Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy ja przesadzam

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach

Polecane posty

Gość lłol
Jaki facet nazwie siebie kotem Behemotem? Czubkow tu nie brakuje...

Gość
Niektórych stać na śmianie się z siebie moje kochane patafianice: http://www.youtube.com/watch?v=RSsGHS16iAo Cytując Paska: \"...zlecą się i zaraz jako wróble na sowę poczną ćwierkać: \"dziw, dziw\"\" A sowa na to zadowolona: \"Hu..., hu..., chuj wam w dupę\" :) (Widzicie, jak ja wam dobrze życzę? :P)

Gość lłol
Ale ty jestes j.e.b.n.i.e.t.y

\"Jak możecie uogólniać facet starszy pociąga młodsze-pozycją ,doś zyciowym+seks młodsze pociągają starszego---ciało.,próba przedłużenia młodości,poczucie bycia potrzebnym tak jest było i bedzie potrzebna do tego filozofia?\" Oj Sami, Sami Ty jak zwykle bez dystansu. :P Przecież on nie tworzył filozofii do tego co Ty tu napisałaś, bo to jest oczywista oczywistość, tylko do reakcji starszych kobiet na ten fakt. :P Prawda jest taka, że gdybys znalazła wspaniałego pierdziocha, to byś zachwalała takich facetów. :) Podobnie kot Behemot gdyby znalazł super starszą kobietę. :classic_cool:

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach, chyba żal że zmarnowali młode lata i chcą złapać choć trochę tej radości życia, robiąc z siebie idiotów kańciastych a jak są forsiaści to robią za dojne krowy dla młodych cwanych dupek

Gość StarszyDariusz
"chyba żal że zmarnowali młode lata i chcą złapać" Przyznaje sie to jest dokladnie to, facet w pewnym wieku ma szanse i tez czuje ze jemu zycie ucieka i ze nie mial tak jak powinno byc jak byl mlodszy. A dlaczego kobiety ida z nami (starszymy) zamiast szukac facetow w swoim wieku ?

Gość kim26
Bo rownolatkowie sa niedojrzali!!!

Gość no wlasnie sa niedojrzali
Ja tez bym chciala starszego ale jakos sie nic nie trafia.

Gość StarszyDariusz
To w waszym swiecie gdzie zycie seksualne zaczyna sie n.p. jak macie 17 lat, i wy szukacie starszych, z kim chlopak w wieku 17 lat ma miec seks ? Ma czekac az sam jest tym starszym facetem ?

Gość kim26
A co mnie obchodzi z kim 17 latek ma miec sex.Jak jest niedojda to niech kuca trzepie

Gość StarszyDariusz
Ale to znaczy ze Kobiety maja lepiej i latwiej od nas facetow. Wy mozecie miec kiedy chcecie seks, my nie. Musimy czekac az jestesmy starsze.

Gość kim26
Ty starszy dariusz ile ty masz lat dziecko???

Gość StarszyDariusz
Moze dlatego pozniej jest tyle problemow i musimy nadrobic.

Gość StarszyDariusz
Nie martw sie o mnie, mam 36 i nie mam problemy ale bede zawsze mial zal ze nie mialem lepszy czas jak bylem mlodszy bo tyle dziewczyn byly tylko zainteresowani w starszych facetow.

Gość ridin
widzą w młodych to samo, co wy widzicie w starych dziadkach....zaraz, zaraz! przecież to wy też jesteście lub byłyście kiedyś tymi młodziutkimi. I nie mówicie, że nie leciałyście na starszych

Gość StarszyDariusz
Dokladnie ridin, to jest wlasnie to

Gość kim26
a podstawowke konczyles?

Gość StarszyDariusz
Zgodze sie Kim, latwiej jest probowac obrazac niz odpowiedzic na pytanie.

Gość bez odbioru
"I nie mówicie, że nie leciałyście na starszych" no ja powiem :P NIGDY nie leciałam na starszych. największa różnica wieku to 9 lat... ON był młodszy :P najstarszy mój facet był starszy o 3 lata. pierwszy mąż równolatek. obecny partner (przyszły mąż) też równolatek.

Gość Do dariusza
A o kozie wtedy nie pomyslales?

Gość kim26
Dariusz nie chce Cie obrazic ale Twoj styl pisania oceniam na podstawowke dlatego pytam

Gość StarszyDariusz
Hi Kim, nie pomyslalem o kozie nie, Ty napewno bedziesz tesknila za kozem jak twoj stary bedzie mial 60 a Ty 40

Gość StarszyDariusz
Bo nie jestem z Polski Kim, ale ucze sie Polskiego juz 10 lat, mialem zone Polke

Gość kim26
No chyba ze tak.Polska jezyk trudna:)

Gość StarszyDariusz
No Polskiego mozna sie nauczyc, ale Ty glupia bedziesz do konca.

Gość kim26
a czemu bede glupia?

Gość StarszyDariusz
a czemu "Polska jezyk trudna"

ciekawe co maja w glowie faceci, nazywajacy swe rowniesnice staruchami? w koncu wiek ten sam :) a co do presji dotyczacej szybkiego rozmnozenia, nasienie tez ma \"termin waznosci\" i wieksze szanse poczecia zdrowego dziecka sa za mlodu ;) dla mnie zalosne jest patrzenie tylko na mlodosc (bo urode kobieta moze miec w kazdym wieku... tylko... relatywna do wieku :P) kwestia inteligencji - wiadomo, ze bywaja inteligentne 17-latki i glupie 30-latki. ale zazwyczaj dojrzalosc emocjonalna osiagaja ludzie obojga plci w wieku okolo 23 lat :) tym niemniej bardzo zalosne jest, ze facet po 30 \"odmladza sie\" potrafiac obcowac jedynie z mlodszymi partnerkami. 30latka to wbrew obiegowym pogladom niekoniecznie kobieta spieszaca sie do slubu czy ciazy, poniewaz \"bije jej zegra biologiczny\". Dla wielu \"trzydziestek\" pośpiech przy wyborze wartoscioweo partnera zyciowego jest niewskazany ;). Za to facet, ktory w wieku 30 lat deklaruje, ze wiaze sie z 17latka, poniewaz ta jeszcze takich deklaracji nie potrzebuje, sam przyznaje, ze nie traktuje swej dziewczyny powaznie. a 17latke nazwywamy puszczalska nie dlatego ze ma 17letniego faceta, tylko ze odpowiedzialna nastolatka nie rozpoczyna wpolzycia w tym wieku ;) swoja droga ja nie tyle nie rozumiem facetow wiazacych sie z 17-latkami, ile tych 17-latek... poniewaz zgodnie z moimi doswiadczeniami, wielu 30-latkow jest niedojrzalych i infantylnych, wiec to nie nowosc, ale sama niespecjalnie mialabym ochote na te roznice wieku :)