Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy niestety

Czas mlodosci - czasem podrywow - kto tego nie przezyl

Polecane posty

Gość niesmialy niestety

Mam prawie 29 lat i ogolnie rzezc bioraca nie podrywalem dziewczym - bo bylem zbyt niesmialy. Nie mam prawie cos wspominac. Stracilem mlodosc.

Gość fanka malibu.
a dziewczyny nie podrywały Ciebie? :)

Gość niesmialy niestety
w sumie tak, na studiach, a ja bylem zbyt niesmialy zeby kontynuowac, jak ja teraz zaluje

Gość niesmialy niestety
tak samo benadziejnie, pieprzona niesmialosc, ale takze malomownosc

Gość niesmialy niestety
Chyba zostaje mi już tylko masturbacja...

Gość niesmialy niestety
ale ja jestem tak niesmiały ,że boję się stanąc przed lustrem :( bo co sobie ta osoba pomyśli

to pomyysl sobie, ze za 10 lat znow mozesz siedziec na kompie i pisac: pieprzona niemsialosc i malowmownosc, stracilem najlepszy okres swojego zycia:, lub pisac" okolo 30 moje zycie sie rozpoczelo, mam co wspominac, tego mi bylo trzeba" jesli wiesz, jaki blad popelniles, to nie pozwol za jakis czas zalowac i tyc obecnych lat.

to o masturbacji i o lustrze to byly podszywy tak wiem ze sa takie laski - trzeba taka znalezc - a to nie latwe w ogole mieszkam w Londynie i najlepiej gdybym wrocil do Polki do duzego miasta - chyba mialbym wieksze szanse na dziewczyne

jesli masz mozliwosc, to wracaj do Polski, jelsi tam nie czujesz sie dobrze. masz jakiegos znajomego?kmpla? czym sie zajmujesz, masz hobby? a zacznij od dbania o siebie, o swoja oosbe i nie tylko o cialo, ale i ducha, o swoje samopoczucie, bo pograzasz sam siebie i traktujesz siebie gorzej, niz innych, dlaczego to sobie robisz?to zdrodnia.

chyba wroce do Polski - do jakiegos duzego miasta - tam jest duzo dziewczyn, a poki co to w Londynie powinienem sie obracac w miejscu gdzie jest duzo ludzi: restauracja, pub, klub pojsc do jakiejs szkoly i ie byc takim pesymista, musze wierzyc w siebie

ubieram sie schludnie, czysto, za bardzo nie mam gdzie sie ubierac - najlepiej bylo na studiach, zainteresowania hum. - przyr., umieszczalem na kafe swoje zdjecie, kilku osobom sie spodobalem, ale wiekszosci nie, nosze okulary i szkla kontaktowe, jestem wysoki 180 i szcuply 73 kg

czyli nie chodzisz jak obdartus? to dobrze. musisz popracowac nad swoja samoocena, wiesz, pewnosc siebie jest naprawde sexowna:) nie przecze, troche zycia straciles, wiec nie pozwol, by tracic je dalej, bo nie ma to sensu,najmniejszego;) czego wlasciwie sie boisz?, ze wyjdziesz na glupka, ze dziewczyna Cie oleje, ze Wam sie nie uda? ...

wiesz, ja sam dokladnie nie wiem czego sie boje, moze i tego ze wyjde na glupka, se sie osmiesze, ale wiem ze nie mam pzred kim sie osmieszac - tylko przed ta dziewczyna, w sumie nikt mnie tu nie zna, nie wierze ze mi sie uda - moze to o to chodzi? sam nie wiem

to masz jakas na oku, tak? znacie sie? wies,z ja tez sie pare razy osmieszylam i mimo, ze wtedy to byl bol zycia, teraz na to patrze juz inaczej:) pomysl, ze zaslugujesz na nia, o jestes fajny facet. fajny facet, fajny facet, fajny facet i co ma sie niby nie udac?:classic_cool: powodzeniam nie daj sie.

w sumie teraz nie ma nikogo na oku w okolicy gdzie mieszkam nie ma az tak wielu Polakow, w poprzednich miejscach bylo lepiej, bylo kilka fajnych dziewczyn

Gość gjuura

Gość czy Ty masz
nom:) przejebales se:D

Gość crazy town