tak jest było i bedzie:O potrzebna do tego filozofia?

Gość
*Sami* => oczywiście, że nie ma. Podobnież jak do facetów, czy do człowieka w ogóle. Z szacunkiem to ja tylko o zwierzętach się wypowiadam. Szanuję jednostki, nie masę. Nie starczy mieć macicę z przydatkami, żeby być szanowaną moja panno. Nie, nie...

Gość
*Sami* =>Co tych 10, 15 lat: Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :P

uwierz bardzo sie ciesze, ze te stare pierdziochy wolą młodsze.Ja mam spokój i skupiam sie na młodych seksownych ciasteczkach(22-30)i tak ma być mi to pasi:classic_cool::)

Gość okeo
Kot ty faktycznie masz cos z glowka.Chyba dlugo ci musialy laski dupy nie dawac.Teraz nadrabiasz z 18 stka. Co do atrakcyjnosci starszych panow... Mam kumpele ktorej maz ma 45lat i wyglada bosko.Ona 28 lat.Jak patrze na mojego (lat 32) to mi sie paw cisnie.

Gość do sami
Kiedys ci dupa tez zgnije i ciasteczka beda toba pawiki puszczac. A wtedy witajcie stare pierdziochy.

okeo--to rozglądnij sie za młodszym niech faceci tez o siebie dbają ;) pryki dla młodszych ciasteczka dla kobiet dojrzałych:classic_cool: stary penis jest obrzydliwy:O biedne młode laseczki,nie wiedzą co tracą:) miłego dnia

Pierdziochy mnie mnie niue chcą --podobno za bardzo pyskuje i w łóżku nie dają rady:O jak bede miała 50 lat znajde 40-tatka jaki świat jest piękny;)

Gość okeo
sami chyba tak zrobie.Tylko k...wa jak sie z domu wyrwac i z kim?

Sposobów wiele ale Ci nie napiszę bo chyba zdrada jest zła:O faceci to takie naiwne stworzenia:O:P papapapa

Gość kim26
Kot co taka inteligencja robi na kafe?

Gość co to za przyjemność
ze starym prykiem, nażre się viagry, wykituję podczas i same kłopoty z takim pierdzielem, prokurator, srator, wredna żona na karku, nakłady na wieniec i czarną bluskę, same straty i jeszcze trzeba samemu się dopieścić wibratorem :P

Gość
kim26 => Trolluje, jak nie spotyka się z babą? Odmóżdża się? :P Bardziej zgryźliwa i gorzka część odpowiedz w stopce :o Poza tym kiedy te forum powstało, zdarzały się tu naprawdę interesujące kobiety, aż miło było poczytać. Więc mam sentyment. Teraz to przypomina trochę forum Bravo :P Ale też jest zajebiście. :P

Gość dzizis

Gość Poemat na temat Kota Behemota
Stoi Kot Behemot na płocie, wszystkie panie nurza w błocie, bo mimo młodego wieku, Wacuś już mu nie staje, a więc z wściekłości wszystkich łaje! Refren: Oj, oj, Kot Behemot to moralny i intelektualny grzmot! Wtórują kotki: Gniot Gniot Gniot Miau!

Gość
Poemat na temat Kota Behemota => :D Dobre. Chlip. Popłakałem się ze śmiechu. :D