Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatek śniegu na pustyni Gobi

Brak seksu w pewnym wieku rzuca się na mózg.

Polecane posty

Mi się rzucił. Taka smutna prawda. :(

25 będzie w tym roku. :(

Gość smutna prawda oczywista
hej, ja tez mam 25 lat i tez brak seksu rzuca mi sie juz na mozg, masz racje :(

Gość getdamm
ja tez tak mam,moze sie umowimy?

Permanentny dół :(

płatek bym Cię chetnie wysłuchał i pocieszył, ale niestety muszę iść na imprezę, schlać się, a nastepnie zaspokoić jedną sliczną blondynkę:( więc może pogadamy na tym topiku jutro?

Jutro to się będziesz leczył :( a ja tu najpewniej zarosnę pajeczyną 😭 :( Baw się dobrze Pyśku 🖐️

Gość do miśka pyśka
jak się schlejesz to mozesz nie zaspokoic-a dlaczego chlejesz jak masz tę śliczną blondynke

Gość smutna prawda oczywista
ratunku, prawiczek i kropka przyszedl 😭

Gość do miśka pyśka
i prawiczkowi może się rzucać :P

Z całym szacunkiem, Prawiczku, ale czytając Twoje wypowiedzi mogę stwierdzić, że mi się rzuca chyba jednak w nieco inny sposób niż Tobie.

21 i zaraz poczłape pod dom mojego obiektu uczuc i si ena nią rzuce jak wam sex na mózgi:(

Setebos to idź sobie i mnie tu nie wkurwiaj 🖐️

Gość do miśka pyśka
te!płatek!coś taka wkoorfiona dzisiaj co?

Gość mawronka na odwyku
''Z całym szacunkiem, Prawiczku, ale czytając Twoje wypowiedzi mogę stwierdzić, że mi się rzuca chyba jednak w nieco inny sposób niż Tobie. '' ---podpisuję się rękami i nogami

Bo mam doła, czuję się niewidzialna jak powietrze i bezwartościowa jak kartonik po zapałkach, niepotrzebna nikomu, brzydka, głupia i nawet trochę walę siarką :O A Setebos sie tu wpieprzył i sie jeszcze chwali, że idzie sie poseksić ze swoim obiektem uczuuc :( Bezczelność!!!

Gość do miśka pyśka
tez bym sie poseksiła ale mój obiekt seksi inną więc nie martw się :(

I w dodatku jeszcze młodszy ode mnie jest :O do miśka myśka, a ten Twój obiekt jest świadomy tego, że jest obiektem Twoim?

a jaki masz problem w znalezieniu faceta panno? :) to takie dziś trudne?

kserknes, no jak widać tak :O

Gość do miśka pyśka
koorfa byłam na tyle głoopia,ze poszłam z nim do łóżka,powiedzialam ze kocham a ten mnie olał fajnie nie?

Gość mawronka na odwyku
znaleźc faceta nie jest trudno wcale ; tylko znaleźć takiego z którym można być na coś więcej niż sex. ''Jestem normalną kobietą - podjęła dziewczyna - ale od pewnego czasu, od początku właściwie, nie ma w moim życiu żadnego mężczyzny. Mogłabym mieć, wybacz mi ten zwrot, ale nie chciałam. Nie tylko dlatego nie chciałam, to też ci chcę powiedzieć, że brzydzę się tą grą, tym łaszeniem się, tym podchodzeniem, tym skradaniem się... Tymi ociekającymi słówkami, tym ociekającym wzrokiem, tą ociekającą śliną - dodałem w myśli. - ...Kiedy widzę - podjęła - jak to robią inni, czy to mężczyźni, czy to kobiety, kiedy jestem tego przypadkowym świadkiem albo niekiedy obiektem, to nie wiem... chciałabym się schować pod stół albo zniknąć nagle, wyparować, żeby tego nie oglądać. A czasami to... czasami to muszę wyjść do łazienki, bo robi mi się niedobrze. Nachodzą mnie wymioty. ''

Z tego co piszesz, raczej średnio fajnie. :( A to jego zachowanie nie sprawiło, że przejrzałaś na oczy i się odkochałaś?

Gość mawronka na odwyku
''Wiesz, temu jednemu mężczyźnie chciałabym dać, tak zwyczajnie, tak najzwyczajniej w świecie - jak podarek imieninowy czy urodzinowy - całe moje życie. Bez reszty. Chciałabym być z nim i podróżować z nim, i czekać na niego wtedy, kiedy nie mógłby mnie ze sobą zabierać. Chciałabym dla niego utrzymywać dom w czystości i robić zapasy na zimę, kompoty, konfitury, marynować grzyby, kwasić ogórki, butelkować szczaw, pomidory, kisić kapustę Í inne wspaniałości. Chciałabym mu zrobić na drutach albo na szydełku długi długi ciepły szalik i ciepły sweter, i ciepłe rękawiczki, i ciepłą czapkę, i bardzo ciepłe skarpety, i w ogóle. Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko, i, czy ja wiem... może jutro zgaśnie słońce, przecież może; albo nam je przesłoni, na zawsze, jakiś straszny potworny grzyb... Przeciec może''

kserknes, gdybym wiedziała, z czego to wynika, to nie miałabym tego problemu. I z mózgiem by było w porządku i z samooceną może. :(

Gość do miśka pyśka
w tym problem ,ze gdyby sie odezwal bieglabym jak szalona nieważne czy w majtach czy w kożuchu,cokolwiek bym na sobie miała

to napisz czym się interesujesz , zajmujesz i jak wyglądasz , to wszystko :)

mawronka dokładnie jak ten tekst!!! Dokładnie tak jest!!! ...I jeszcze sernik piec :(:(:(