Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globbbbb

złoto w Tajlandii

Polecane posty

Gość globbbbb

kto z Was wrócił ostatnio z Tajlandii, czy złoto jest tam tańsze niż u nas, a co w ogóle opłaca się tam kupić?

nie wiem czy złoto jest dobre. W takich krajach to raczej nie. Moj kolega za to kupił sobie super świetny jedwabny garnitur. Szył go na zamówienie. Nocował gdzieś w hotelu i jednego wieczora poszedł zamówic i na drugi dzień był gotowy. Zapłacił 100 dolców wiec taniocha. Mowił, ze babki szyły sobie płaszczyki.

Gość globbbbb
O tych krawcach czytałem i słyszałem. Apropos złota - nie musi być piękne, chciałem po prostu trochę kupić jako lokatę kasy, ale interesują mnie ostatnie ceny z 2-3 ostatnich miesięcy.

Gość klassi
Ciekawe pytanie :) Nie wiedziałam, że jest możliwość kupowania tańszego złota w Tajlandii. W sumie to chętnie wybrałabym się do Tego kraju na wakacje, uwielbiam tajską kuchnie :D

Gość A czemu miałoby być tańsze
Tańsza może być cena robocizny, ale nie złota czy innego surowca naturalnego, którego ceny wyznacza rynek światowy.

Gość new in town
Złoto to złoto, wszędzie ma taką samą wartość. Poza tym jeśli interesują cię rzeczy związane z Tajlandią to myślę, że warto się wybrać na te targi http://tajlandiaexpo.pl/organizowane na początku czerwca w Warszawie. Mają kilka paneli tematycznych, zapowiada się ciekawie.