Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika275555

czy jestem w ciazy? prosze o odpowiedzi

Polecane posty

ze stresu możesz mieć brak miesiączki, poza tym jesteś młoda to jeszczemogą występować jakieś przerwy

Gość weronika275555
a czy test moze tego nie wykryc??? i bedac teraz powiedzmy w 2 tygodniu i 6 dni moze pokazac ze nie jestem a moge byc??

Gość dariuska
ja natomiast oddalabym wszytsko by być w ciąży :( ... boli mnie gdy inne kobiety... boją sie ze wpadły bo coś tam coś tam... a ja staram sie i nie mam...

kochana test z krwi kosztuje ze 20-30 zł idź go zrób zamiast kupować kolejny w aptece i wtedy będziesz wiedzieć co i jak, albo idź do gina on ci wszystko wyjaśni bo ja takiej wiedzy nie posiadam :)

Gość weronika275555
pewnie nie jestem w ciazy ale martwie sie o to czemu nie dostaje okresu

Gość weronika275555
a jeszcze mam pytanie co oznacza gesty bialy sluz bo jakis tydzien temu przez kilka dni mialam ciagle tak ???

Gość dwdjwkdwcj
ile dni trwa twoj cykl?

Gość weronika275555
roznie ale ostatnio mialam co 29 dni

Gość dwdjwkdwcj
to dziwne bo napisalas na poczatku ze kochalas sie w dni plodne to znaczy na poczatku lutego i dopiero 28 mialas dostac okres? to chyby nie byly jednak dni plodne?

Gość weronika275555
okres mialam dostac 26 lub 27

Gość dwdjwkdwcj
no wlasnie wiec mysle ze 7 lutego nie mialas dni plodnych

Gość weronika275555
ale i tak podobno nie jestem w ciazy wiec to juz chyba nie wazne

Gość dwdjwkdwcj
no to sie ciesz bo chyba balas sie ze bedziesz?

Gość weronika275555
a no tak . i mialam dni plodne akurat od 7 do ktoregos tam

Gość dwdjwkdwcj
moim zdaniem nie moglas miec 7 lutego dni plodnych ale jak chcesz sobie dalej wkrecac to ok :)

weronika 275555 nic sie nie martw w ciazy nie bedziesz .Poprotu sie teraz stresujesz i sie zablokowalas,albo masz jakas cycte na jajniku-ja choc jestem prawie 10 lat od ciebie starsza i mam 2 dzieci i do dzis mi sie okres spoznia itd... nic sie nie przejmuj:) Trzymam kciuki!!!

Gość weronika275555
Dziekuje wszystkimco sie wypowiadali i wogole zycze powodzenia ....

Gość xyz88
chciałam zapytać o zdanie na temat pewnej sprawy :) Otóż od trzech dni zażywam tabletki antykoncepcyjne Mercilon. Po pierwszej z nich nastąpiła biegunka (dopiero po 28godz) godzinę później wzięłam następną tabletkę i do tej pory nie mam żadnych objawów nie tolerancji leku. Wspomnę, że jakieś 2 godz po wzięciu drugiej tabletki współżyłam. Czy w takim wypadku jest możliwość mniejszej skuteczności tabletki? Niepokoję się ze względu na biegunkę oraz to, że nie wzięłam drugiej tabletki o tej samej porze co poprzednią, tylko 5 godzin później. pozdrawiam i proszę o odpowiedz

Gość Emitynka
witam serdecznie! moj cykl trwa juz 35 dni wiem ze to dosc wczesnie zeby sie bardzo denerwowac ale nie ma zadnego sluzu-jest totalnie sucho, jestem senna (a nigdy nie byłam senna w dzien) no i wlasnie generalnie cykl trwa u mnie 30 dni +/-2 dni a minelo juz 5 po potencjalnym terminie. zawsze kochalam sie z narzeczonym z prezerwatywa i zawsze sprawdzalismy-nie byly uszkodzone ani przd ani po stosunku. kiedy bylam w okolicach 17 dnia cyklu 2 razy kochalismy sie analnie ale ani razu nie skonczyl we mnie. czy mam sie denerwowac? kiedy powinnam zrobic test zeby byl w miare wiarygodny? bardzo prosze o pomoc...

