Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VALENTYnek

żonaci...nie zakochani w swojej żonie....

Polecane posty

Gość VALENTYnek

ja mam problem,jestem żonaty od 6 lat a od 2 lat kocham koleżanke żony i ona mnie...mam z zoną 2 coreczki,nie chce rozbijac naszego zwiazku,ale kocham tamtą....sam sie gubie w tym wszystkim....czy ma ktos podobny problem?

Gość megraf
po prostu jesteś zdrajcą i tyle, i co długo tak będzesz oszukiwał swoje dwie panie? Podejrzewam że sypiasz z żoną --- oszukujesz je obie.

Gość VALENTYnek
wiem oszukujemy razem moja zone ,ale to jejst silniejsze..a z szacunku do zony nie chce od niej odchodzic...

Gość kolejny raz...
mój przyjaciel ma podobny problem

Gość megraf
z jakiego szacunku ? :) gdybyś go miał nigdy byś nie doprowadził do takiej sytuacji. Chyba z litości .....i z powodu dzieci nie chcesz odejść. Albo z innych powodów..wspólny dom, samochód....z wygody

Gość a co to niby
za szacunek, skoro zdradzasz żonę? :O Jeżeli jesteś pewien że jej nie kochasz, a kochasz tamtą drugą to najuczciwiej będzie rozstać się z żoną. Bo wcześniej czy później prawda i tak wyjdzie na jaw, a wtedy to dopiero będzie ból dla niej... Więc lepiej, żebyś ją zostawił zanim się dowie że ją zdradzasz - tak uważam.

Gość graham masala
Z szacunku do zony?:o ty naprawde wierzysz w to co piszesz?:O

Gość VALENTYnek
tak z szacunku..........i wole zwalczyc to uczucie niż skrzywdzic zone i dzieci...a zdradziłem tylko jeden raz!!!!ale kochan ja i ona o tym doskonale wie,ale jestesmy raczej rozsadnymi ludzmi:(

Gość VALENTYnek
a prawde mówiac nie chce zebyscie mnie oceniali tylko chciałem sie pozdielic z kims kto ma podobny problem...wszystkim oceniajacym z góry dziekuje ,ale ja wiem sam ze zle zrobiłem...

Gość a co to niby
facet, no to wóz albo przewóz. Albo zostajesz z żoną, ale wtedy zrywasz kontakty z tamtą zupełnie, albo odejdż i zacznij nowy związek z tamtą. Samo "wyżalanie się" niczego nie zmieni. Zacznij coś robić żeby rozwiązać tą sytuację.

Gość kawowa_
ale palant:-/

Gość VALENTYnek
nie da rady zerwac kontaktów(wiem ze tak byłoby najłatwiej),ale to przyjaciolka zony ..spotykahja sie bardzo zcesto i naprawde widze ze to jej prawdziwa pzryjazn!!!!!!!!!!!

Gość megraf
niezła mi przyjaciółka...niechciałabym takiej

Gość na pewno lepszy
no to ladne kwiatki:( wspolczuje Ci

Gość a co to niby
no dokładnie, ładna mi przyjaciółka :O Wszystko się da, trzeba tylko trochę dobrej woli wykazać. A Ty nie chcesz po prostu, więc najprościej powiedzieć: "nie da się". I co, będziesz tak żył z żoną i "z szacunku" sypiał z jej "przyjaciółką" za jej plecami???? :O

Gość poza kontrolą
VALENTYnek, ja Cie rozumiem, mam to samo (ale jestem kobietą)

Gość VALENTYnek
aale uwierzcie(moze was nigdy nic takiego nie spotkało),zakochalismy sie w sobie,ale staramy sie to zwalczac,unikamy sie...byleby wrócic do wczesniejszych relacji...hmmm do których chyba juz sie nie da wrócic,ale marze o tym ,zeby miec wreszcie czyste sumienie i spokojna glowe:(

Gość a co to niby
marzę, marzę - to zacznij coś z tym robić a nie tylko narzekać

Gość VALENTYnek
poza kontrolą dzieki za zrozumienie:)

Gość nie nazywaj
tego czegoś "przyjaciółką twojej żony " bo na to nie zasługuje!!!

Gość VALENTYnek
ja nie narzekam!!!! a potzreba mi tylko nutki zrozumienia:( ciezko z tym zyc:( i wiem ,ze do zony tez ocs czuje ,tylko moze jest to uzcucie przysłoniete ta miłoscia..........:((nad zycie kocham coreczkiii)

Gość VALENTYnek
uwierzcie ze zasługuje ,jej tez bardzo ciezko z tym(chozdi do psychologa...)

Gość poza kontrolą
zeby miec wreszcie czyste sumienie i spokojna glowe czystego sumienia to już nigdy nie będziesz miał, bo ją zdradziłeś, podobnie jak ja, to już będzie zawsze w głowie, relacje z zoną będą ok, bo ona jest nieświadoma

Gość żonka2
Mam to samo. Jesteśmy 9 lat po slubie. Dwoje dzieci. I teraz spotkałam JEGO. Kurcze nie wiem co robić.

Gość VALENTYnek
DZIEKUJE WSZYSTKIM:) NIE MOGE WIECEJ NIC NAPISAC BO ZONA WRÓCIŁA Z DZIECIACZKAMI:)POZDRAWIAM:)

Gość a co to niby
i w ten sposób kolejna żona niczego nieświadoma ma męża który nie ma dość jaj żeby coś zrobić, a woli ją zdradzać... :O

Gość wiem co czujesz...
przezyłem to samo,ale sie uwolniłem i jetsem szczesliwy z zoną...:)

Gość alee przyjacióleczkaaa
nigdy takiej:)

Gość nie chcesz rad
ok, to ja Ci tylko opiszę, że po wielu latach dowiedziałam się od koleżanki, że mój mąż kiedyś z nią zdradził mnie, że bardzo się kochali, ale, że nie chciał zostawić mnie i syna. I wiesz co nie potrafiłam tego zaakceptować, w jedej chwili straciłam przyjaciółkę i męża. Ją bezpowrotnie, bo nawet zaznaczyłam, że jeżeli będzie mnie chciała odwiedzać lub dzwonić do mnie, to powiadomię jej rodzinę i znajomych. Z mężem mam więcej problemów, bo nie zgadza się na rozwód, ale i tak się rozwiodę, nie zniosłabym teraz jego obecności a jego dotyk nawet tylko w myślach wywołuje odruchy wymiotne.