Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VALENTYnek

żonaci...nie zakochani w swojej żonie....

Polecane posty

Gość Kaśka24
pytanie do zalozyciela teamtu Kochales zone zanim sie z nia zwiazales na dobre ?? i co sie stalo z ta miloscia, napewno znalez jej przyjaciolki. I co ??!! wtedy chemii nie bylo miedzy wami ????

Też do niedawna miałam taką"przyjaciółkę",i nieźle mi zrobiła koło pióra. Autorze jesteś chorym człowiekiem,marsz do psychiatry!A żona do okulisty....może przejrzy na oczy!

Nawet największemu wrogowi nie życzyłabym takiego męża jakim jest autor, nie życzyłabym też takiej \"przyjaciółki\". Kobieta myśli, że jest szczęśliwą żona i matką, że ma przyjaciół. A facet zrobił z tego jej życia koszmar o którym się pewnie w końcu dowie, bo uważam, że życie to sprawiedliwy sędzia. Weź się człowieku ogarnij i doprowadź do porządku też swoja kochankę, powiedzcie jej w końcu prawdę bo to jest szacunek, a nie pieprzenie się za jej plecami i trwanie w tym kłamstwie. Kochasz nad życie córeczki, fajnie, że chociaż je. Współczuje żonie, bo każdy chce być kochany.

Gość Kaśka24
nie rozumiem jak ta ''przyjacolka'' ma czelnosc przychodzic do ich domu, odwiedzac twoja zone... ździra, bez honoru i klasy

Gość IGOReK
a ja cie rozumiem,i wiem ze wybierzesz dobra droge... cos podobnego pzrezyłem,i jak teraz wspominam to było tylko zauroczenie!trzymam kciuki!

Autorze, jakbyś miał jaja (czyt. gdybyś był mężczyzną) to po pierwsze nie bawił byś się byle lalą na boku dopóty, dopóki nie rozszedłbyś się z żoną. Po drugie doskonale byś wiedział, że chwilowa władza "łba" nad głową nie powinna doprowadzać do zdrady. To, co odróżnia nas od zwierząt to nasz ROZUM, dzięki któremu mężczyzna i kobieta potrafią zapanować nad instynktem prokreacyjnym czyli zaliczeniem kolejnego orgazmu. Poczytaj, poducz się trochę, bo chyba nie wiesz co to zakochanie czy zauroczenie. Jak wiadomo to stan umysłu spowodowany reakcjami chemicznymi zachodzącymi w mózgu, które prowadzą do rozmnażania się. (www.atvn.pl wpisz w wyszukiwarkę archiwum "chemia miłości"). Stan ten mija po około DWÓCH latach związku i potem dopiero pozostaje tzw. miłość czyli: lojalność, szacunek, wspólne cele, chęć stworzenia czegoś wspólnie z dziećmi, widzenie siebie w późnej starości, kiedy to jedno na drugie może liczyć itd. Jak widzisz to coś więcej niż chemia, która wygasa. Tego egzaminu nie zdałeś. Mało tego zdradziłeś nie tylko żonę, ale i własne dzieci. Wiesz coś sobie narobił? Sam sobie odebrałeś autorytet, jakim miałeś być dla swoich dzieci. KIM jesteś? Sam sobie odpowiedz, ale ZAWSZE GDY BĘDZIESZ wymagał czegokolwiek od swoich dzieci będziesz HIPOKRYTĄ. One już są lepsze od ciebie gościu. Już na nie nie zasługujesz i mocno się będziesz musiał napocić, żeby zasłużyć na szacunek własnej rodziny. Przez takie kur.wy jak ty i ta dzi.wka na boku my - normalni faceci tracimy zaufanie naszych żon. Wszędzie szerzy się kurestwo i kobiety to widzą. Złamasy niszczą wizerunek rodziny, bo nie odróżniają miłości od chemii :O. TFU

Gość takie życie
zgadzam sie:)faceci zacznijcie myslec głową a nie............