Gość weronika275555
hej czy to mozliwe ze bym byla wciazy i miala okres ??? bo trochce brzych mi usursl ostatnio a nawet jak bylam kilka dni na diecie to nie zrobil sie plaski i nie wytrzymalam a zawsze moglam wytrzymac dlugo ebz jedzenia prosze o odpoiwedzi

Gość b+hcg b+hcg b+hcg b+hcg b+hcg
polecam 100% uspokajający test z krwi, beta hcg. mnie uspokoił, i mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo. koszt w zależności od miasta, u mnie najtaniej znalazłam za 35zł. spokój ducha jest jednak bezcenny. wydasz trochę raz i będzie luzik ;)

Gość FFFFFF
A JA OPWOIM MOJA HISTORIE I WIEM, ŻE BĘDZIE DLA NIEKTÓRYCH PRZECZYTANA ZE ZROZUMIENIEM MOJEGO STANU DLA NIEKTÓRYCH ZBIJAJĄCA SEN Z POWIEK. JESTEM DOROSŁA SAMODZIELNĄ OSOBĄ.JAKOS PRZEZ 7 LAT KIEDY STARAŁAM SIĘ O DZUIECKO NIESTSTY BEZSKUTECZNIE:9 :( TERAZ ZAUFAŁAM APRNEROWI, Z KÓRYM BYAM PRAWIE 3 LATA.PLANOWALISMY ŚLU WSZYTSKO. I OSTATNIO ZROBIŁAM TEST WYSZŁA CIĄŻA..........CO WYDAWAŁO MI SIE NIEMOZLIWE!!KIEDY SIE DOWIEDZIAŁ (DZISIAJ MAM LEKARZA) POPRSTU ODSZEDŁ Z ŁAZMI W OCZACH.NIEROZUMIEM POUKŁĄDANY FACET NA DOBRYM STANOWISKU...ZERO SPRZECZEK, DOM IDEAŁ... MYSLALAM EMOCJE PRZERAZIŁ SIĘ...JEDNKA NIE. NIE CHCE BIADOLIĆ. OD STYCZNIA JESTEM NA TABLETKACH ODCHUDZAJĄCYHC ZELIXA 15, I I LUTYM NIE MIALAM OKRESU.......WYSTARSZYLA SIE ZROBIŁAM TEN TEST. I CHYBA JESTM PEWNA JAK SĄDZICIE...CIĄŻA...??? TYLKO PRZERAZA MNIE MYŚL JEDNA.W LUTYM KIEDY MYSLALM ZE TO OKRES MIALAM DZIWNE KRWAWIENIE DOSŁOWNIE 1 DNIOWE MAŁE CZERWONE PLAMKI, A POTEM C"COŚ" CO PRZYPOMINAŁO GALARETKĘ, TAAK KREW GALARETOWATA, CZY TO PORONIENIE A WYNIK MOŻE BYĆ POZYTYWNY NO BO TABLETKI NA HORMONACH, TU JAKIAS KREW........ NIE WIEM CO MAM ROBIĆ... BOJĘ SIĘ.. DZIES WIECZIREM BEDE PEWNA ALE SIE BOJE. POMÓŻCIE

Gość FFFFFF
A JA OPWOIM MOJA HISTORIE I WIEM, ŻE BĘDZIE DLA NIEKTÓRYCH PRZECZYTANA ZE ZROZUMIENIEM MOJEGO STANU DLA NIEKTÓRYCH ZBIJAJĄCA SEN Z POWIEK. JESTEM DOROSŁA SAMODZIELNĄ OSOBĄ.JAKOS PRZEZ 7 LAT KIEDY STARAŁAM SIĘ O DZUIECKO NIESTSTY BEZSKUTECZNIE:9 :( TERAZ ZAUFAŁAM APRNEROWI, Z KÓRYM BYAM PRAWIE 3 LATA.PLANOWALISMY ŚLU WSZYTSKO. I OSTATNIO ZROBIŁAM TEST WYSZŁA CIĄŻA..........CO WYDAWAŁO MI SIE NIEMOZLIWE!!KIEDY SIE DOWIEDZIAŁ (DZISIAJ MAM LEKARZA) POPRSTU ODSZEDŁ Z ŁAZMI W OCZACH.NIEROZUMIEM POUKŁĄDANY FACET NA DOBRYM STANOWISKU...ZERO SPRZECZEK, DOM IDEAŁ... MYSLALAM EMOCJE PRZERAZIŁ SIĘ...JEDNKA NIE. NIE CHCE BIADOLIĆ. OD STYCZNIA JESTEM NA TABLETKACH ODCHUDZAJĄCYHC ZELIXA 15, I I LUTYM NIE MIALAM OKRESU.......WYSTARSZYLA SIE ZROBIŁAM TEN TEST. I CHYBA JESTM PEWNA JAK SĄDZICIE...CIĄŻA...??? TYLKO PRZERAZA MNIE MYŚL JEDNA.W LUTYM KIEDY MYSLALM ZE TO OKRES MIALAM DZIWNE KRWAWIENIE DOSŁOWNIE 1 DNIOWE MAŁE CZERWONE PLAMKI, A POTEM C"COŚ" CO PRZYPOMINAŁO GALARETKĘ, TAAK KREW GALARETOWATA, CZY TO PORONIENIE A WYNIK MOŻE BYĆ POZYTYWNY NO BO TABLETKI NA HORMONACH, TU JAKIAS KREW........ NIE WIEM CO MAM ROBIĆ... BOJĘ SIĘ.. DZIES WIECZIREM BEDE PEWNA ALE SIE BOJE. POMÓŻCIE