Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy ja przesadzam

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach

Polecane posty

chłopak28 - właśnie o to mi chodzi - jeśli go zrozumiem to będę mogła się z tym łatwiej pogodzić, ale on już mi tego nie wyjaśni...

Kurdę! Nie uogólniajcie. Nie ma czegos takiego jak 'każdy'! Wyjdziesz. ;) Coś wydaje mi się, że ten pan stracił bardzo fajną partnerkę.

nie oszukujmy się mloda panienka skrajnie kręci mężczyznę w tym wieku to jest lepsze od sluchania o podrożach 30 latki tak jak moja byla co lubiala się przechwalać i co mi po tym że zwiedzila całą europę

chłopak28 - z biologią nie wygram, ale już z "chemią" kto wie... bo pod tym względem nie sądzę, żeby między nimi było większe przyciąganie, nawet teraz mimo wszystko ciągnie go do mnie... i tak było od początku, w obie strony... wiadomo - ona jest "świeża" - więc na pewno jest mu z nią dobrze, ale ta pierwsza fascynacja szybko mija

no co Ty raczej za dużo byłoby przypadkow bo ten temat dlatego mnie zainteresowal ale nie o mnie Raczej hehe

Gość Ja mam 33 lata a moja
kobieta ma 20 lat. Powiem wam co mnie w Niej pociąga: -Piękne,zgrabne,szczupłe ciałko... -Jest wysoka... -Ma piekne czarne włosy... -Jest niesamowicie dojrzała emocjonalnie -Bardzo inteligentna! -Potrafi wszystko!Gotowac,sprzątać,prac...(Gdzie moja była nie umiała nawet dobrze zmyć talerza,a ma 32 lata! I w ogóle nie wiedziała co to znaczy obiad i odkurzanie;/;/) ... -Jest bardzo pomocna -Gdy jestem chory,zawsze jest przy mnie... -Bardzo lubi mojego syna,zaprzyjaznili się bardzo(za to największy plus dla Niej!) Mój synek uwielbia ją nad życie! No i do tego wszystkiego przepięknie śpiewa!Gdy słyszę jej głos,to przechodzą mnie ciarki! Tym wszystkim ujęła mnie moja kochana kobietka!

czy ja przesadzam,a w jakim wieku jest Twój były? Ile byliście razem?

O kurczę, jaki świat mały, nawet na kafe. Witam sąsiadkę. Całe szczęście, że nie znam tego pana. Chyba. ;)

I rozumiem,że odszedł i związał się z 17latką? Ja 1,5 roku po rozwodzie poznałem moją kochaną. Miała 18 lat. Teraz minęły już dwa lata odkąd jesteśmy razem.

Ja mam 33 lata a moja - a powiedz mi czy szybko ją zaciągnąłeś do łóżka czy od tego się zaczęło i potem dopiero zacząłeś dostrzegać jej inne zalety?

Ja mam 33 lata a moja - to było trochę inaczej - jeśli masz ochotę to bardzo dużo napisałam - przesadziłam - w temacie jak się uwolnić od smutku i miłości - jest na drugiej stronie - uprzedzam baaardzo długie :-)

Powiem Ci,że oczarowała mnie swoim całym wyglądem zewnętrzym.No bo jak jej jeszcze nie znałem to zwróciłem najpierw uwagę na wygląd. Wysoka ,szczupła,niebieskooka brunetka... Bardzo mnie pociągała! Do łóżka powiem Ci szczerze poszliśmy dość szybko,bo jakoś ok. miesiąc po tym jak się poznaliśmy! Nie mogliśmy się sobie oprzeć,same pocałunki,przytulanie nam nie wystarczało! To dało się wyczuć z obu stron! Zakochiwałem się w niej coraz bardziej... Sex był i jest wypełnieniem naszej miłości! Nie wiem co bym bez niej teraz zrobił!Kocham Jej ciało,oczy,usta,humor,charakter,skromność!kocham gdy się śmieje,gdy opowiada mi jakieś smieszne sytuacje! No kocham w niej wszystko! Nigdy tego nie miałem!Żadna kobieta nie dawała mi tyle radości! Jestem strasznym zazdrośnikiem. Hehe,za nią mógłbym zabić! Dosłownie!

Możesz mi podac link do tego tematu?

to może kup sobie niewolnicę - będzie spełniać wymagania sama nie wymagając niczego!!! a Ja mam 33 lata a moja najwyraźniej nie z tego powodu ją ceni, a za całokształt, za to jakim jest człowiekiem, a nie że jest mu z nią wygodnie

To nie tylko biologia! Napewno nie w moim przypadku! Ma piękny charakter,jest taka skromna...Widzi w sobie tyle wad,często słyszę z jej ust,jak wmawia sobie jakies kompleksy! A dla mnie jest najpiękniejsza! Nie liczy się tylko to ,że jest młoda!Że ma super ciało! Ale również to,że potrafi wszystko! Że jest kochana! Że po prostu jest!