Gość troche starsza 30...
takich sie czasów doczekaliśmy,co trzecie malżeństwo sie zdradza,szok...mylimy fascynacje z miłoscia,cóż:(

do facet 38 ... jestem pod wrażeniem... już straciłam wiarę w to , że stąpają po tym padole normalni, wierni mężczyźni, ale dzięki Tobie ją odzyskałam :) Chciałabym spotkać na swojej drodze życiowej mężczyznę, który będzie myslał podobnie do Ciebie... Chylę czoła i pozdrawiam :)

dzięki za komplementy, niestety ja spotykam się jedynie z epitetami w stylu \"pantoflarz\", \"frajer\" itp. Takimi epitetami rzucają ci gorsi faceci, dlatego mnie niezbyt ruszają. Wychowano mnie tak a nie inaczej. Ojciec szanował matkę i vice versa. Nie było zdrad, intryg, chorych zachowań. Poza tym zdrada to też kwestia wyboru. Kur.wą można się stać w ciągu chwili tylko warto sobie zdać sprawę, że potem się tym czymś jest do końca życia.

Gość tez tak mam...
kazdego moze spotkac chwila slabosci i zauroczenie inna osoba. rozumiem wszystkich ktorzy zdradzili i maja wyrzuty sumienia. to bardzo nie komfortowa sytuacja kiedy trzeba dusic w sobie zdrade. ja nie chcialabym wiedziec o zdradzie meza. nie wiem ja bym postapila. sama zdradzam.

Gość on ex

Gość on ex
- Mezatki zakochane... nie w mezu Kochanki 1, 2 i 3 Dzis rozstalam sie z kochankien po 3 latach znajomosci Zony i kochanki laczmy sie Zdradzilam ( pinezka) poczytajcie... czy dalej bedziecie mialy smialosc "jechac" po autorze?... Facet Ciebie tez to tyczy

Gość jaki on facet
? Każdy może sobie napisać nick męskoosobowy i rżnąć faceta na forum. Facet inaczej pisze, inaczej wypowiedź taktuje, używa innego słownictwa, a laski podniecają się,że takie cuda chodzą po ziemi. G.... prawda.

Gość on ex
Nie zgodze sie... sa faceci wierni- naorawde i jest ich wielu.. bylem jednym z nich, juz nie bede.... wyleczylem sie - wiecie kto byl kekarzem ? kobieta, narzeczona, fakt juz byla. Kafeteria to kopalnia wiedzy o kobietach, wiernocs?-co to takiego? po co?

Gość on ex
dodam jeszszcze, ze taki wierny, porzadny maz szybko robi sie nudny, przewidywalny,jest.. szara rzeczywistoscia... i nie fruwaja orzy nim .. no te... motyle.... wiec piorunem dostaje ozdobe na lbie i jeszcze jest winien... no nie dal wszystkiego, czegos braklo - jakby byl hipermarketem, winien i juz. Lepiej wiec zadbac o odpowiednia dawke adrenaliny, porzadne jazdy emocjonalne... to i tak nie zabezpiecza przed porozem, ale moze, moze, przynajmniej wyjdzie na remis

Gość też mąż od 20 lat
wiecie co młódki? PIER>DOLICIE bzdury uważając, że każdy zdradza. Tylko puszczalskie i puszczalscy stawiają takie hipotezy, bo tylko takie puszczalskie życie znają :O Zgadzam się z facetem38. Da się żyć bez zdrady. Trzeba mieć tylko poukładane w głowie jak trzeba.

Gość bueheheheheheheee
Kopernik też była kobietą :O żenada drogie panienki

Gość zmanierrowana
ja mam problem,jestem żonaty od 6 lat a od 2 lat kocham koleżanke żony i ona mnie...mam z zoną 2 coreczki,nie chce rozbijac naszego zwiazku,ale kocham tamtą....sam sie gubie w tym wszystkim....czy ma ktos podobny problem? tomasz lis?

Gość bueheheheheheheee
dobre z tym lisem hahahahahahaaha :D:D:D:D

Gość każdy może
spotkać swoją Izabell ;)

Gość tym razem to ja
jak zdradziłeś to chuj Ci w dupe:] zakochać się mogłeś , to niezależne od woli ale pchać się między nogi innej już nie musiałeś. więc spierdalaj na drzewo:D

Gość corbin
chłopie to nie miłosc a chwilowe zauroczenie,jezscze troche i całkowicie ci przejdzie,wiem z własnej autopsji:0

Gość st.ives
moim zdaniem powinnes pogadac z zona na ten temat...jak mozesz ja tak oszukiwac?podlosc luzdka nie ma granic:( a tamta jak tak kochasz to ułozcuie sobie zycie razem,ale jej juz nie ozsukujcie:(

Gość kasiulkaa2
dlaczego najłatwiej jest krzywdzic najblizsze nam osoby???

Gość znalazł się valenty
ty nie jesteś żaden valentynek tylko walący facet bez uczuć i tyle