Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy ja przesadzam

co faceci widzą w młodziutkich dziewczynach

Polecane posty

Gość Carolineeeeeee
aha :D

Gość Carolineeeeeee
w takim razie zgadzam sie z moja przedmowczynia

Gość Carolineeeeeee
z przedmowczynia z poprzedniej strony :D

Gość Carolineeeeeee
akurat twoja wypowiedz niczego nie wniosla

Gość Carolineeeeeee
do tego nie potrzebujesz mojego pozwolenia :D

nie potrzebuje rowniez miec pewnosci czy zrozumialas o czym napisalem:) dzieki za zwolnienie z uzyskania pozwolenia:) co ja teraz zrobie... z tym niepotrzebnym znaczkiem skarbowym:p

Gość takatam18latka
nie wiem czemu każdy starszy myśli że taka 18 latka nie ma poglądów na świat. Bo owszem ma. Faktycznie, nie mam tylu obowiązków, co osoby starsze bo na razie się uczę, ale czy to od razu wyklucza mnie z gatunku homo sapiens ? Mogę wam potwierdzić że niestety rozum mam, poglądy na świat też. Wiadomo że z wiekiem wszystko może się zmieniać, ale nie tylko u mnie, u was też. W wieku 50 lat będziecie uważać 30latki za młode, niedoświadczone, zaczynające życie. I przy waszym toku rozumowania będziecie toczyć wiecznie błędne koło które nie ma kompletnego sensu bycia.

\"Wiadomo że z wiekiem wszystko może się zmieniać, ale nie tylko u mnie, u was też. W wieku 50 lat będziecie uważać 30latki za młode, niedoświadczone, zaczynające życie.\" Dokladnie, taka jest kolej rzeczy. :) Ty przeciez jako 18-latka tez uwazasz, ze 14-latek wie o zyciu o wiele mniej niz ty:) no, smarkacz po prostu:) A sa wsrod nich rezolutni chlopcy:D Niech kazdy trzyma sie swojego wieku i nie probuje sobie i swiatu wmawiac, ze ze roznice wzbogacaja i sa czyms tak wspanialym. Szuka sie usprawiedliwienia i to wszystko.

Gość takatam18latka
ja dostrzegam różnice między mną a 30 latką, ale ten temat nie jest o tym. Jest o związkach młodych dziewczyn ze starszymi facetami. I ja po wyciągnięciu tych wniosków jakże niezmiernie spostrzegawczych ;/ Dalej nie wiem w czym ten to problem ?

Ja tez nie wiem, w czym jest problem:) Bo raczej nie o problem zaden chodzilo autorce tylko o pytanie z gatunku retorycznych:) Mlode cialo i mozliwosc bycia nauczycielem zycia dla mlodej dziewczyny widza :) Tylko tyle. I niech im idzie na zdrowie we dnie i w nocy:p