Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizzi007

Czy jest na forum jakaś dobra fryzjerka?

Polecane posty

Gość filemona mala
a co do cieniowiania to czy cieniuje się włosy albo nożyczkami albo brzytwą i stpsuje różne techniki ślizgu (chyba tak to się nazywa) to też efekt cieniowania jest różny mam cienkie włosy i mam wrażenie , że po każdej wizycie u fryzjera mam mniej włosów brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr plissssss napisz

Gość filemona mala
jak cieniować aby włosom nadać puszystość

Gość magnolia 343
u nas w salonie cieniujemy wlosy nozyczkami, ktore w sobie maja takie specjalne zabki do cieniowania, i mysle, ze ta metoda jest ok, tyle tylko, ze kazda fryzjerka inaczej sie z nimi obchodzi, trzeba cieniowac nimi pod katem, czyli z ukosa, wtedy efekt jest naprawde fajny.Jezeli ktos nieumiejetnie sie nimi posluguje, efekt moze byc taki, ze wlosy wisza jak straki i nie chca sie ukladac.

Gość tez mam pytanie do fryzjerki
mam bardzo grube i geste włosy, czy bedzie mi pasowala fryzurka w tym stylu? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26158fe1ac24a101.html Obecnie mam dlugie, proste wlosy, boje sie ze jak je obetne to bede wygladala jak kleopatra :) chociaz wydaje mi sie ze to kwestia dobrego cieniowania

Gość filemona mala
magnolia czy myślisz o degażówkach napisz z jakiego jesteś miasta może wybiorę się do ciebie

Gość filemona mala
ostatnio moja fryzjerka pocieniowała mi włosy taka metodą , że normalymi nożyczkami zsuwała się z czubka głowy w dół, nawet mnie to trochę bolało ale nic mi złego nie zrobiła raz w życiu dziewczyna obcięła mnie tak, że po niej włosy wyglądały cudownie, wybrała dla mnie fryzurę która pasowłą do mnie i czułam się w niej rewelacyjnie, ale jak poszłam następnym razem to już tam nie pracowała i nikt nie chciał mi powiedzieć, gdzie się przeniosła ale to było cudowne jak te włosy się układały i jak w nich pięknie wyglądałam i jak cudownie się w nich czułam mankament = tylko jeden raz w życiu

Gość magnolia 343
nawet jesli masz geste wlosy mozesz sobie zafundowac taka fryzurke jak Victoria B., poniewaz chodzi w niej przede wszystkim o dobre postrzepienie i wycieniowanie bokow, a jezeli masz geste wlosy bedzie to tym lepiej wygladalo, bo przy cienkich wlosach z dwu stron wisialyby ci straczki, takze polecam Ci ta fryzurke...

Gość magnolia 343
Sa rozne degazowki, jednostronne, dwustronne. Dwustronne sa lepsze,sluza do strzyzenia i slizgu. Wedlug mnie sa ok.

Gość magnolia 343
a co do miejsca zamieszkania to jestem z woj.wlkp.

Gość filemona mala
dzięki za info szkoda bo ja ze śląskiego pozdrawiam

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
magnolia 343 adokladniej? bo ja tez z wlkp moze tez cie odwiedze

Gość magnolia 343
z wrzesni jestem,a Ty?