Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnaaaaa

ktora z was ma cienkie wlosy?

Polecane posty

Gość innnnaaaaa

jaka fryzura jest najlepsza?

Gość pipka rybka
ja mam nietety cienkie - w dotyku sa takie jak wlosy malego dziecka. Mam wlosy do ramion lekko pocieniowane na koncowkach zeby ladnie lezaly. Kiedys pocieniowlalm sobie dosyc mocno (fryzjerka mnie namowila ze to doda im objetosci) ale niestety wygladalo to jak przemoczone piorka jakiegos lysego ptaszka :(

Gość ollinka135
hmmm ja mam cienkie włosy i do tego niezbyt dużo, mocne cieniowanie wygląda głupio, najlepiej włoski tej samej długości, ja teraz mam np. pocieniowane/poszarpane same końcówki i wygląda fajnie :)

Gość pipka rybka
no wlasnie - mocne cieniowanie przy cienkich wlosach wyglada zalosnie. Lekko pocieniowane na koncowkach to najlepsza fryzura przy cienkich wlosach. Wazna tez jest dlugosc - jezeli masz cienkie wlosy i zapuscisz b. dlugie to nos tylko upiete jakos w kok czy cos w tym stylu. Cienkie dlugie i rozpuszczone wlosy = masakra.

Gość kamilkaaaaa
zgadzam sie ostatnio mialam wizyte u fryzjera placz :( tak mi pocieniowala po dlugosci ze z wlosow do ramion zrobily mi sie do polowy szyi wygladalo to jak piora:( na drugi dzien poszlam do swojej fryzjerki nie wiem co mnie podkusilo zeby isc wczesniej do innego salonu:( i poprawila mi ale musiala sciac do brody:( teraz mam dluzsze czekam az troche podrosna wyrownam i wycieniuje tylko konce a co do dlugosci zapuszczam na takie lekko przed ramiona

Gość pipka rybka
do kamilkaaaaa: znam ten bol. Mnie tez jedna pani zalatwila w zeszle lato dokladnie w ten sam sposob chociaz mowilam jej z pare razy ze chce tylko lekko pocieniowane na koncowkach. Przez pol roku zapuszczalam z powrotem a wlosy wygladaly naprawde zalosnie az mi znajome 'zyczliwie' zwracaly uwage ze moze powinnam obciac te piorka. Ja jednak przemeczylam sie i dopiero tydzien temu scielam i teraz jest dobrze (nie chcialam miec krotkich wlosow). Najgorsze jest to ze w ciagu tego pol roku mialam duzo spotkan zwiazanych z praca (na ktore tak mi zalezalo zeby ladnie wygladac!) i wygladalam jak upior przez te cholerna fryzure.

Gość kamilkaaaaa
a mialam do ramion:( teraz zagryzam zeby i czekam juz nieiwele brakuje ale mam jesczze inny problem otoz wracam do swojego koloru wlosow i mecza mnie odrosty na pol glowy:O:O:O

Gość pipka rybka
kurcze odrosty sa straszne. Wytrzymaj i nie koloruj juz wiecej. Ja uwazam ze naturalny kolor wlosow jest najpiekniejszy :)

Gość kamilkaaaaa
juz mnie kusi aby pofarbowac:) ale sie powstrzymuje bo tez juz mam polowe za soba jestem z natury szatynka a pofarbowalam sie na blond i te odrosty to zmora:O

Gość pipka rybka
Dla mnie taka fryzura na pewno odpada. Wiesz, jezeli masz cienkie ale geste wlosy to moze byc OK ale jezeli masz cienkie i srednio geste to ja bym nie ryzykowala. Oczywiscie jezeli mozesz sobie pozwolic na eksperymentowanie to mozesz sprobowac.

Gość kamilkaaaaa
a ja sie zastanawialam czy nie zrobic sobie takiej fryzurki postrzepic lekko konce i sciac z ukosa tak zeby tyl byl krotszy niz przod ale nie duzo tylko taki lekki delikatny ukosik co wy na to?

Gość spencerka.
Wiesz, jezeli masz cienkie ale geste wlosy Ze co?:O

Gość kamilkaaaaa
no jezeli masz duzo wlosow ale sa one cienkie o to chodzi

Gość sisilyyyy
skoro cieniowanie odpada to jaka fryzura najlepsza do cienkich wlosow?

Gość sisilyyyy
1 za krotka 2 wlasnie jest cieniowana:O

Gość magdalenkaaajestem
ja tez mam cienkie wlosy cieniowaie odpada nie wiem jak sciac jak sa rowne to wyglada to rtragicznie niech mi ktos doradzi bo fryzjerzy tylko cieniuja a pozniej siedze i rycze w domu:O

Gość zofieeeeee
ja i tez nie mam pojecia jak sciac