Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna666

Pierwszy taniec. piękna piosenka

Polecane posty

Gość jól
znam fajna jest

jest sliczna ,u nas byla jako wlasnie pierwsza piosenka-slowa sa sliczne ,a poza tym nie chcialam miec piosenkek granych prawie na kazdym weselu jako pierwsze

Gość a ja chcę walca
pięknego walca. tego z nocy i dni.

Beatę Bartelik mamy na czołówce filmu ze ślubu cywilnego. I piosenka jest przecudna! Zgadzam się. A My tak jak ktoś powyżej wolimy tradycyjnego walca, więc też mamy NOCE i DNIE :)

my tez chcemy ''zabiore cie'' odpowiada nam tekst i melodia,latwa do tanca-no niestety niezbyt dobrzy z nas tancerze:)

\"a mnieeee \"- piękny ten taniec! Nie kazdy lubi tradycyjnego walca i uważam, że tu Młodzi zatańczyli slicznie. Bardzo rytmicznie, zgrabnie i faktycznie nie jest to przesadzone! A wracając do walca z Nocy i dni to mnie zaispirował ten teledysk. Też uważam, że nie jest to przesadzone, a strasznie mnie wzrusza jak Pan Młody taki duży tak drepcze przy swojej ukochanej :) Polecam: http://www.youtube.com/watch?v=HeJuZ-BFoTY

a my mielismy piosenke "zeby sie ludzie kochali" ze zmiana na slowa "zeby sie mlodzi kochali" bardzo fajna piosenka..nie mielismy wyuczonego ukladu...chcielismy od siebie i poza tym piosenka byla niespodzianka,..ustalilismy z zespolem ze liczymy na nich powiedzielismy ze nie chcemy tylko oklepanej jakiejs piosenki:) no i tafili:)

My też nie mamy układu - Męża nie chcę stresować :) Tańczymy do tych Nocy i Dni podstawowe kroki walca - bez udziwnień, choc niektórym parom pewne rzeczy bardzo ładnie w tańcu wychodza jak ogladam te filmiki. Ja niestety aż tak zdolna nie jestem :)

no u nas byla sytuacja ze mój mąż z tańcem nie za dobrzE:)..ale jednak jakos poszlo..troszke w domku potrenowalismy sami...ale wiem ze jak bysmy poszli na kurs biedaczek i tak by sie nie nauczyl..:) no nie kazdy jest geniuszem w tancu:)...ale najwazniejsze ze razem i tak sie dobrze nam tanczy:D

Tak, to faktycznie ważne. Czasem widać, że między tańczącymi jest totalny "rozdźwięk". U mojej Siostrzyczki tak było, ale w sumie mieliśmy niezły ubaw bo mój szwagier absolutnie nie ma słuchu i tańczył "piłowanie drzewa" przestępując z nóżki na nóżke (a duuuuuuży z niego chłop). Wszyscy podeszliśmy do tego z przymrużeniem oka, a moja Siostra prawie sie popłakała ze śmiechu oglądając to na filmie. Przynajmniej wesolo było.

Imili86 widzialam twoj taniec na you tubie i strasznie mi sie spodobala ta piosenka:) i slowa pasuja idealnie, a wy wygladaliscie pieknie:)

Ja długo szukalam piosenki na pierwszy taniec i wszystkie byly albo za wolne(takie smetne), albo za szybkie a ta wasza jest w sam raz:) i swietny pomysl ze zmiana słów... musze przyznac ze pierwszy raz znalazlam cos pozytecznego na forum;P

my wybraliśmy ,,od dziś\'\' Pauli, śliczna piosenka a ślub już we wrześniu. Najważniejsze jest to żeby wam się podobało a nie była to piosenka bo akurat pasuje tekst.

heheh..bo my tez nei chcielismy zbyt wolnej..nie chcielismy "zabiore cie" czy chce tu zostac...itp bo duzo wesel w rodzinie mamy i wszystkie juz tak oklepane..a z tym kazdy sie pierwszy raz spotkal..:)... najgorsze ze stresowalismy sie na pierwszym tancy bardziej niz w kosciele co widac hehe.. bo nie wiedzielismy co bedzie...ale pozniej bylo lepiej:)

A ja uwazam ze slowa tez maja znaczenie... oczywiscie piosenka musi sie podobac, ale nie wybralabym na pierwszy taniec piosenki o rozstaniu czy milosci do innego mezczyzny niz maz(np. winda do nieba) tylko dlatego ze mi sie podoba:)

I sama musisz przyznac dotus1990 ze slowa wybranej przez Ciebie piosenki tez pasuja idealnie:)